Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Cevabın için teşekkürler canım :KK15: peki indirim oranları nasıl ödediğin pirime değiyor mu?
indirim oranları sigortacı arkadaşıma sordum o araştırdı benim için tabi ben o arada zaten yaptırmış bulundum eğer işime yaramyacak olsa iptal ettirecektim. gerçi bekleme süreleri oluyor mesela 12 ay ama bu 3 ve 6 ay bekleme süresi varmış yani ben yaptıralı 2 ay oldu hala bi gebelik yok o yuzden 3 . ay sonunda oluşacak gebelik artık sigorta kapsamında yani onada dikkat et hayat sigortası yapacaksan en az 1 sene yararlanamıyorsun bilgin olsun
istersen sitesine gir incele her türlü kadın hastalığına karşı 25000 ve 50000 sana teminat veriyor da allah vermesin böle hastalıkları şimdi böle reklam gibi oldu ama sen yinede araştır sigortacıları ara gerçi arkadaşında olsa sana bi sigorta satmaya çalışacaktır:D hatta biraz yakanı bırakmayacaktır ama

geçmiş olsun. benim de migren var, stresli olduğumda bir de regl öncesi ve sonrasında tutuyor. gebelik sırasında tutarsa mecbur katlanıcaz ağrıya
hayırlı haberler olsun
evet ama gebelikte migren azalıyormuş damarlar genişlediği için gerçi annem gebelikte adet oluyor gibi her türlü belirtiyi yaşıyorsun diyordu ama adet olmuyorsun inşallah migrende geçer

Kizlar merhaba
Kimler mart ayinda çalışmalara devam edip nisan ayini heyecanla bekliyor?
Belirtilerimizi buradan paylasalim

Benim regli yeni bitti yeni bebek düşünmeye basladik 10 nisan bat..
Ben bekliyorum balim bat 3nisan bakalim nolcak hayirlisi dyelim

benimde bat 3 nisan heyecanla bekliyorum ama adet belirtilerim olmaya başladıkça umudum azalıyor hayılısı hakkımızda
Valla balim onceki gce bnde enteresan bisi oldu acaba mi diyorum olabilir mi dye heycanla bekliyorum hayirlisi neyse o olsun bu sabahta mide bulantim basladi hayirlisi ya

ya bu akıntı şeffaf mı oluyor yoksa beyazmı yumurta akı denilince aklım karışıyor:KK64: ya ben beyaz akıntı olunca ovulasyon testi yaptım sonuç negatif ben olayı bi araştıracam yada bana bu konuda yardım etmek isteyen çok iyi olur:KK52:
cnm bende onu merak ediyordum öğrendim durum şuymuş: süt beyazı ve boza kıvamı akıntı yumurtanın olgunlaştığına işaretmiş ve bu bir kaç gün sürebilirmiş, eğer akabindede bu akıntı şeffaf ve kıvamlıysa yumurtanın çatladığına işaretmiş;)

cnm bende onu merak ediyordum öğrendim durum şuymuş: süt beyazı ve boza kıvamı akıntı yumurtanın olgunlaştığına işaretmiş ve bu bir kaç gün sürebilirmiş, eğer akabindede bu akıntı şeffaf ve kıvamlıysa yumurtanın çatladığına işaretmiş:KK66:
Ayyy bende iltihabım var diye üzülüyordum 2 ay öncesine kadar yumurtlama akuntısını doktorum aynen böyle anlattı iltihapta yokmuş her sağlıklı kadında bu şekilde olur dedi nasıl sevinmiştim :)

MERHABA BURDA OLMANA SEVİNDİM ya valla millet adet başlamasından itibaren 3 hafta sonra gebe olduğunu öğrenebiliyor sen ordan hesap et artık:KK70:

Bende hic belirti yok kizlar 10 nisan bat. Genelde doktorlar adet geçmeden hic bir belirtiye inanmayin diyor. Ama bir çok insanda göğüs hassasiyeti basliyo adetine bir hafta kala

Hayirlisi canim benim bu ay umudum kalmadi hic belirtim yok galiba bebek felan yok .
Oyle deme balim bn bi dusk yasadim ve hic blirti de yoktu birdr kimyasal yasdi gene yoktu smdide ilkkez icimden bise s grduklerim karsisinda bebegin yerlesirken ustundeki kabugunu zarini atti demek ki diyor bi umut var yari yariya pecetede grmustum onceki gece ilkkez basima geldi bu hayirlisi bakalim sabret ve heo hamileymis gibi davran oluyo iste sen ne zaman umudunu kaybedrsen bebegin nokta kadar da olsa hissediyo iyi hssetki bebegin tutnsun sana bn inaniyorum dabrednce oluyo

Hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Sagol cnm bnm ya hamile kardeslerim varsa bisi srucam peceteye zar gibi bisi geldi onceki gece drt parca minicik bildginiz et zari gibi parca geldi bide peceteye yine bes dk snra pembe bi akinti geldi bat 3 nisan sizce yerlesme mi o

Ovulasyondan sonra klasik agrim ve akintim vardi.şuan hic biri yok :KK43:( ben umudu kestim kizlar.gelecek ayda eşim şehir dişinda olacak başka baharlar artik:KK43:
Yavrum oyle deme bak beynimiz neye odakliysa vucudumuzu ona hazirliyo o yuzden sabret derim sana kardesim

Oyle deme balim bn bi dusk yasadim ve hic blirti de yoktu birdr kimyasal yasdi gene yoktu smdide ilkkez icimden bise s grduklerim karsisinda bebegin yerlesirken ustundeki kabugunu zarini atti demek ki diyor bi umut var yari yariya pecetede grmustum onceki gece ilkkez basima geldi bu hayirlisi bakalim sabret ve heo hamileymis gibi davran oluyo iste sen ne zaman umudunu kaybedrsen bebegin nokta kadar da olsa hissediyo iyi hssetki bebegin tutnsun sana bn inaniyorum dabrednce oluyo

Canim çok güzel şeyler yazmissin bende avulasyondan sonra heyecan yapmistim klasik agrim ve akintim var diye üstelik ovulasyon akintisini iki kez gördüm çift yumurtladim diye sevindim.ama şuan hic kendimi bebek var gibi hissetmiyordum ben hissediyorum çok zor olacak ugrastiracak bizi

Yavrum oyle deme bak beynimiz neye odakliysa vucudumuzu ona hazirliyo o yuzden sabret derim sana kardesim

Hakkimiza hayirlisi olsun canim.memleketten kayinvalidemler geldi artik düşünün yeter diyo biz bebek düşündüğümüzü hic kimseye söylemedim.toplum baskisini yasamak istemiyordu.arayip bana bisey varmi diye sormalarini istemiyorum. Soylemedik bizde. Umarim çok ugrastirmaz ama umudunu kaybediyorum her ay düzenli adet oluyorum.yumurtlama akintisini her ay hissediyorum.bu ay düzenli olarak birlikteligimizde oldu ama bu ay yine olmadi galiba.biraz oluruna birakmak lazim belkide

Sanada çok geçmiş olsun canim.zar olayini ilk defa duyuyorum bat nezaman umarim mutlu haberleri alirsin

Back
X