- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #1.221
Bugün du işte ama yok malesef 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bat gectiktten snra 7 gün gçmesi gerekyomuşbana bugün sağlık ocağında 10 günden önce idrarda çıkmaz dediler
yerlşme olmasın kız
Bu ay cok umutluydm olmadı aaglicm ben anne olamicam galiba![]()
bana bak bacum yerim sseni karadeniz kdunuyum ona gre ne anlaştık aman dim bidaha byle konuşma vallahi allahuın gücüne gder ne bliyon blki geç döllendi bekle az daha :)Bu ay cok umutluydm olmadı aaglicm ben anne olamicam galiba![]()
ya biliyomusun bende sabah kırmızıyı görünce cok kötü oldum gribimde dünden beri yanı o kadr mutsuzum ki
benim 4 günüm geçtiği halde hiç bişi çıkmadı canım bunun örnekleri çok 15 gün sonra öğrenen bile var kan verdim sabah yarın alıcam sonucumuYok bacim yok en azından silik olur bişey olurdu yok İşte
saçmalama ben adetten bi günönce yaptım bi halt yoktu ama adetten bi gn snra yaptım slik çıktı ayrıca bu herkeste aynı olmuyo bacucum yapma byle ya bebeğin sana tutunmaya calışıyosa ne bliyon bak duygusallaşmıssın iyiyce sen negtifte grsen var de hem blki döllendi ama tutunamadı önümüzdeki ay daha sağlıklı bebegin gelip yapısacak sana allah ol dedikten snra hersey olacagına varır bacım bnm görümcem hamleydı aralıkta bi aylıkken düştü sağlıksızmıs cunku kendliğinden düşen bebekler sağlıksız olanlarmiş lutfen bacucum hatrım için yapma byle zor ama güçlü ol senin güçlü olman rabbimnde hsuna gder kulum pes etmedi der belkide sınavını gecip mükafaatını önümüzdeki ay alıcaksın lütfen bacımYok bacim yok en azından silik olur bişey olurdu yok İşte
işte benim kardeşimede bu yakısır cnm bacım bnm yarın kandil dua et hacet namazı kılın rabbim kabul eylesin şimdiden :)Kendimi evden dışarı attım. Nereye gittigimi bilmeden yürüdüm yürüdm güçlü olmak zorundayım evime geldm süt peynir yoğurt maydanoz yiym sağlıklı yasicam artık güçlü olcam Allah büyük
teşekkürler benim gibi illa bu tür belirtileri psikolojikte olsa yaşayan vardır o yüzden bunları paylaşman çok iyi oldu.bakkkkkkkk o gbek altındaki bndede olmuştu damar seyirmesi gbi cabalıyo ya hani öyle olmuştu bkini bölgesi şişmişti gbek altında yumruk gbi yerde sertlik ve şişlik vardı bidebenm ovu testi kullndım yumurtlmadan bi gün önce bel agrısı oldu ve halen daha var hiç gecmedi kasıklarımdada son zamanlarda batmalr oldu saga sola dnerlen bazen adım atarken fln bn öylesin ovu testi denedim bu ay olmazsa önmüzdeki ay dnlnicem dedim göğüs uclarında acıma ve kasınma baladı oda adete 2 kala brde adete dört kala ilk kez oldu ama ilişkiden 4 saat snra gece peceteye minnacık mınnacık zar parcası geldi drt tane ve pembe renkteydi pesindende pembe sulu bi akıntı geldii ıkı kez oldu bu o gece daha bişi olmadı nrmalde adete1 klada ilişki olsa byle bişi olmazdı ilkkez oldu bu anladım zaten test yaptım o sabah bişi çıkmadı bnde bekkledim ve adet bgün gecti sabah ilk idrarla yaptım slik çizgiyi grdüm daha kan vermedim yarın kandil oldu için eşim yarın verirsin dedi aklına takılan olursa gene yazarım balım :)
hoşş geldin allah en kısa zamanda nasip etsin ama internetten yapılan applicationlar istatistiki bilgi verir o yüzden ovulasyon testleriyle en azından yumurtlamanı takip edebilirsin tabi bu tarz şeyler insanların psikolojisini etkilediğinden bence hiç unları düşünme hatta bebek yapmayı bile düşünme olursa olsun diye düşünMerhaba yeni katıldım aranıza umarım kab edersiniz öncelikle Rabbim isteyen herkeze annelik duygusunu tattırsın aratmasın eşimle bizde bu ay bebek yapmayı planlıyoruz inşallh olur suan hastalığımın bitmesini bekliyorum deneyimli arkadaşlarım tavsiyede bulunursanİz sevinirim bitkisel kürlerinizden ve yumurtlama dönemini internetten hesaplıyorum doğruluk payı nedir sizce şimdiden teşekkür ederim herkeze bol şans
hoşş geldin allah en kısa zamanda nasip etsin ama internetten yapılan applicationlar istatistiki bilgi verir o yüzden ovulasyon testleriyle en azından yumurtlamanı takip edebilirsin tabi bu tarz şeyler insanların psikolojisini etkilediğinden bence hiç unları düşünme hatta bebek yapmayı bile düşünme olursa olsun diye düşün
geçen gün bi dr dan duydum bebek düşüncesi beyindeki bi hormonu etkileyip bebeğin düşmesini sağlıyormuş o yüzden kendini bebek düşüncesiyle baskılama sözüm meclisten dışarı valla kendin için yaşa bebek için zaten ömrünü vereceksin