Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Arkadaşlar merhaba benim bat İmam 25 Nisan hesaplarıma göre dün yunurtlama tarihiydi öncesini o günü ve sonrasını değerlendiriyoruz ;)
Ancak benim yunurtlama tarihimden yaklaşık 4 -5 gün önceden beri sağ kasığımda ağrım vardı bazen şiddetli oluyor. Bugün ise hala o ağrılar ara ara devam ediyor. Nedeni ne olabilir ki.
Bi de ben işim gereği araziye gidiyorum ve geçtiğimiz cuma biraz uzun bi yolculuk yaptım dağ tepe falan o yolculuk bu ağrıya neden olmamıştır demi sonuçta arazi öncesi de vardı sancılarım

Arkadaşlar merhaba benim bat İmam 25 Nisan hesaplarıma göre dün yunurtlama tarihiydi öncesini o günü ve sonrasını değerlendiriyoruz :KK66:
Ancak benim yunurtlama tarihimden yaklaşık 4 -5 gün önceden beri sağ kasığımda ağrım vardı bazen şiddetli oluyor. Bugün ise hala o ağrılar ara ara devam ediyor. Nedeni ne olabilir ki.
Bi de ben işim gereği araziye gidiyorum ve geçtiğimiz cuma biraz uzun bi yolculuk yaptım dağ tepe falan o yolculuk bu ağrıya neden olmamıştır demi sonuçta arazi öncesi de vardı sancılarım
Benimde adet tarihim 26 nisan ama 5 nisanda dr a gittim yumurtan var büyümüş falan dedi yani adet bitiminde basla canim sende insallah hayirli haberlerini aliriz seninde :)) bendede 1 2 gunluk bir agri oldu ama umutlanmamak adina takmadim pek :)))

Benimde adet tarihim 26 nisan ama 5 nisanda dr a gittim yumurtan var büyümüş falan dedi yani adet bitiminde basla canim sende insallah hayirli haberlerini aliriz seninde :)) bendede 1 2 gunluk bir agri oldu ama umutlanmamak adina takmadim pek :)))
Yok adet bitiminden beri düzenli çalışma yapıyoruz zaten ;) 5 buçuk aylık evliyim Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah

Bu kadar ağrı yumurta çatlarken mi oluyor acaba. Neden bu kadar ağrı oluyor anlamadım. Geçen ay sol kasığım çok ağrımıştı hamilelikten şüphelenmiştim ama maalesef geçen ay olmamıştı. Ama bu ay yunurtlama tarihinden önce başladı ağrılar. Ayyy ne biliim. Evlenmeden önce gününü bırak saatini bildiğim adetim kafasına göre takılıyor valla. Bünyem şaştı valla.

Bu kadar ağrı yumurta çatlarken mi oluyor acaba. Neden bu kadar ağrı oluyor anlamadım. Geçen ay sol kasığım çok ağrımıştı hamilelikten şüphelenmiştim ama maalesef geçen ay olmamıştı. Ama bu ay yunurtlama tarihinden önce başladı ağrılar. Ayyy ne biliim. Evlenmeden önce gününü bırak saatini bildiğim adetim kafasına göre takılıyor valla. Bünyem şaştı valla.
Dogru soyluosun canim aynen bide pskolojik olarak beklenti icindeyiz herseyi gebelige yoruyoruz sonra hayal kirikligi bu ay kafaya takmicam hadi bakalim :KK49:

Kızlar 11+3 haftalık hamileyim bugün doktordan geldim lavaboya gittim elime beyaz bi parça geldi. Böyle nohut kadar. Akıntım hep olur hamilelikte de arttıydı. arada böyle uzun uzun akardı. Bugün böyle sümük gibi yuvarlak elime geldi. Olur mu böyle ilk gebeligim nolur cevap yazın

Böyle akinti gelen oldu mu hamileleginde

Eklentiler

• 20160412_143642_HDR-1.webp
    20160412_143642_HDR-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 59
Hic umudum yok ama ya bende senin gibi dayanamayip dr a gidicem bu hafta kuzum cunku gecen hafta dr enfeksiyon ve myom var dedi ikiside ciddi bisey degil dedi ama hic guvenemedim bu dr a simdi farkli bir dr a gidicem dua et bana kuzum ya enfeksiyondan korkuyorm korkulacak birsey degil dedi ama hayirlisi bakalim @Ecrin ensar bebek_elif
Rabbim insaAllah hayirli haberler alirsin balim

Aminnn kuzum insallah ya sen nasil oldun nasil durumlar iyisin demi
Valla iyiyim desem yalan olur simdide adet olmayi bekliyorum test yaptricam hormon testi snrada rhim filmi cekillicek bebegim tutunamamis gene koste cevirmis smdi adet olmayi bekliyorum dum cok agladigim icin uzulsemde tepki veremiyorum buzdolabi gibiyim hicbiseyden tad alamiyorum isin kotu tarafi hala hamilekik belirtilerim gitmedi ve bulantilarim yogun tad alamiyorum bisiden :(

Kızlar bende hala adet olmadım. Soğan kürü bende yan etki yaptı heralde. Aibat geçeli 3-4 gun oldu bugun hassas testlerden biriyle test yaptım yine negatif cikti :( 4.testimdi. Ne yapmam lazim bilmiyorum :( moralim çok bozuk. Ne adet ne de hamilelik belirtim var :(

Back
X