Selam kızlar,
Ben 31 yaşında daha once hiç evlenmemiş şu anda da herhangi bir ilişkisi olmayan bekar bir bayanım. Beni rahatsız eden etrafımda iş yerinde benden yaşça küçük ya da aynı yaşta oldugum kişilerin sürekli olarak evlilikle ilgili bana sorular sormaları. Hatta neden sevgilim olmadığını falan sormaları. Birseyden bahsederken darısı gracie'nin başına demeleri... Anlamıyorum sevgilim olmak zorunda mı ya da evlilik düşünüyor olmak zorunda mıyım? Ailen baskı yapmıyor mu gibi sorular sürekli? Hayır diyorum, ailem bana bırakıyor. Benim kararıma saygı duyuyorlar. Bu cevaplar da onları tatmin etmiyor. Yoruldum..
Hayır bir de boyle "niye sevgilin yok en son ne zamandı?" gibi sorular...Napıcaksınız? Evet cok yaşlıyım çok çirkinim kimse beni begenmiyor falan mı dememi bekliyorlar. İçlerini rahatlatmam icin boyle seyler mi soylemeliyim? Hayır su "evlendim yırttım ben, ya da sevgilim var bilmem kaç seneye kesin evleneceğiz" tavrı takınmaları..yahu universiteyi bitirip çalışma hayatına girdim. Ailem ve dostlarımla gayet guzel devam ediyorum. Ne duymak istiyorsunuz mu desem bu duruma sen niye tasalandın mı desem diye düsündüm geçen gun 25 yaşında bir erkek iş arkadaşım sorunca.. Uzun süredir bir ilişkisi var sorulacak birisi varsa o bence?Elalem hep konuşur, bazı kesim insanlara göre evlilik bir zorunluluk, belli bir çağdan sonra gerçekleştirilmesi gerekli olan bir ritüel..
Siz halinizden memnunsanız hiç takmayın kafanıza, gözünüzün üstünde kaşınızın olması elalem için laf yapma sebebi.. Hiç takmaya değmez.
Hiç oyle birsey yok cocuk konusunda. Cocuk yapmak icin evlenilmesi ayrı bir konu zaten de. Tanıdığım 36,38 yaşında doğum yapmış manken gibi fıstık anneler var... Sonuçta ya anneanneleri ya babaanneleri ya da bakıcıları bakıyor hemen hemen herkeste :)Ben de 27 yasindayim.Bana da ayni seyler yapiliyor. Ustelik istemedigim halde birileriyle tanistirmaya calisiyolar.Agzim bir defa yandi.uzak olsunlar benden. Bana diyolar sonra cocuk dogurmak zor olur kaldiramazsin .Ama takmiyorum gercekten. Cevaplarini verip susturuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?