Ayy canım benim ne kadar incesin.. kendi öğrencilik dönemim geldi aklıma.. benim oda arkadaşım gecenin 3-4 ünde ışığı açıp odada ders çalışıyordu.. bende bişey diyemiyordum.. ama sizin durum tamamen farklı sen gündüz ders çalışmak durumundasın ve ev ışık almıyorsa mecburen ışığı açacaksın.. konuşup bir orta yolu bulun bence.. ne sen zor durumda kal ne de arkadaşın zor durumda kalsın
Kiz depresiyonda mi acaba
Masa lambasıyla çalış göz için daha sağlıklı.
Arkadaşında göze takılan uyku maskesi var ondan taksın.
teşekkür ederim.
gerçekten miiii oo zormuş sizin için gece 3-4 te ışık açılması .
işte dersi olan salona geçsin diye düşünüyorlar..
ben pek kıyamıyorum kimseye ama onlar aynı hassasiyeti göstermiyorlar mesela ben sabah uyuyorsam o ışığı açıyor yada çok gürültülü davranabiliyor . Olsun diyorum waitforit karşılık için değil Allah rızası için yap yapıyorsan böylede ben zorlanıyorum işte ..
şimdilik masamı salona geçirdim ..
çoook zordu hemde bir uyanıyordum gecenin bir vakti ışık tepemde parlıyor..canım benim dikkat etmeyeni uyarmak durumundasın.. tek taraflı anlaşıyla olmaz bu işler..
bendede öyle bir psikopatlık var işte ders çalışıyorsa uyuyacaksam mani olmayım ışıkla uyuurum der gözlük takarım ,
o yatacaksa yine mani olmayım der salona geçerim
ilk oda arkadaşım mesela gece 3 e kadar ışık açık leptopta oyun oynamıştı sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı en son söyledim kapadı .
sonra oda değiştim zaten o da tuhaf bir kızdı .
oda arkadaşı da şans işi canım.. ama içine atma yani.. özellikle sen uyuyorken odada gürültü yapıyor olması hiç hoş değil
son zamanlarda söylemeye çalışıyorum işte evet içim içimi yiyor böyle olan bana oluyor .
düzgün bir uslupla anlatmaya çalışıyorum ama kimi benden büyük mesela 23 yaşında şundan rahatsız oluyorum yapmasan olur mu diyorum bu sefer sende şunu yapıyorsun diyor ( genelde yapmadığım şeyleri söylüyorlar )
koltuğa makyaj malzemesi dökmüşsün ben sana bişi dedimmi dedi mesela çok şaşırdım dökülecek bir fondoten var onuda dökmem imkansız sıkılaştırılmış zaten avucuma sıkıp yüzüme yayıyorum dedim . gittim koltuğa baktım tertemizdi
en iyisi 1 artı 1 e çıkıp yalnız kalmak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?