Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Bide gcen bnm annem dmesin mi bana kizim yazik gunH dusurme niye dusuryon diye vallahi ana mans dinlmeyip dzime ytirip duvesim geldi heeee deli ediler adami yv sanki bizim elimzde sanki biz dssun dye ugrasyoz tobe tobe ya allah sabir versin bize

Bide gcen bnm annem dmesin mi bana kizim yazik gunH dusurme niye dusuryon diye vallahi ana mans dinlmeyip dzime ytirip duvesim geldi heeee deli ediler adami yv sanki bizim elimzde sanki biz dssun dye ugrasyoz tobe tobe ya allah sabir versin bize
Bide yazık günah demiş valla gülesim geldi sanki aldırmışın gibi muamele yapmış☺
İlahi teyzeye ya☺

Tovbe tovbe bebegimiz olsa diye yirtinak olmayinca millet dese gam yemez adam len anne deyince insan baya cokuuo moralmen bidene olsa iyiydi dedi dun bana aglayasm geldi ya napum ustune dusunce olmi askla yapiyom gene olmi birakuom gene olmi demekki zamani varmis sabredecez mecbur :)

Hic sorma bana destek olcana kadin kafi yemis hasgene yaaaa bunalima sokcadi az daha bni yavvv snradan jeton dustu emme gec oldu biraz :-)
Kimbilir kadınında kafasında ne vardıda böyle yorm yaptı.
valla oluruna bırakalım dicem ama olsada bıraksak peşini☺
benden önce kocam bıkacak:p:p:p:p:p

Tovbe tovbe bebegimiz olsa diye yirtinak olmayinca millet dese gam yemez adam len anne deyince insan baya cokuuo moralmen bidene olsa iyiydi dedi dun bana aglayasm geldi ya napum ustune dusunce olmi askla yapiyom gene olmi birakuom gene olmi demekki zamani varmis sabredecez mecbur :)
Okadar çok kendini yıpratma kısır teşhisi konmadığı sürece hep bi umut vatdır.
Annende ne yapsın sesli düşünmüş kadıncağız.hem başkası böle konuşşa daha çok yıkılırdın.kafana takma canım hayırlısını dile ama kendini bu düşülerle pek fazla yorma allah muafaza ilerde oluca varsada olmaz ondam sebep umursama

Okadar çok kendini yıpratma kısır teşhisi konmadığı sürece hep bi umut vatdır.
Annende ne yapsın sesli düşünmüş kadıncağız.hem başkası böle konuşşa daha çok yıkılırdın.kafana takma canım hayırlısını dile ama kendini bu düşülerle pek fazla yorma allah muafaza ilerde oluca varsada olmaz ondam sebep umursama
Oyle yapiuom zati allahima bin sukur ki azda olsa gucum var toparlayabiliyom hemen kendimi salmiyom bazi zamanlar oluuo ama kendime geliuom hemencik

Orası muhakkak.allahım isteyen kimsenin kucağnı boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin☺
Allahım eger mümkünse çifter çifter gelsinler:KK19:
Aminnnnn agzini bal yesin emi bacimmmm ne verse rzyim kiz erkek tek cift farketmez sagliklu ve hyirli olanini versin rabbim hepmize :-)

merhaba canim dusuk yaptiktan sonra hic korunmadinmi
ben evliligin ilk aylarinda dusuk yapmistim doktor 6 ay korunmami soylemisti eger korunmassan hamila kalirsan yine dusar demisti tabi nakadar dogru bilmiyorum.

merhaba canim dusuk yaptiktan sonra hic korunmadinmi
ben evliligin ilk aylarinda dusuk yapmistim doktor 6 ay korunmami soylemisti eger korunmassan hamila kalirsan yine dusar demisti tabi nakadar dogru bilmiyorum.
Yoooo bana oyle bisi dememistiki dr krunma konusunda bende koste cevirmisti ilki ondan sndada kostle basim kaldi derde dr bi an once kalman lazim rahim temizlenmesi icind edi bende ugrasiyom goya bu aysa olmazsa hsg istedi ona gre bi uol cizcez hsg snrasi bi ay daha denemek istiyom snrada zamana brakmak

Aynen canim. Ama insan çok istediği birseyi çıkaramıyor aklından. Çıksa da zaten elalem sokuyo aklına. Hele sorulariyla bunaltan tek marifet çocuk doğurmak zanneden, doğurdu diye kendini benden dha üstün görenler, aa olmadı mii diyen cokbilmisler yok muuuu sinir oluyorum.

Al bendende o kadar :sinirli: bazıları gerçekten çok patavatsız hadsizce konuşuyolar ayrıntısına kadar soruyorlar karı koca arasındaki mahrem konu bu anlatmak zorunda değilim bazıları da çocuk olmuyo gözüyle bakıyo ne biliyosun belki yeni düşünmeye başladım... bundan sonra canımı sıkan olursa koycam lafı...çok meraklıysan sen yap dicem :KK20: kimsenin keyfi için çocuk yaratamayız

Back
X