Onu hatırlamadım ama bir doktor vardı hatta eşi de askeri doktordu sanırım ve eşine yapmadığı kalmıyordu.Biri vardı komşusunun kız kardeşi eşinin yanına ders çalışmaya geliyordu. Kadın şüphelenmişti meğerse sevgililermiş. Kadın boşadı adamı. Adam da o kızla beraber oldu hatta hamileydi kız. Adam askeri personeldi
Gece gece hiç olmuyor ya böyleSen yorulma bacım, onu da paylaşayım
Çok konu dışı olmasın diye aklima gelen bir üyeyi yazayim ; İngiltere'de ama İngiliz olmayan- doğu kültüründen, kendinden dhaa düşük profilde bir adamla evlenmişti. Adamın kızı aralarında yatmak falan istiyordu. Bu üvey kız yüzünden kavga ederlerdi , konu ilerledikçe adamın kadın doğum yaptığı zamanlar sinirlenip tuvalete kitledigi, şiddet gösterdiği,tehdit ettigi falan da öğrenilmişti. Yine de o kadar gelişmiş ülkede olmasına rağmen, iyi bir eğitimi olmasına rağmen 'cocugum babasız kalmasın' diyip ayrilmamisti
Arap kadınlarından biriydi profiliBunu bilmiyordum
Büyümek kk da büyümekti tecrübe kazanmaktı ama neyse
Bir kadın konusunu anlatırken yazdığı kitap adı geçmişti oradan ifşa olmuştuKimden bahsediyorsunuz siz
Eşi ihanet eden bir uyeydiKimden bahsediyorsunuz siz
Ondan sonra yakamızı hiç bırakmadılarO geyik topiğinde yaşlılara hakaret içeren bir mesajı sikayet ettim ve tabi ki üye ceza aldı 1 günlük ceza almasının üzerine topikteki üyeler haksızlık vs diye adminlere laf attı sırayla banlandılar üyelik iptali yaptılar gidip yeni site kurdular
Onlardan birisi de fake profille millete benim diye kandırmıştı herkes çok güzelsin falan duyordu
Bir de sütyen düşmanı vardı,Miray mı ne . O da fake konu açmıştı, nisanli bile değilmiş meğer
Ben sonrasını bilmiyorum olaylar birbirine karıştı
Kahve kokulu kadın mı?5 de olabilir karamelekti ama şimdi ki nicki neydi daha yeni konusu vardı ya boşanıyordu güya yersen
Uykular haram olduBaktim mune abla kitledi konuyu uyudum bende.Simdi oglanlar uyandi..Bakayim banlamdim mi dedim henuz serbestim ...Siz daha cok beklersiniz chelzy nin 1 saat onceki performansinii
Asil bi bomba var kiii yayilmadi bdv de amann amann diyorumm.Kiyisindan kosesinden konunun ben de dahilimAzcik merak edin sizip kalirsam daha da catlayin meraktan
Niye başka siteye gitmediler miOndan sonra yakamızı hiç bırakmadılar
Ayy kimmmArap kadınlarından biriydi profili
Nasıl bilmezsin sen de oradaydın. Gerçi yeni doğum yapmıştım sanırımBunu bilmiyordum
Aferin chelzyBaktim mune abla kitledi konuyu uyudum bende.Simdi oglanlar uyandi..Bakayim banlamdim mi dedim henuz serbestim ...Siz daha cok beklersiniz chelzy nin 1 saat onceki performansinii
Asil bi bomba var kiii yayilmadi bdv de amann amann diyorumm.Kiyisindan kosesinden konunun ben de dahilimAzcik merak edin sizip kalirsam daha da catlayin meraktan
İşte orası biraz karışıkNiye başka siteye gitmediler mi
Evet canım hayirlisi olsunEşinin maddi durumu iyiydi.
Üyenin zaten ikinci evliliği diye ayrılmamış herhalde..
Hayırlısı ne diyeyim..
O evet. Şah-mat aynı zamanda.Kahve kokulu kadın mı?
O da aldatılmıştı da ayrıldım demişti, sonradan tekrar barışmış yeni üyelik almıştı
O geyik topiğinde yaşlılara hakaret içeren bir mesajı sikayet ettim ve tabi ki üye ceza aldı 1 günlük ceza almasının üzerine topikteki üyeler haksızlık vs diye adminlere laf attı sırayla banlandılar üyelik iptali yaptılar gidip yeni site kurdular
Onlardan birisi de fake profille millete benim diye kandırmıştı herkes çok güzelsin falan duyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?