Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Gunaydin kizlar ben geldim adet oldum bitti 3 gun once ama esim is icin yurtdisina cikiyor yarin ve 15 gun gorusemicez cok mutsuzum suan yani bu ay da bisey olamicak araliksiz iliski halindeyiz adetten sonra ama bir umut bakalim hayirlisi

Gunaydin kizlar ben geldim adet oldum bitti 3 gun once ama esim is icin yurtdisina cikiyor yarin ve 15 gun gorusemicez cok mutsuzum suan yani bu ay da bisey olamicak araliksiz iliski halindeyiz adetten sonra ama bir umut bakalim hayirlisi
bence hamile kalabilirsin canim hayirlisi yapmissin cunku

Slm kızlar bende hamile kalmaya calisip kalamayanlardanim.
Son 3 aydır adetten bir ay önce olan önce kahverengi sonra kırmızı olan akintim oluyo.
Yerleşme falan diye sevinir gibi oluyorum. Ama değil.
Bu durumu yaşayan var mı acaba aranizda

Mrb kızlar benimde bat dündü ama bugün sabahtan beri biseyim yoktu şuan ara ara hafif şekilde adet ağrısı gibi dürtülerim oluyo regl mi olcam ki yaa olmaz inşallah yaa aylardr deniyoruz psikolojim bozuldu artk :KK12::KK43:

Amannn kizlar artik bi dur diyelim kendimize zor ama duralim artik kafamizdan ataalim vallahi bak anca o zaman oluyo ummadigimiz bi anda gelecek bebegimiz biz sabirsiziz hakli olarakta ama napalim sabredicez kafaadan aticaz hatta mumkunse bi ay dinlenelim mesela bakin neler oluyo tadini cikartin herseyin zor ama sabredicez yarin test sonuclarini alayim ben bu ay dinlenicem kafami rahatlaticam yeni dogan yegenimle avinucam sevcem durcam onu kendimi unuturum belki yada suan kendimi kandiriyorum yada kandirmaya calisiyorum offff offff bende devreler gene yandi :( napicami bilmiyorum yarin belli olucak napacam :( hepinize dua ediyorum ne kadar kisi varsa diye rabbim hayirli evlatlar nasio eylesin bize gene costum hade sabirli gunler bize rabbi hebli minessalihin

Amannn kizlar artik bi dur diyelim kendimize zor ama duralim artik kafamizdan ataalim vallahi bak anca o zaman oluyo ummadigimiz bi anda gelecek bebegimiz biz sabirsiziz hakli olarakta ama napalim sabredicez kafaadan aticaz hatta mumkunse bi ay dinlenelim mesela bakin neler oluyo tadini cikartin herseyin zor ama sabredicez yarin test sonuclarini alayim ben bu ay dinlenicem kafami rahatlaticam yeni dogan yegenimle avinucam sevcem durcam onu kendimi unuturum belki yada suan kendimi kandiriyorum yada kandirmaya calisiyorum offff offff bende devreler gene yandi :KK43: napicami bilmiyorum yarin belli olucak napacam :KK43: hepinize dua ediyorum ne kadar kisi varsa diye rabbim hayirli evlatlar nasio eylesin bize gene costum hade sabirli gunler bize rabbi hebli minessalihin
Benimde yarın belli olacak neler olup olmadığı haydi bakalım kuzucugummmm rabbim yardimcimiz olsun insallah guzel haberlerle buraya doneriz

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde bir düştüğüm oldu ve üzerinden bir buçuk sene geçti hala bebis yok her ay bir umutla beklemek ve hüsranla sonlanmasi çok üzücü aranızda tedaviye devam eden varmı benim tedavim yarım kaldı

Back
X