Kimler geldi kimler geçti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahve kokulu kadın mı?
O da aldatılmıştı da ayrıldım demişti, sonradan tekrar barışmış yeni üyelik almıştı
Yok yok şu sürekli altatılıp evde bile basıp boşanıp tekrar evlenenden bahsediyoruz eski karamelek simdilerde 198li bi nicki var buralarda hala yani çok şaapmayın uçmayalım

siz olayları karıştırdınız. geyikteki olaydan gidenler değildi site kuranlar ki site kurma yok var olana gitti dedikleriniz.
geyikteki mevzudan gidenler burda çoğu.
Geyik topiğinde bir olay oldu. Üyeler yönetimle ters düştü. Siteyi terkettiler. Yeni siteye taşındılar. Bundan farklı bir durum da mı var

Yok yok şu sürekli altatılıp evde bile basıp boşanıp tekrar evlenenden bahsediyoruz eski karamelek simdilerde 198li bi nicki var buralarda hala yani çok şaapmayın uçmayalım
Aaa rezalet ben görmemişim onu.
Ben kahve kokulu kadınla tarhana kaşıklama olayını hiç unutamadım

Laf sokmana gerek yok direk söyle net insan severim ben ama ben çok netim diye burdaki bazıları beni sevmez
Uslup bozmaya gelirsek daha kimseye beğenmedim bile atmışlığım yoktur
Şöyle yapalım..
Sevgili nooption güzel bir konu açmış. Konu kapanmasin. Polemik çıkacak belli.
Siz beni görmezden gelin ben sizi.
Üslup için karar merci siz değilsiniz. O yüzden ne düşündüğünüzü üzgünüm ama çok önemli bulmuyorum sadece saygı duyuyorum bana göre iyiydim bu yeterli.
Polemik istemiyorum.
Görmezden gelelim birbirimizi.
Kesin çözüm.
Iyi forumlar..

siz olayları karıştırdınız. geyikteki olaydan gidenler değildi site kuranlar ki site kurma yok var olana gitti dedikleriniz.
geyikteki mevzudan gidenler burda çoğu.
Yeni site kurdular geyikteki birinin arkadaşı kurmuş hatta,siteleri bile buraya ithafen yazı falan yazıyordu.burada reklam yapıldığında da birçok kişi girip bakmıştı ben de girip okumuştum hatta geçti gitti tabi isteyen istediği yere gidebilir

sizin dediğiniz de mi geyikte oldu ben başka siteye gidenlerinkinin başka topikte olduğunu sanıyordum.
Evet burada oldu. Baya büyük olay oldu. Kazen ve mune ile baya tartışıldı. Beğeni yapanların bile üyelikleri iptal edildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…