Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Selam kizlar :KK3:
Incir kürü yapacaklar dikkatli olun prolaktini yükseltiyor.. Prolaktinde gebe kalmayi zorlastiriyor .. Hormon testi yaptirip prolaktininizi ögrenip öyle tuketin inciri havucu..
Folic asit kullaniyormusunuz ? Inofolic şaseyi tavsiye ederim icinde vitaminde var yumurtanin kalitesini arttiriyor..
Ovulasyon testi internette ucuz eczanede pahali internetten alabilirsiniz..
Son birsey daha ovulasyon gununuzu hesapladiktan sonra yaki kullanip belinizi sicak tutabilirsiniz yakiyla gebe kalan çok..
Hepinize iyi gecelerr:KK25:
Hamilelerde yakı kullanması dogru degil diye biliyorum. Bi zararı olmaz mı? İncir kürü ile hamile kalan çok kişi var ama :/

Hamilelerde yakı kullanması dogru degil diye biliyorum. Bi zararı olmaz mı? İncir kürü ile hamile kalan çok kişi var ama :/
Hamile degil ki kimse :) yumurtlama gununde yapistirip iki gun kalip cikartiyorsun zaten.. Arastirin nette yakiyla gebe kalanlardan anlarsiniz ;)
Çok kisi var evet hormon tahlilinizi yaptirirsaniz prolaktin yazar ona göre kullanirsiniz.. Ben incir kurunu cok kullandim sonra hormonlara bakildi prolaktin yuksek gebe kalman zor bu durumda dedi hala ilac kullaniyorum onun icin biraktigin an yukselir dedi :(

Hamile degil ki kimse :) yumurtlama gununde yapistirip iki gun kalip cikartiyorsun zaten.. Arastirin nette yakiyla gebe kalanlardan anlarsiniz :KK66:
Çok kisi var evet hormon tahlilinizi yaptirirsaniz prolaktin yazar ona göre kullanirsiniz.. Ben incir kurunu cok kullandim sonra hormonlara bakildi prolaktin yuksek gebe kalman zor bu durumda dedi hala ilac kullaniyorum onun icin biraktigin an yukselir dedi :KK43:

Anladim canım ilk defa duydum bi araştırıyım yakı meselesini. ;) canım prolaktin diye mi yazar kağıtta ben hormon testi yapmıştım sanirim doktor bişey demedi bu konuda. Şu anda durumlar ne sende? Hamişmisin canım

Nasl bi kürmüş bu

1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın. Soğanın kabuklarını soyup, 4-5 parçaya bölüp, kaynayan suyun içine atın. 5 dakka kaynatıyorsun sonra da ılıyınca içiyorsun. Sabah aksam aç karnına. 15 gün sürüyor. Bende bugun başladım canım. Adet bittikten 2 gün sonra başlanılıyor

Kızlar 17 gun sonra adet oldum elhamdulillah.. Yarin hormon tahlili vercem insaAllah, haftayada hsg insaAllah esimde sperm verecek tedaviye basladik biiznillah yani.. Size sorum su esimle pazar birlikte olduk simdi sperm testini carsambami verecegiz persembemi yardimci olursaniz cok sevinirim :)

Kızlar 17 gun sonra adet oldum elhamdulillah.. Yarin hormon tahlili vercem insaAllah, haftayada hsg insaAllah esimde sperm verecek tedaviye basladik biiznillah yani.. Size sorum su esimle pazar birlikte olduk simdi sperm testini carsambami verecegiz persembemi yardimci olursaniz cok sevinirim :)
Hayırlı olsın insallah tedavin en kısa surede yanıt verir. Sperm testi icin 3-5 gün arası Zaman geçmesi lazım. Yani persembe yapın siz garanti olsun bence ;)

Anladim canım ilk defa duydum bi araştırıyım yakı meselesini. :KK66: canım prolaktin diye mi yazar kağıtta ben hormon testi yapmıştım sanirim doktor bişey demedi bu konuda. Şu anda durumlar ne sende? Hamişmisin canım
Evet prolaktin diye yazar canim.. Bak elinde kagit varsa ;) Ben iki gebelik yasadim ikiside dustu kan pihtilasmasi cikti 1 senedirde ugrasiyorum iste hala gebelik olmadi :(

Evet prolaktin diye yazar canim.. Bak elinde kagit varsa :KK66: Ben iki gebelik yasadim ikiside dustu kan pihtilasmasi cikti 1 senedirde ugrasiyorum iste hala gebelik olmadi :KK43:
Canım core aspirin ile hamile kalanları duymustum kan pıhtılaşmasından dolayı. Hergun 1 tane alınıyor. Hatta ben de almayı dusunuyorum. En kotu 2 gune bir içeriz. Durumuna uzuldum canım insallah son olur düşüklerin

Merhaba kızlar benim adete 4 gün var 1,5 yıldır istiyoruz insallah bu ay tutmustur ufak tefek sorunlarimiz var tabi esimle takdir Allahtan tabi rabbim nasip edince her türlü olur ..

Back
X