Buni bi bizim şarkıya yapmışlardı bulayım4. Sezon fragmaniydi o
Bir amme hizmeti olarak paylaşayım ben de :)
Alıp veriyordu. Kocanızın parasını yiyin çalışmayın diye Çalışanlara kızıyorduAkılli kadınmış
Evet hatırladım bunu yakınlarda oldu değil mi??Bir üye daha vardı. Eşi ile sorunlarını hep farklı nick ile yazıyordu. Sonra millet anlayınca kızıp, bağırıp çağırıp gidiyordu. İki gün sonra başka bir nick ile geri geliyordu.
Eş bile değil eski eşle ilgili eski olayları yazıyorduBir üye daha vardı. Eşi ile sorunlarını hep farklı nick ile yazıyordu. Sonra millet anlayınca kızıp, bağırıp çağırıp gidiyordu. İki gün sonra başka bir nick ile geri geliyordu.
yalanların kuyrukları bir süre sonra birbirine karıştı
Evlenmiştir sanırımHmm şaşırmıştım neden gitti diye ne yaptı acaba evlendi mi
HmmmBen hatirladim o konuyu, o pelinde
cogu kadindan Güzel biri cikmisti. Konuyu okuyanlarin cogu Internetten arayip fotosuna
bakmisti
Evet onlardan biri de bendimBen hatirladim o konuyu, o pelinde
cogu kadindan Güzel biri cikmisti. Konuyu okuyanlarin cogu Internetten arayip fotosuna
bakmisti
5 de olabilir karamelekti ama şimdi ki nicki neydi daha yeni konusu vardı ya boşanıyordu güya yersenkocasıyla 3 kere evlenen kimdi?
Siz hangi eski üyesiniz acebaBen hatirladim o konuyu, o pelinde
bakmisti
Ruh hastası yaa. Kocasının başkasından olan çocuğa da bakmaya razıydıkocasıyla 3 kere evlenen kimdi?
Az kalmıştı aynen neyse zaten atraksiyon da yoktu onunla ilgiliEvlenmiştir sanırım
EvetEş bile değil eski eşle ilgili eski olayları yazıyordu
5 de olabilir karamelekti ama şimdi ki nicki neydi daha yeni konusu vardı ya boşanıyordu güya yersen
O kimdi yaRuh hastası yaa. Kocasının başkasından olan çocuğa da bakmaya razıydı
Cute diye mi basliyordu nicki??Ruh hastası yaa. Kocasının başkasından olan çocuğa da bakmaya razıydı
Karamelek mi neO kimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?