kımle bulusmak istesem sorun cıkıyor??

verdıgınız örnek cıdden tam kader örnegı film gıbı arkadasım umarım sonu olur...banada ne olur dua edın

Demekki yüce ALLAH istemiyor canim hic kafanda kurcalama..

Birgün biri gelir vede anlarsin neden herseyin ters gittigini kimseyle neden olmadigini o gün anlarsin..

Demekki senin daha cok hakketcegin biri varmis, hayirlisi

Canım bunu bu kadar sorun yaptığın için olabilir belkide , benim hayatımda 4 yıldır kimse yoktu istemedimde olmasını şimdi birisi var uzağız birbirimize Vanda o , ama öyle bir anda çıktı ki karşıma inanmıyordum hiç çıkacağına bende 28 yaşındayım yani belli olmuyor ki bu işler hayırlısı bu belkide , hobi kurslarına falan gitsen yeni ortamlar edinsen.

canım valla cıkacaksa heryerde cıkıyor kurs murs hıkaye ben kursa bırını bulmak ıcın degıl de kendım ıcın gıtmek ıstıyorum.. sende onu demek ıstedın zaten anladıgım kadarıyla bazıları kursa gıt ortama gır dıo yaa kardesım madem bu işler kısmet cıkacaksa durduramam ozamn arasamda olmucaksa olmuyormu dogru degılmı??yanı evde oturan bırı degılım zaten ınsanla goruusrum cıkarım gezerım calısyorum begenılıorum ama ıs bu sevgılı olayına gelınce yok ta yok.. 2 yıldır kımse yok hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…