Yok ,benim dedigim başka ,çok fenaydı bu da ,aile ici taciz iftirası atmıştı.Sonra kitaptan esinlendim dedio merveokan değilmiydi?
Demek ki benim bile bilmediğim şeyler varmış sjshdhjsİşte orası biraz karışık
Var kuruldu site kurulduktan sonra burdan reklam yapanlar çıktı banlandilar hattayeni site kurma yoktu ki
benim diyen bir üyeNasıl bilmezsin sen de oradaydın. Gerçi yeni doğum yapmıştım sanırım
Seni öldürürüm bakBaktim mune abla kitledi konuyu uyudum bende.Simdi oglanlar uyandi..Bakayim banlamdim mi dedim henuz serbestim ...Siz daha cok beklersiniz chelzy nin 1 saat onceki performansinii
Asil bi bomba var kiii yayilmadi bdv de amann amann diyorumm.Kiyisindan kosesinden konunun ben de dahilimAzcik merak edin sizip kalirsam daha da catlayin meraktan
HayretDemek ki benim bile bilmediğim şeyler varmış sjshdhjs
Benim dediğime kadın 1yıl sonra güncelleme yapmıştı. Boşandığını söyledi.Onu hatırlamadım ama bir doktor vardı hatta eşi de askeri doktordu sanırım ve eşine yapmadığı kalmıyordu.
Onu andım ama o hala burda BibiSeni öldürürüm baksöyle bitane de ben söylim çete kurmaktan topluca atılmıstık biz
Ama ne kraliçeNisankralicesini tek gecerim
Evet,sonra özür dilemeye geldi hattaBir de yurtdıșında bir kadın vardı işte ește baskı vardı intihar edecem demişti. Sonra herkes bunun için telaşlanmıștı güya bir arkadaşı girip öldüğünü söylemişti. Sonra yalanı ortaya çıkmıştı. Çok olmadı ona
Buradaki üyeliklerini sildirip Başka siteye taşındılaryeni site kurma yoktu ki
Ne kadar deli manyak varsa hepsi burda arkadaşEvet,sonra özür dilemeye geldi hatta
Laf sokmana gerek yok direk söyle net insan severim ben ama ben çok netim diye burdaki bazıları beni sevmezBen yeterince tecrübeliyim..
Bu kadar yüklenmeyi bugün kimseye üslubu bozmadan hallettiysem her şeyi hallederim.
En az 20 30 kişi beni alıntıladı. Hallettim..
Evet bazıları büyümeli ona katılıyorum..
Var kuruldu site kurulduktan sonra burdan reklam yapanlar çıktı banlandilar hatta
Evet o. Htta matmatas açıklama yapmak zorunda kalmıştıbenim diyen bir üyeben o zaman yeni doğum yapmadım da, matmatasi başkasi sanmislardi o mu
KralAma ne kraliçe
Tmm o zamanEvet o. Htta matmatas açıklama yapmak zorunda kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?