kime saydıracaksan gel buraya :1:

aysenazzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.496
21
158
39
evet arkadaslar kime söylemek isteyipte söyleyemediginiz birseyiniz varsa burdan saydıralım :1:

ben sana diyorum artık yaptıklarını yutmuyoruuuummmm.
yalanların diz boyu masallah birdee yalanı sevmiyorum dersin.

Son düzenleme:
1.şahısa:
Sen karaktersiz, basit insan ne yaparsan yap bk gibi kalacaksın şükür seni gözümden düşürene, kişiliksiz, beş para etmez yalancı kopuk, serseri......

Yeter bu kadar:27:

2.şahısa:
Azcık erkek ol, kaç yaşına geldin, yaşadığın da hayat mı yanında bizi de yakıyorsun ya ona yanarım ölümünü dört gözle bekliyorum ben asıl o gün doğacağım!

1.şahısa:
Sen karaktersiz, basit insan ne yaparsan yap bk gibi kalacaksın şükür seni gözümden düşürene, kişiliksiz, beş para etmez yalancı kopuk, serseri......

Yeter bu kadar:27:

2.şahısa:
Azcık erkek ol, kaç yaşına geldin, yaşadığın da hayat mı yanında bizi de yakıyorsun ya ona yanarım ölümünü dört gözle bekliyorum ben asıl o gün doğacağım!

isim vermiyoruz anlasılan :56: :1:

sorumsuz başa bela karaktersiz kendinni bişey sanan aynı evi paylaşıp yüzüne bakmadığım ev arkadaşım!karaktersizliğin bedelini okulunun son iki yılı ağlayarak geçireceksin kabusun olucam söz veriyorummmmmmm!!! :47:

sevgili kayınvalidecim şimdi insanların seni neden sevmedigini anlıyorum.
ne cok yanlıs tanımısım ben seni.herkes kötü bi sen iyisin dimi?

okadar sinsi okadar gıcıksınkı sana bugune kadar yaptıklarıma yazıklar olsun yuzune bakılacak halın bıle yokken hep ben arkandaydım ama sen tamamen boş bır yaratıktan baska bırsey degılmıssın :D

Bu işyerinin ALLAH belasını versin delirtiyor,çıldırtıyor beni ya
şu paramı en azından çoğunu kurtarabilsem çıksam şurdan!

Saydırmak :53:

Çirkin bi konu olmuş. Yazdığınız kişiler forum dışından olabilir, ama bu hiç birinize hakaret etme hakkı vermez. Bahsettiğiniz kişi ister burdan olsun, ister gerçek hayatınızdan...

Bu konu sizi ipe götürebilir, ipe gitmeden topiği kapattırın bence.

Bi bu topic eksikti. Hayır sadece 1 kişi tepki vermiş. Ciddi ciddi "saydıranlar" var.

Deşarj oluyorsunuz tamamda, kurallar gereği 3. şahıslara hakaret etmek yasaktır, hakaretten ceza almak için yazdığınız kişilerin site üyesi olması şart değil.
Yorumlarda ne karaktersizlik kalmış ne beddua, konu ağır yorumlar sebebiyle kapatılmıştır.

Back
X