Var kuruldu site kurulduktan sonra burdan reklam yapanlar çıktı banlandilar hatta
Seni öldürürüm baksöyle bitane de ben söylim çete kurmaktan topluca atılmıstık biz
Yok yok şu sürekli altatılıp evde bile basıp boşanıp tekrar evlenenden bahsediyoruz eski karamelek simdilerde 198li bi nicki var buralarda hala yani çok şaapmayın uçmayalımKahve kokulu kadın mı?
O da aldatılmıştı da ayrıldım demişti, sonradan tekrar barışmış yeni üyelik almıştı
Geyik topiğinde bir olay oldu. Üyeler yönetimle ters düştü. Siteyi terkettiler. Yeni siteye taşındılar. Bundan farklı bir durum da mı varsiz olayları karıştırdınız. geyikteki olaydan gidenler değildi site kuranlar ki site kurma yok var olana gitti dedikleriniz.
geyikteki mevzudan gidenler burda çoğu.
Yok bu başka bir olay meg değilmiydi onlar site kurduyeni site kurma yoktu ki
Aaa rezalet ben görmemişim onu.Yok yok şu sürekli altatılıp evde bile basıp boşanıp tekrar evlenenden bahsediyoruz eski karamelek simdilerde 198li bi nicki var buralarda hala yani çok şaapmayın uçmayalım
Buradaki üyeliklerini sildirip Başka siteye taşındılar
Şöyle yapalım..Laf sokmana gerek yok direk söyle net insan severim ben ama ben çok netim diye burdaki bazıları beni sevmez
Uslup bozmaya gelirsek daha kimseye beğenmedim bile atmışlığım yoktur
Dönenler burada zatentamam ama geyikteki mevzudakiler değil onlar.
hatta döndü çoğu sizin dediklerinizinde
Tamam onlar biz değilizBuradaki üyeliklerini sildirip Başka siteye taşındılar
Olayın içindeyim ama bilmediğim çok şey var sanırımsiz olayları karıştırdınız. geyikteki olaydan gidenler değildi site kuranlar ki site kurma yok var olana gitti dedikleriniz.
Yeni site kurdular geyikteki birinin arkadaşı kurmuş hatta,siteleri bile buraya ithafen yazı falan yazıyordu.burada reklam yapıldığında da birçok kişi girip bakmıştı ben de girip okumuştum hattasiz olayları karıştırdınız. geyikteki olaydan gidenler değildi site kuranlar ki site kurma yok var olana gitti dedikleriniz.
Bence hatlar karıştıTamam onlar biz değilizbaska bir atılma vakası
Geyik topiğinde bir olay oldu. Üyeler yönetimle ters düştü. Siteyi terkettiler. Yeni siteye taşındılar. Bundan farklı bir durum da mı var
Evet siz değilsiniz çünkü o konuda ben vardım ama son zamanlarda aktif olmadığım için ucuz yırttımTamam onlar biz değilizbaska bir atılma vakası
Evet burada oldu. Baya büyük olay oldu. Kazen ve mune ile baya tartışıldı. Beğeni yapanların bile üyelikleri iptal edildisizin dediğiniz de mi geyikte oldu ben başka siteye gidenlerinkinin başka topikte olduğunu sanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?