- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #1.841
Kizlar bende insallah tedaviye baslicam bu ay igne ve asilama yaptircam nasipse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hamile kalabilirsin canim hayirlisi yapmissin cunkuGunaydin kizlar ben geldim adet oldum bitti 3 gun once ama esim is icin yurtdisina cikiyor yarin ve 15 gun gorusemicez cok mutsuzum suan yani bu ay da bisey olamicak araliksiz iliski halindeyiz adetten sonra ama bir umut bakalim hayirlisi
Adet devam ederken de soğan kürüne başlayabilirmiyiz acaba ?Amin canim.nekadardir bebek düşünüyorsunuz?
Malesef regl oldum cnm bu ay da nasip değilmiş artk bi daha ki aylaraTest yapmadan bekleyebiliyo musun snackr
Benimde yarın belli olacak neler olup olmadığı haydi bakalım kuzucugummmm rabbim yardimcimiz olsun insallah guzel haberlerle buraya donerizAmannn kizlar artik bi dur diyelim kendimize zor ama duralim artik kafamizdan ataalim vallahi bak anca o zaman oluyo ummadigimiz bi anda gelecek bebegimiz biz sabirsiziz hakli olarakta ama napalim sabredicez kafaadan aticaz hatta mumkunse bi ay dinlenelim mesela bakin neler oluyo tadini cikartin herseyin zor ama sabredicez yarin test sonuclarini alayim ben bu ay dinlenicem kafami rahatlaticam yeni dogan yegenimle avinucam sevcem durcam onu kendimi unuturum belki yada suan kendimi kandiriyorum yada kandirmaya calisiyorum offff offff bende devreler gene yandinapicami bilmiyorum yarin belli olucak napacam
hepinize dua ediyorum ne kadar kisi varsa diye rabbim hayirli evlatlar nasio eylesin bize gene costum hade sabirli gunler bize rabbi hebli minessalihin
Hayırlısı olsun. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.Malesef regl oldum cnm bu ay da nasip değilmiş artk bi daha ki aylara
Adet devam ederken de soğan kürüne başlayabilirmiyiz acaba ?
Amin cnm Rabbim cümle olmayanlara nasip etsinHayırlısı olsun. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.