yaa bilemiyorum babam esime cok kızgın diye herseyi benden cıkarıyo sanırım mesela 2 sene önce bileizk yaptım gene bana dedigi tez zamanda bozdurursun yaa de ooo kızım aferin bak ne güzel biriktirip yapmıssın ne bliliyiö yaa yaranamadık babayababanın koruma içgüdüsü ile böyle bir şey söylediğini düşünüyorum. mesela deseydin ki eşim ve ben bir sürü para kazanıyoruz bu nedenle söyledi. yok ama öyle değil. maaşınız yetmezse. demiş.
kardeşim olsaydın bende kızardım. etin ne budun ne o maaşla nasıl krediyle araba alacaksın. eğer alabilirsen. her ay 750tl biriktir. sonucunda al derdim. para verdiğimden de değil ki. onu düşündüğüm için konuşurdum...
en iyi sen tanırsın tabi babanı
ooo nerde o laf babam bize demezki kaldıkı evlatlarına dicek ne güzel ne sans sizdekiBaban sana düşkün değil.Birak parasiyla mutlu olsun
Babam hep der ki" ben evlatlarima çaliştim, simdi torunlarima çalişiyorum".İnsan esirgememeli ya
yaa bilemiyorum babam esime cok kızgın diye herseyi benden cıkarıyo sanırım mesela 2 sene önce bileizk yaptım gene bana dedigi tez zamanda bozdurursun yaa de ooo kızım aferin bak ne güzel biriktirip yapmıssın ne bliliyiö yaa yaranamadık babaya
Tabii aile yapini bilemicem.Küçük yerde yaşiyorsan kaçmak daha zor tolore edilebilir...Ben şahsen hak vermedim.İyi o zaman baban yapmasin, kv yapmasin! Sana yazik değil mi? Çok haklisin insan bekler ya...Ben evkenirken babana bisey aldirmadim.13 bilezik takildi hepsini de ben aldim.Benim param olmasa babam yine alirdi...Canim kocan güçlüyse baban kizmaz, baban güçlüyse kocan kizmaz.Ben ikisini de birbirine ezdirmemya babamıda anlamaya calısıyorum damata para yedirmek istemez esimi ailesini sevmiyor diye ama kızının gurur kırılıyor demek istiyor babamda bana sunu aldı diye
kaynanam sürekli sordu mesela baban sana ne yaptı barısında diye biz kacarak evlendik utandım artık sormasındna kenara her ay yarım altın koydum esimden gizli 2 bilezik yaptım esimede dedim babam yaptı yeterki sussun diye yani kaynanam ve esim babam ben kactım diye bisey yapmadı tamam haklı barıstık gene yapmadı tamam haklı ama dost var düsman var
Bence bahanesi bubaban kaçtığınız için halen kızgın... onun acısını abuk sabuk şeylerden çıkartıyor
Üzülme.Ya babana muhtaç olsaydin!.. Şükret ki eşin işinde gücünde...Ayrica baban eşine küfredemez.Ben hep dedim ki " beni bilen eşimi sayacakkk"baban kaçtığınız için halen kızgın... onun acısını abuk sabuk şeylerden çıkartıyor
ahhh biz babama böyle bi koz versek paramız yok desek varya oooo rezil eder insanı 3 4 sene önce esimin maası 1 gün sonra yatıcaktı bende anne dedim 50 ver yarın sana veririm ne biliyim böyle küfür hakarete edicek babam söylemis babam ac köpekler diye bagırdı düsün ne kadar incildim ama napabilirsin görünüste cok güclüyüm herseyi alt ederim ama esimi böyle aptal saptal konularda maruz kalıyorumTabii aile yapini bilemicem.Küçük yerde yaşiyorsan kaçmak daha zor tolore edilebilir...Ben şahsen hak vermedim.İyi o zaman baban yapmasin, kv yapmasin! Sana yazik değil mi? Çok haklisin insan bekler ya...Ben evkenirken babana bisey aldirmadim.13 bilezik takildi hepsini de ben aldim.Benim param olmasa babam yine alirdi...Canim kocan güçlüyse baban kizmaz, baban güçlüyse kocan kizmaz.Ben ikisini de birbirine ezdirmem
Hiç unutmam; borçluyuz paramiz yok.Eşimde son 5 tl var.Anneme söylemiştim.Babam sabah 5 de 40 km yol gelip harçlik verdi kocama; erkek adamdir biri gelip çay ismarla derse utanir dedi...
ahh ne güzel ailen var cnm yaa baban ne düsünceli hersey para degil biraz daha düsünce bekliyosun babam 11 de yatar net 11 i 5 gecmez esimde 11 ceyrekte aramıstı eve babam 2 ye kadar uyuyamamıs huzursuz olmus neden evden aramıs diye asker kafası biraz düzeni bozulmıcak asla babam desem param yok varya aman allaım git dilen banana acım deme ne kadar acı bisey bu ki babamdada para cok yaniTabii aile yapini bilemicem.Küçük yerde yaşiyorsan kaçmak daha zor tolore edilebilir...Ben şahsen hak vermedim.İyi o zaman baban yapmasin, kv yapmasin! Sana yazik değil mi? Çok haklisin insan bekler ya...Ben evkenirken babana bisey aldirmadim.13 bilezik takildi hepsini de ben aldim.Benim param olmasa babam yine alirdi...Canim kocan güçlüyse baban kizmaz, baban güçlüyse kocan kizmaz.Ben ikisini de birbirine ezdirmem
Hiç unutmam; borçluyuz paramiz yok.Eşimde son 5 tl var.Anneme söylemiştim.Babam sabah 5 de 40 km yol gelip harçlik verdi kocama; erkek adamdir biri gelip çay ismarla derse utanir dedi...
eee yarın babam arabayı gördügünde esime ulan gavat gibi bi cümle kurup rezil edicegine simdiden söyleyip en azından susmasını saglarız diye düsünmüs annem ki kadına 2 saat 1 gün bana sonrada 2 saat vaaz verdiBabanızın tavrını biliyorsun peki neden bu tarz muhabbet açıyorsunuz ?
Söylemeyin olsun bitsin iki tarafında kırıldığına değer mi ??
eee yarın babam arabayı gördügünde esime ulan gavat gibi bi cümle kurup rezil edicegine simdiden söyleyip en azından susmasını saglarız diye düsünmüs annem ki kadına 2 saat 1 gün bana sonrada 2 saat vaaz verdi
benim asla yapamıcam biseyi yapıyor saygısından susuyorEşiniz ne diyor bu tarz hakaretlere
ahhh biz babama böyle bi koz versek paramız yok desek varya oooo rezil eder insanı 3 4 sene önce esimin maası 1 gün sonra yatıcaktı bende anne dedim 50 ver yarın sana veririm ne biliyim böyle küfür hakarete edicek babam söylemis babam ac köpekler diye bagırdı düsün ne kadar incildim ama napabilirsin görünüste cok güclüyüm herseyi alt ederim ama esimi böyle aptal saptal konularda maruz kalıyorum
bide bide büyük sehirde yasıyoruz cevremizde 5 kisi evleniyosa 3 ü kacıyor benimki kacmak icin degilde babam hicbi sekılde vermicegi icin kactık haa simdiki aklım olsa kacarmıyım kacmam ama toysın yani bide dedim herkez barısıyor banam neden barısmasın 3 sene küs kalıcagını düsünmedim((
yaş kaç kaç yıldır evlisiniz bilmiyorum ama anlamadığım şey şu alacağınız arabadan babanıza ne???? hatta annenize ne???? o hayat acısıyla tatlısıyla sizin... oturursunuz hesabınızı yaparsınız oluyorsa olur olmuyorsa erteler daha sonra alırsınız bu konu ne diye bu kadar dallanıp budaklanmış ki? neyse babanıza bu konuya karışmaması gerektiğini iyi bir dille anlatmanız gerekiyor hepsi bu...esim araba istiyodu biliyosunuz buraya konu acmıstım para cekip alıcak diye annemde babama söylemis laf arasından damat araba bakıyor diye
babam oooo köpürmüs tabi nasıl alır alamaz saydırmıs baya hakaret falan 2 saat annemin kafasını sisirmis
sonra dün ben gittim banada aynı 2000 lira maasımız var asagı yukarı aylık ödemeside 750 olucak kredinin
nasıl alırsınız siz akılsızmısınız ne hakaretler ne laflar tabi cok üzüldüm
iste bana bana güvenmeyin size para vermem dedi
bunu diyen insan ki babam hani 8 senedir dersin ki bi cay bardagı almıssındır evime yada baska bisey ki derim ya babam bana para verir yaa sen 8 senedir bana 5 lira vermedin ki bu cesartei nerden buluyosun hani daha önce verirsin para dersin kızım bak bu sefer vermem eee oda yok
ailemin bu kadar karısmasına da kızıyorum ben mi diyorum fazla samimiyim tamam durumuuz cok iyidegil esim müdür memur degil babamın tabiriyle ama 13 binlikte bi araba alabilirz yani o kadarda degil
2 gündür benim gibi kızın gözleri dolu dolu
işin kötüsüde su esim aslında parayı cekti annemde biliyor yani maksat babamın aklına soksunda esimi gördügünde babam ona cat diye bisey demesin diye söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?