Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kızlar menopoz zamanı gelipte hiç çocuğu olmamış çok nadir kadın var illa olcak inşallah ama Rabbim ol dediğinde umudunuzu kaybetmeyin sakın :)
Hah soyle ballarim rabbkm sniyo bizi biz pesedersek kaybedeeiz henuz bisi kaybetmedik olacak insaAllah :)

selam kızlar benimde bat yarın ama testler hep negatif Allahıma şükür bi tane 7 yaşında oğlum var ama 4 yıĺdır 2. için uğraşıyoruz olmuyo bu ay klomen kullandım sağ kasığımda ağrı giriyo başkada belirtim yok bide benim yumurta rezervim yaşıma göre azmış test sonucunda öyle çıktı bu ayda olmassa tüp bebeğe geçicez hepimizin hakkında hayırlısı olur inşAllah

Kizlar merhaba..son adet tarihim 28 subatti..duzensiz adet oluyorum.. 4p gunde bir bazen 35 gumde bir..dun test yaptim bisi cikmadi ama son bir haftadir belim ve bacaklarim agriyo bi hal oldum yorumlari okuya okuya kendime belki pay cikaririm diye sizce daha beklemelimiyim

Sahsen bende senn gıbıyım bu aralar kadıklarımda agrı gercı yumurtlma gunlerımde hep ılşkıye gırdık bırde ılşkı sırasındamı belin altına yastık konuyor? Ben ılşkiden sonra koyup ayklarımı dıkıyorumda hangısı dıgru bılen vsrmı

H
selam kızlar benimde bat yarın ama testler hep negatif Allahıma şükür bi tane 7 yaşında oğlum var ama 4 yıĺdır 2. için uğraşıyoruz olmuyo bu ay klomen kullandım sağ kasığımda ağrı giriyo başkada belirtim yok bide benim yumurta rezervim yaşıma göre azmış test sonucunda öyle çıktı bu ayda olmassa tüp bebeğe geçicez hepimizin hakkında hayırlısı olur inşAllah

Hakkı'nda hayırlısı canım insallah hamilesindir testler yanlış cikmistir :) olmada hayırlısı olsun elbet vakti ve Zaman'ı vardır

Sahsen bende senn gıbıyım bu aralar kadıklarımda agrı gercı yumurtlma gunlerımde hep ılşkıye gırdık bırde ılşkı sırasındamı belin altına yastık konuyor? Ben ılşkiden sonra koyup ayklarımı dıkıyorumda hangısı dıgru bılen vsrmı
İlişkiden sonra yastık konulur ve ayaklar dikili şekilde yarım saat kadar beklenmesi gerektiği soylenir

Kizlar merhaba..son adet tarihim 28 subatti..duzensiz adet oluyorum.. 4p gunde bir bazen 35 gumde bir..dun test yaptim bisi cikmadi ama son bir haftadir belim ve bacaklarim agriyo bi hal oldum yorumlari okuya okuya kendime belki pay cikaririm diye sizce daha beklemelimiyim
Bat ne Zaman canım? Benim belim ve bacaklarım ağrıdığında adet olacagimi bilirim adet belirtim hep oyle olmustur kendimi bildim bileli. Ben şahsen gebelik belirtisi olarak en çok kasık agrisina önem veririm. İnsallah bebeğin seninledir canım

Bende ole yapyorum da nette ılşkibsırasındakoyun demişler sasrdım yarım saatmı ben daha az duryorum 10 q15 dk fln

Benimde fecı kasıklrm agrıo ama daha 1 hafta oldu ovılasyona belu edermı adatme var daha

Bende ole yapyorum da nette ılşkibsırasındakoyun demişler sasrdım yarım saatmı ben daha az duryorum 10 q15 dk fln
canım ilişkide koyanda var ben 1 defa aşılama yaptırdım aşılamayı yaparken doktor belimin altına yastık koymuştu

hayda yastık nerden çıktı şimdi ayyyy millet tecavüzle hamile kalıyor bu nasıl bişey şurda en az 5000 kadın var hepsi uğraşa uğraşa zar zor kalıyor allahım zorlaştırma kolaylaştır herkese hayırlıevlat nasip et
Isteyınce olmuo ıste xd planlı projelı denıoz o tecavuz le hamile kalmayı hep merak etmısdr bende allah tecavuze ugraynlara akıl saglı versn ılk basta pıskolojı kalmıo aslında tecavuze yeltennlerın orasını kesecen en guzel ceza bu bence hapıs ıse yarmıo salıverıolar serefszlerı

Kaderimizde varsa zaten olur ister yastık koyalım sabaha kadar bekleyelim ister hemen kalkıp WC'ye bile gidelim.. Aslı'nda biraz oluruna biraksak hersey daha kolay olacak. Belki de kendinizi bu kadar üzmeyiz kafaya takmayız...

Yastık koymayinca içine kadar gitmiyor mu. Ben internette okudum. Yastığa falan gerek yok. Zaten sperm hızla rahim duvarına ulaşıyor. Bu sure bikac dakika suruyormus. Doktor yazmisti nette okudum kızlar. Ama tabi biz herseyi deneyelim cabalayalimda Allah görsün bizi :) hayırlı bebisler versin bizlere

Kaderimizde varsa zaten olur ister yastık koyalım sabaha kadar bekleyelim ister hemen kalkıp WC'ye bile gidelim.. Aslı'nda biraz oluruna biraksak hersey daha kolay olacak. Belki de kendinizi bu kadar üzmeyiz kafaya takmayız...
çok doğru söylüyosun canım ben oğluma doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım 1 gün içmeyi unuttum o zaman tutmuş

çok doğru söylüyosun canım ben oğluma doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım 1 gün içmeyi unuttum o zaman tutmuş
aslında bende doğum kontrol haplarının kısıırlaştırmaktan çok yumurtanın programlı çalışması için verildiğini düşünüyorum eğer öle bi kısırlık olsa niye pcolulara veriyorlar ozaman mantıksız geliyordu . demekki sende doğal seleksiyonda doğru zamanda yetişmiş yumurta bulunuyordu ve rabbimin izniyle oldu ama zaten adet düzenini de yapıyor ha bırakınca vucudun dengesi şaştığından doğal olarak bi kaç aylık yumurta tembelliği oluyordur hazır hormonu bekliyor vucut sorun yumurtanın zamanında olgunlaştığı ve çatladığı dönemi tutturmak gerisi allaha kalmış

Back
X