kime üzüldüm kendimemi esimemi babamın tavrınamı

Anladım canım. Maalesef benim dedem böyleydi. İnanılmaz zengindi, sinemaları, ciddi gari menkulleri vardı. Ancak kendisi günde 5 dolar yerdi. Cebinde para taşımazdı. Günlük bozdururdu neredeyse..Vefat etti, şimdi öyle bir gelinleri var ki yani dayımın eşi resmen acısını çıkarıyor dedemin biriktirdiği paranın. Yemeyenin malını yerler..

Baban cimri olabilir ama bu seni sevmediğini göstermez. Yapısı bu deyip kabul edeceksin.

Bizde ilk basta istedik cesaret edemedik en kotu odeyemezseniz satarsiniz denemeye deger bence cunku biz o taksit paralarinin fazlasini harcadik aylik elde var sifir :)

yok bee cnm nerde isticen istemem bak 8 senelik evliyim evimde bi cay bardagı yok insan istiyor esine karsı desin bak babamda ailemde bunu aldı diye
Senin baban sana karşı böyle sadece diye düşünüyorum diğer kız kardeşine karşı sanki biraz daha mı ılımlı.

Baban senin mutlu olmanı istemiyor bence eski konularinida biliyorum bugün boşanmak istesen baban yok demez bence Hayır 8 yıl olmuş bu kini ne zamana kadar devam edecek.

Baba haklımı (bazıları haklı görmüş). Babanın karışması hata zaten.
Anneniz söylerken yardım yapalım gibisinden mi çaktırdı babanıza acaba.

Nerde yaşadığınızı bilmiyorum göremedim yazdıysanız da ama eğer İstanbul gibi büyük ve pahalı bir yerde yaşamıyorsanız 2.000,00 Tl ortalama bir para. Krediyi gayet rahat ödeyebilirsiniz bence. Tabi masraflarınızı iyi değerlendirmeniz lazım. Babanızın onlara bel bağlamadığınız sürece karışması manasız olmuş. Evet fikrini tabiki belirtebilir. Uygun görmediğini söyleyebilir ama aşırı tepki vermesi gereksiz olmuş.

2000 tl maaşla 750 tl ödemek pek mantıklı değil... baban sinirli, demek ki kızmış. sende diyorsun şu kadar parası pulu var diye. yarın sıkıştığında arkanızı toplayacak baban olmadığını söylemiş. Nasrettin hoca fıkrasında testi kırılmadan kızına kızmıştı ya öyle...

birde demişsin eşim babamdan gezmek için araba istedi, oda bir daha olmasın dedi diye. adam haklı... ben arabanın istenmesine karşıyım. baban olsa bile... elzem şeyler dışında... eşim babanın arabasını isteyelim demişti bir ara. ben olmaz dedim. babamın huyunu biliyorum. araba çizilse bile üzülecek... ben kabul etmedim...

Kazasiz belasiz binmek nasip olsun; Allah ödeme kolayliği versin.Arabanin derdi almakla bitmez.Kaskosu, trafik sigoryasi, vergisi, bakimi, otopark ve yakit ücretini de hesaplamak lazim.Babaniz bunu düşünmüş olabilir ama yine de yanliş yapmiş.Bence de zorlanirsiniz canim.Allah korusun ama bi kaza yapsan, adam dönüp değer düşüklüğü bedeli istiyor ve onu sigorta karşilamiyor cepten ödüyorsun...

orası zaten öyle esimi istemiyor ailesindne dolayo tamam hak veriyorum haklı sebepleri var ailesi cok bozuk ama benimlede sürekli kavga halinde hani cevremizde var arkadaslarım bosandı 2 ciye evlenen var babamın gözünde hepsi bambaska torun bakan insanlara aptal insanlar diyor hayatımı yasarken 50 yasında köle olamam diyor babamda baska böyle bos bos gezende yok yani tüm arkadasları akrabalarımı hayatları cocuk ve torunları ki insanlar mutlu babam genel olarak hayata olumsuz sanırım kendi mutlulugu ve varsa yoksa annesi babası

babamıda böyle yapan anneme cok kızıyorum babamı cok pohpohluyor arabamız var kadın istiyor söyle bi bolu abant yapalım karı koca emeklisin kafan rahat yok o anca köyde inek bakarsa rahat olurmus yaa bu kadın sana 30 sene baktı bakıyoda annenin altını aldı senelerce baktı gık demedi baban geldi hergün 10 cesit yemek hazırladı gelenlere hizmey etti 1 kere tatile götür yaa antalya bodrum her acıdan babam pilot degil ama hala emekli olmasına rahmen hem yurt ici hem yurt dısı hakkı var ve kullanmadı ya düsün biz bile kullanamadık 22 yasımda evlendim maası iyidi bi ikramıyesini harcaya bize yurt dısı turu bile yaptırıdı ama esekkik baki kalmıs yani

hersey kısmet cnm ya suan birikimimiz var 22 bin kadar ama onu arsa almak icin biriktiriyoruz yoksa istesem 30 binlikte alırım kenarda param var bide alıcagımız araba lpg li evimizin önünde olucak park sorunu yok kasko zaten yaptırmıcaz 13 bin diye bi yıllık vergisi var 1000 tl bide alım satım masrfaı iste

çok ayip çok utandirmiş eşini

yavrım verdigi tepkiyi görsen dersin ki bu adam ooo cok vermis artık vermek istemiyor ben daha öncede araba aldım sattım o zamnda aynıydı yani bana 1 kurus vermezken bu karısma hakkı nerden alah yukarsa hic baska bisey demiyorum külcelerini saysın dursun yani

Baba haklımı (bazıları haklı görmüş). Babanın karışması hata zaten.
Anneniz söylerken yardım yapalım gibisinden mi çaktırdı babanıza acaba.
tam tersi babamın vırvırcı oldugunu bildigi icin yarın esimi görür dank diye küfür eder diye simdiden söyledi

valla canım ben olsam direk söylerim baba bizi ilgilendiren bi durum bu diye yanı kime ne. skntiya girmeden de bu zamanda bisey sahibi olmak kolay değil skma canını şimdiden hayırlı olsun

Ben bütür şeylere kızıyorum ne sizin ailenizin ne Eşinizin ailesini ilgilendirmez bu sizin mevzunuz. .Esin odeyebilecegine sen kalanlar geçinecegine inanıyorsan kimseye izah etmek bir duruma hazırlamak durumu olJamal siz artık eşinizle bir ailesinin değil mis babanız nisi yaparken deseniz soyluyomu

Ben babamdan çoook dayak yedim.Hayatima etti.ama maddi olarak hep verdi.Benim de ablamin da durumu iyidir..ama kanser taramasi icin para odeyip ozelden randevu almiş.Ablamla bana ev verdi...Şükür hiç ihtiyacimiz da yok.Babam hep der ki " evlat ne kadar zengin olursa olsun, babadan bekler.Benim annem beni ayirdi ve destek olmadi Ben evlatlarima bunu yapamam.Kizlarim kocaya niye muhtaç olsun"...Her şey alir.Bize her gerektiğinde hep borç verdi.Evladima her şey alir

babanın koruma içgüdüsü ile böyle bir şey söylediğini düşünüyorum. mesela deseydin ki eşim ve ben bir sürü para kazanıyoruz bu nedenle söyledi. yok ama öyle değil. maaşınız yetmezse. demiş.

kardeşim olsaydın bende kızardım. etin ne budun ne o maaşla nasıl krediyle araba alacaksın. eğer alabilirsen. her ay 750tl biriktir. sonucunda al derdim. para verdiğimden de değil ki. onu düşündüğüm için konuşurdum...

en iyi sen tanırsın tabi babanı

ya babamıda anlamaya calısıyorum damata para yedirmek istemez esimi ailesini sevmiyor diye ama kızının gurur kırılıyor demek istiyor babamda bana sunu aldı diye
kaynanam sürekli sordu mesela baban sana ne yaptı barısında diye biz kacarak evlendik utandım artık sormasındna kenara her ay yarım altın koydum esimden gizli 2 bilezik yaptım esimede dedim babam yaptı yeterki sussun diye yani kaynanam ve esim babam ben kactım diye bisey yapmadı tamam haklı barıstık gene yapmadı tamam haklı ama dost var düsman var

Baban sana düşkün değil.Birak parasiyla mutlu olsun

Babam hep der ki" ben evlatlarima çaliştim, simdi torunlarima çalişiyorum".İnsan esirgememeli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…