Vay be diyesim geldiiEvet baya baya anlatıyordu
Büyüyünce alarsın biziMüdürüme sormam lazım.. Ilkokul bebesiyim ya.. o ne derse o..
Bugün siz ak deseniz kara yapma eğilimim var.
Bence tavsiye vermeyin bana..
Ben olsam vermezdim..
Aynı kişiden mi bahsediyor ki?yalanların kuyrukları bir süre sonra birbirine karıştı
Adını hatırlamıyorum yoksa atardımVay be diyesim geldii
Köşeyi döndü ama naberLimoncu vardı ki hala var. Koca parası yemeye çalışan sürekli altın alan hatun
Ya bi fragman gibi birşey yapmıslardı geçen havuzdan çıkıyor dedim Allahim bu ne
O yönetime kızdı da gittiBir de kajmery34 vardı baya popülerdi nisanliydi evlenecekti severek takip ediyorduk ki gitti
Evet,üyelik iptali yaptırmıştı o daBir de kajmery34 vardı baya popülerdi nisanliydi evlenecekti severek takip ediyorduk ki gitti
Nasıl yaaa villa mı almışKöşeyi döndü ama naber
Akılli kadınmışLimoncu vardı ki hala var. Koca parası yemeye çalışan sürekli altın alan hatun
Aynı kişiden mi bahsediyor ki?
Hmm şaşırmıştım neden gitti diye ne yaptı acaba evlendi miO yönetime kızdı da gitti
Ay evet. O da efsanedirLimoncu vardı ki hala var. Koca parası yemeye çalışan sürekli altın alan hatun
Ben baya eski bir konudan bahsettim. Konuyu da tam hatırlamıyorum ama sanırım şöyle bir şeydi; bir üye eşinin Pelin diye biriyle yazışmalarını yakalıyor sonra o kişi travesti çıkıyordu galiba. Bir de bir fotoğraf muhabbeti vardı sanırım. Çok geyik dönmüştü o konudan hatta herkes Pelin diye girip büyük bir şokla karşılaşmıştı.
Bence o kadar hırsla almıştırNasıl yaaa villa mı almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?