Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Bende bekliyorum ekimde başladık ikinci çocuğum olacak olursa tabi hakkımızda hayırlısı inşallah

Kızlar merhaba Gonalef 450 2017son kullanma tarihi uyguna vericem isteyenler bana ulaşsın

tüm kalbimle amiiiinnnnnn allah hayirli döller versin bize :-) ;-) doktora gittik canim esimde hareket azlığı vardı ve varikosel vardi gectigimiz yaz ameliyat oldu dr.lar 1 yil içinde olmazsa asilamaya tüp bebege baslariz dedi...inşallah gerek kalmadan olur o surecler yipratici ve daha cok stresli...
Geçenlerde bi arkadaşımla konhşuyoduk 8 haftalık hamile onun da eşi varikosel başlangıcıymış. Ama soramadı tedavi gördümü diye. Arada sorun kalmamjş bak bebeğine daha yakınsınn :anneadayı::anneadayı::anneadayı: İnşallah en hayırlı zamanda tutunsun meleğin sana sen içini ferah tut kuzum pozitif düşün ki gebelik testinde pozitifi görebilesin:KK68::KK30:

İnş.canim ya bende çok heyecanlandim.ben çift yumurta ikiziyim. Belki bu piyango banada vurmuştur.annesinden kizina. İnş. Hamile kalirim
İnşallah kuzum benim böylelikle genetiğin sana en güzel armağanları minnoşların olur güzel düşünelim güzel olsun bebiş yokundaki hikayemiz :KK73::KK73::KK73:

kızlar ben de uzun zamandır bebek çalışması içindeyim ama 8 ay önce düşük yaptığım için 6 ay ara vermiştim. geçen ay grip olduğum için pas geçtik. bu ay doktor klomen verdi ama ilk hamileliğimde de klomenle hamile kalıp düşük yaptığım için klomene başlamadan doğal olarak denemek istedim. bakalım kısmet ne olacak. bende yumurta oluşuyor ancak çatlamıyor sanıyorum çünkü yumurtlama testi yaptığımda hiç koyu çizgi göremedim. sadece silik çizgi gördüm

kızlar ben de uzun zamandır bebek çalışması içindeyim ama 8 ay önce düşük yaptığım için 6 ay ara vermiştim. geçen ay grip olduğum için pas geçtik. bu ay doktor klomen verdi ama ilk hamileliğimde de klomenle hamile kalıp düşük yaptığım için klomene başlamadan doğal olarak denemek istedim. bakalım kısmet ne olacak. bende yumurta oluşuyor ancak çatlamıyor sanıyorum çünkü yumurtlama testi yaptığımda hiç koyu çizgi göremedim. sadece silik çizgi gördüm

İnş.canim bebegin seninledir. Yumurtlama olup çatlama olmadigini nazil anliyorsun. Send beyaz şeffaf akinti oluyor mu yumurtlama döneminde. Bende iki aydir demiyorum.bat 10 nisan.simdilik birşey yok canim. Ben o beyaz akintiyi görüyorum. Catladigini dusunuyorum

Gunaydin kizlarr benim regl 3 gün sürdü dün akşamdan beri kahverengi lekeye döndü bitti sayilir yani acaba adet kanamasi olmayabilir mi normalde 6 gün sürer reglim

Back
X