Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kullanmicam hiic bişey yapmicm karar verdim escazimla hayırlısı neyse o olsun o kadar çok şey yaptım ki ise yarıyo denilen yok yaramadı ve artık kilimi kipirdatmicam :63::63::KK71::KK75:

Merhaba herkese iyi geceler bende yeni katıldım aranıza bizde 5 aydır deniyoruz 3 gün sonra regl günüm bakalım ne olcak belirti dersek sol kasığımda arada bi dürtü oluyo bazen kramp giriyo birde sarı kokusuz akıntım vr blmyrum çok düşünmekte istemiyorum rabbim ne zman verirse artık

Hoşgeldin canım inş sende tez zamanda kavusursun bebisine ... hayirlisi ne zamanda o zaman tabiki ama dusunmedende edemiyoruz tabikide dimi :) snackr snackr

Evlenince çok kilo aldım 58 le evlendim bi iki ay içinde 15 kilo aldım şükür şimdi 73 ten 67 düştüm boym var göstermiyorm ama hantal durmak istemiyorum spor yapıp zayıflıcm kendimi saldim iyice cilt bakımı yapıcam kendime bakmam gerek birgün cocuuuuummm olursa bule görmesin :))

Evlenince çok kilo aldım 58 le evlendim bi iki ay içinde 15 kilo aldım şükür şimdi 73 ten 67 düştüm boym var göstermiyorm ama hantal durmak istemiyorum spor yapıp zayıflıcm kendimi saldim iyice cilt bakımı yapıcam kendime bakmam gerek birgün cocuuuuummm olursa bule görmesin :))

bat yaklaşan var mı yada yeni öğrenen?benim 3 gün kaldı ama dayanamayıp dün test yaptım tabi birşey yok. muhtemelende bu ay yok.
Benim de bat a 3 gün var hiç bir belirti yok test 5 gün önce yaptım belli belirsiz silik bişey çıktı ama daha hala çok erken canım bat geçince 3 gün sonra yapmalıyız gerçi sana soluyorum kendimi nasıl tutucam oda ayrı mevzu
Ovulasyon testleri merak edenler için ben bu ay denedim 50 liboquick Ovulasyon 15 gebelik test aldım internetten çift çizgi öncesi sonrası çalıştım dersime :KK66:
Sonra nadasa bıraktım şimdi de bekliyorum. Ama hiç bir belirti yok gibi bende çok sallanıyormu açıkçası olursa olur kaç ay bekledim olsun diye bu ayda adt olayım diye bekliyorum bakayım o gelecekmi o gelmeyip bebek gelirse de oda kabulüm sonuçta her ay kırmızı kartı görünce kabul ediyorsak bebiside edecek
Takmiyorum kafama hiç Takmiyorum :KK54::KK54::KK17::KK17::KK17::KK47::KK47::KK47::KK53:

Back
X