- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Canim düşükten sonra hamile kalamadin mi sendeBen de ekimde düşük.yaptım canım sadece bir ay bekledim ve senin gibi devam ettim ama bir
Yaşıyordum ama ben cuma günü doktora gittim gebelik gözükmüyor dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim düşükten sonra hamile kalamadin mi sendeBen de ekimde düşük.yaptım canım sadece bir ay bekledim ve senin gibi devam ettim ama bir
Yaşıyordum ama ben cuma günü doktora gittim gebelik gözükmüyor dedi
Rabbim guzel evlatlar nasip etsin ikimize de canimYok canım 6 ay oldu ama birşey yok.malsef
Almanyadan 22 euroyaaldik onluk olaniAy inş.canim. haber verirsin bize bu arada eczaneden mi aldin testi ve fiyatini öğrenebilir miyim? Bu ay regli olursam bende ovulasyon testine denerim muhtemelen
Insallah ya brn bekliyom 2,3 ünü gecerse ins hamileyimdir bi umtBende bu ay ovulasyon testi alacaktim bulamadim eczanede kaldi oyle. İnsallah tutturmusuzdur ikimizde :)
Geçenlerde bi arkadaşımla konhşuyoduk 8 haftalık hamile onun da eşi varikosel başlangıcıymış. Ama soramadı tedavi gördümü diye. Arada sorun kalmamjş bak bebeğine daha yakınsınntüm kalbimle amiiiinnnnnn allah hayirli döller versin bize;-) doktora gittik canim esimde hareket azlığı vardı ve varikosel vardi gectigimiz yaz ameliyat oldu dr.lar 1 yil içinde olmazsa asilamaya tüp bebege baslariz dedi...inşallah gerek kalmadan olur o surecler yipratici ve daha cok stresli...
İnşallah kuzum benim böylelikle genetiğin sana en güzel armağanları minnoşların olur güzel düşünelim güzel olsun bebiş yokundaki hikayemizİnş.canim ya bende çok heyecanlandim.ben çift yumurta ikiziyim. Belki bu piyango banada vurmuştur.annesinden kizina. İnş. Hamile kalirim
kızlar ben de uzun zamandır bebek çalışması içindeyim ama 8 ay önce düşük yaptığım için 6 ay ara vermiştim. geçen ay grip olduğum için pas geçtik. bu ay doktor klomen verdi ama ilk hamileliğimde de klomenle hamile kalıp düşük yaptığım için klomene başlamadan doğal olarak denemek istedim. bakalım kısmet ne olacak. bende yumurta oluşuyor ancak çatlamıyor sanıyorum çünkü yumurtlama testi yaptığımda hiç koyu çizgi göremedim. sadece silik çizgi gördüm
Gunaydn kizlar bizde 4 aydr deniyrz bende de esimde de bi problem yok. Bakalim bu ay cok iyi calistk insallah hayirlisi olur beklemedeyim
Canım eğer kan gelmediyse sadece lekelenme şeklindeyse yerleşme falan olabilir mi ki??Gunaydin kizlarr benim regl 3 gün sürdü dün akşamdan beri kahverengi lekeye döndü bitti sayilir yani acaba adet kanamasi olmayabilir mi normalde 6 gün sürer reglim
Bende onu düşündüm ama 3 gün regl gibiydi canim kanama vardi bugün kesilince suphelendim uzun sürer normaldeCanım eğer kan gelmediyse sadece lekelenme şeklindeyse yerleşme falan olabilir mi ki??