Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Sağolun kızlar. Yani benim acimdan hayırlı ise Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok değil ise Yaradana isyan edicek değiliz. Çocuğu olan da göçüp gidiyor bu dünyadan olmayan da .

BENCE UMITSIZLIGE KAPILMA BIR AKRABAM YENI DOGUM YAPTI 41 YASINDA OĞLU OLDU NURTOPU GIBI OLUR INS ARKADASIM

Em
Amiin cnm inşALAH çok zor ve bi okadarda heyecanlı bir bekleyiş verdiğin bilgiler için sğl
bende folik asit ve yumurta tüketiyorum
ve en önemlisi seninde dediğin gibi stress yapmamak olmazsa öbür ay denemeye devam:KK66:
Ya stress olayina pekte inanmıyorum açıkçası hergün bu forumu takip ettim nerdeyse kafamda ya olmazsa korkusu ama bazı şeylerde çok etkili isteyen bana soru sorabilir bu arada ben Bebeğimi ilişkiden 1 hafta sonra farkettim minik bi seyirme hissediyordum sağ kasigimda acıyor gibi ya diyordum gaz da olabilir insan kendini dinliyor hele böyle bi beklenti varsa herseye bağlıyor
Ben adetten 2 gün önce çok halsizlik yorgunluk deli gibi açlık hatta bayılma hissi yaşadım onuda sekerim dustu zannettim
Ertesi gün yine aynı his
Ben bunu bekarken progesteron icmistim
Ozaman yaşamıştim annem felç indi Sandıydu bana kolum bile kalkmiyordu
Gecen gun ayni sey olunca progesteron yükseliyor rahim kalinlasiyor mu acaba diyerek test yaptım valla ben 3 gün geçmeden yapmayacaktim

Ya stress olayina pekte inanmıyorum açıkçası hergün bu forumu takip ettim nerdeyse kafamda ya olmazsa korkusu ama bazı şeylerde çok etkili isteyen bana soru sorabilir bu arada ben Bebeğimi ilişkiden 1 hafta sonra farkettim minik bi seyirme hissediyordum sağ kasigimda acıyor gibi ya diyordum gaz da olabilir insan kendini dinliyor hele böyle bi beklenti varsa herseye bağlıyor
Ben adetten 2 gün önce çok halsizlik yorgunluk deli gibi açlık hatta bayılma hissi yaşadım onuda sekerim dustu zannettim
Ertesi gün yine aynı his
Ben bunu bekarken progesteron icmistim
Ozaman yaşamıştim annem felç indi Sandıydu bana kolum bile kalkmiyordu
Gecen gun ayni sey olunca progesteron yükseliyor rahim kalinlasiyor mu acaba diyerek test yaptım valla ben 3 gün geçmeden yapmayacaktim
ilk gebeliğimde banada öyle olmuştu ve dışardaydım yanımda şeker vardı alınca düzeldim ama benim şekerim
düşmüştü sanırım tabi kahvaltı yapmadan çıkmıştım:KK22:

Sağolun kızlar. Yani benim acimdan hayırlı ise Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok değil ise Yaradana isyan edicek değiliz. Çocuğu olan da göçüp gidiyor bu dünyadan olmayan da .
aynen öyle cnm ama ben nedense buradaki herkez için iyi şeyler hissediyorum sadece zaman...

ilk gebeliğimde banada öyle olmuştu ve dışardaydım yanımda şeker vardı alınca düzeldim ama benim şekerim
düşmüştü sanırım
Sabah marketteydim gözüm kararmaya başladı dedim gidiyom çikolata alayım parasini verdim kız da gülüyor elimde biberon vardı eşimin haberi yoktu ona süpriz yapıcam diye dedim sen şu çikolataya geç diğerlerini sonra oducem ama dedim bayilmadan çıksam surdan yoksa sabah süpriz olucak gerçekten esime

Sabah marketteydim gözüm kararmaya başladı dedim gidiyom çikolata alayım parasini verdim kız da gülüyor elimde biberon vardı eşimin haberi yoktu ona süpriz yapıcam diye dedim sen şu çikolataya geç diğerlerini sonra oducem ama dedim bayilmadan çıksam surdan yoksa sabah süpriz olucak gerçekten esime
ay kıyamamm aynı ben yanında şeker vs. gibi bişeyler bulundur herzaman,başın döndüğündede hemen otur bu iyi geliyor ayakta durma

aynen öyle cnm ama ben nedense buradaki herkez için iyi şeyler hissediyorum sadece zaman...
Canim inan ben de ole düşünüyorum doktorlar sağlıksız bebek düşer diyorlar eğer öyleyse bende uzulmucem
Çünkü benim özürlü bi yakınım var yıllardır birlikte yaşadım yani allah bazen vermiyorsa bi bildiği vardır diyordum ve hala ole düşünüyorum kimsenin yarına çıkacağı belli olmaz ama umudunuda kaybetme allahtan hep hayırlısını iste bende dua ediyorum hepimiz için inanin böyle şeyler söylemez ama sizin için de dua ettim önce arkadaşlarımın olsun dedim banada ver allahım ama hayırlı ver hayırsızsa bile bana hayırlı eyle öyle ver diye

Canim inan ben de ole düşünüyorum doktorlar sağlıksız bebek düşer diyorlar eğer öyleyse bende uzulmucem
Çünkü benim özürlü bi yakınım var yıllardır birlikte yaşadım yani allah bazen vermiyorsa bi bildiği vardır diyordum ve hala ole düşünüyorum kimsenin yarına çıkacağı belli olmaz ama umudunuda kaybetme allahtan hep hayırlısını iste bende dua ediyorum hepimiz için inanin böyle şeyler söylemez ama sizin için de dua ettim önce arkadaşlarımın olsun dedim banada ver allahım ama hayırlı ver hayırsızsa bile bana hayırlı eyle öyle ver diye
çok doğru söylemişsin cnm RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER herşeyin bir zamanı var olucaksa sağlıklı sihatli olsunda zamanı önemli değil

Arkadaşlar burada yazıcağımı herkez okusun ve sabırla ALLAHA teslimiyetle umudunu yitirmesin
burada yazıcaklarım belki size ufak da olsa bir ışık bir umut olur
benim bir yakınımın 15 yıl çocuğu olmuyordu.. aşılama tüpbebek herşeyi denemişlerdi ama olmuyordu
15 yılın sonunda evlat edinmeye karar verdiler veee evlat edindikten 3 ay sonra hamile olduğunu öğrendi
ayrıca kendiliğinden doğal yollardan hamile kaldı nurtopu gibi bir evladı oldu
tam umudunu yitirmişken.. RABBİM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN
şimdi iki evladı var evlat edindiği ve kendi doğurduğu ümitsizliğe kapılmayın

canım seninde başına gelenleri okudum,çok üzüldüm ama içimden bir ses yakında seninde güzel haberlerini
alıcaz diyor
sabrından ve insanlara olan yardımsever yaklaşımından dolayıda seni tbrk ediyorum
ALLAH kalbine göre versin dualarım sizinle
Allah razi olsun bacim bnm cok sancim var adetim sokuldu sabah bakalim nolacak

şimdiden mayısa hazırlan ben 1 ay önceden doktorumun tavsiyesiyle folic trioya başladım beslenmeme dikkat ediyorum
ve ayaklarımı sıcak tutuyorum sık sık yürüyüşe çıkıyorum evdede kendime bazı uğraşlar buldum ufak tefek el işleri
beklemek zor çünkü kafayı dağıtmak lazım. bakalım dediğin gibi hayırlısı RABBİM en doğru zamanı bilir
bende folbiol kullanıyorum zaten 15 gündür yürüyüş hergün yapıyorum canım bakalım inş. mayıs ayı bize uğur getirir:)

bende mayıs ayı için bekleyenlerdenim. kendi kendimi kandırmaya çalışıyorum.yok olmaz diye ama yinede susmayan bi içimiz var işte :) allah hayırlı sağlıklı versin inşallah isteyenlere

Back
X