- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #2.241
Hahahah len su isten bikmadan olsaydi bebemiz iyiydi heee ondan tirsiyom yavvv![]()
Aynen☺
Allah nasip kısmet ederde benim 2ci olcak.bitane kızım var 7yalında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah len su isten bikmadan olsaydi bebemiz iyiydi heee ondan tirsiyom yavvv![]()
Bide yazık günah demiş valla gülesim geldi sanki aldırmışın gibi muamele yapmış☺Bide gcen bnm annem dmesin mi bana kizim yazik gunH dusurme niye dusuryon diye vallahi ana mans dinlmeyip dzime ytirip duvesim geldi heeee deli ediler adami yv sanki bizim elimzde sanki biz dssun dye ugrasyoz tobe tobe ya allah sabir versin bize
Hic sorma bana destek olcana kadin kafi yemis hasgene yaaaa bunalima sokcadi az daha bni yavvv snradan jeton dustu emme gec oldu birazBide yazık günah demiş valla gülesim geldi sanki aldırmışın gibi muamele yapmış☺
İlahi teyzeye ya☺
Kimbilir kadınında kafasında ne vardıda böyle yorm yaptı.Hic sorma bana destek olcana kadin kafi yemis hasgene yaaaa bunalima sokcadi az daha bni yavvv snradan jeton dustu emme gec oldu biraz![]()
Hahahahaha len su andir isten bikmasan olsa usagimiz diye yalvariyom rabbime ya harbi mesakatli bi is canimKimbilir kadınında kafasında ne vardıda böyle yorm yaptı.
valla oluruna bırakalım dicem ama olsada bıraksak peşini☺
benden önce kocam bıkacak![]()
Okadar çok kendini yıpratma kısır teşhisi konmadığı sürece hep bi umut vatdır.Tovbe tovbe bebegimiz olsa diye yirtinak olmayinca millet dese gam yemez adam len anne deyince insan baya cokuuo moralmen bidene olsa iyiydi dedi dun bana aglayasm geldi ya napum ustune dusunce olmi askla yapiyom gene olmi birakuom gene olmi demekki zamani varmis sabredecez mecbur :)
Hahahahaha len su andir isten bikmasan olsa usagimiz diye yalvariyom rabbime ya harbi mesakatli bi is canim![]()
![]()
Oyle yapiuom zati allahima bin sukur ki azda olsa gucum var toparlayabiliyom hemen kendimi salmiyom bazi zamanlar oluuo ama kendime geliuom hemencikOkadar çok kendini yıpratma kısır teşhisi konmadığı sürece hep bi umut vatdır.
Annende ne yapsın sesli düşünmüş kadıncağız.hem başkası böle konuşşa daha çok yıkılırdın.kafana takma canım hayırlısını dile ama kendini bu düşülerle pek fazla yorma allah muafaza ilerde oluca varsada olmaz ondam sebep umursama
He ya en cok o adami deli ediyo zati yaMillet yalap şalap yapıyo hemde istemeden oluyo ula biz en ince ayrıntıya kadar düşünüyoz bütün püf noktaları ezberliyos yine olmiii![]()
Aminnnnn agzini bal yesin emi bacimmmm ne verse rzyim kiz erkek tek cift farketmez sagliklu ve hyirli olanini versin rabbim hepmizeOrası muhakkak.allahım isteyen kimsenin kucağnı boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin☺
Allahım eger mümkünse çifter çifter gelsinler![]()
1 yillik balim ve hic korunmadikAmin cümlemize ya.nekadrlık evlisin
Yoooo bana oyle bisi dememistiki dr krunma konusunda bende koste cevirmisti ilki ondan sndada kostle basim kaldi derde dr bi an once kalman lazim rahim temizlenmesi icind edi bende ugrasiyom goya bu aysa olmazsa hsg istedi ona gre bi uol cizcez hsg snrasi bi ay daha denemek istiyom snrada zamana brakmakmerhaba canim dusuk yaptiktan sonra hic korunmadinmi
ben evliligin ilk aylarinda dusuk yapmistim doktor 6 ay korunmami soylemisti eger korunmassan hamila kalirsan yine dusar demisti tabi nakadar dogru bilmiyorum.
Gel onh bide bana sor sen kalkio istanbuldan aydina bile gitmislim var oderece yani sen dusun bidr halimi biktim bendr bi dr buldum oda ozeldr hayirlisi yavalla doktorlerin hepsi farkli farkli seyler soyliyor. artik doktor deyistirmekten biktim.![]()
Aynen canim. Ama insan çok istediği birseyi çıkaramıyor aklından. Çıksa da zaten elalem sokuyo aklına. Hele sorulariyla bunaltan tek marifet çocuk doğurmak zanneden, doğurdu diye kendini benden dha üstün görenler, aa olmadı mii diyen cokbilmisler yok muuuu sinir oluyorum.