Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Merhaba kızlar yine ben ve sorularım:KK54: bugün 28.günüm 3 gün önce test yapmıştım ama negatifti. Ateşimı ölçüyorum her gün ve hiç 36.6dan aşağı düşmedi. Sizce bir daha test yarın yaparsam yine erken mi olur? Yoksa adetimi mi beklemeliyim? Bu arada eşim 2 sene önce 3 kür onkolojik tedavi görmüştü. Yani o yüzden biraz endişeliyim vücudu çok hızlı toparladı kendini ama yani sperm sayımı bu ay ve de önümüzdeki ay denedikten sonra bir daha yapılacak. Biraz bu sebeple moralim bozuk neyse allah büyük en kötü ihtimalle tüp bebek tedavisini denicez. Dediğim gibi tekrar test yapsam mı ? :KK42:
Yavrum bence bekle adetinj adet oncesi gebeliklerin cogu kendiliginden tutunamadan dusuyo gakat biz adet sanip geciyoruz testlerin hepsi yanilticida olabiliyo en saglami adeti beklemek adet snrasi test yapmak kanda test yapmak daha garanti olur bebegim :-) hakkinda hayirlisi olsun bacim :-)

Merhaba kızlar yine ben ve sorularım:KK54: bugün 28.günüm 3 gün önce test yapmıştım ama negatifti. Ateşimı ölçüyorum her gün ve hiç 36.6dan aşağı düşmedi. Sizce bir daha test yarın yaparsam yine erken mi olur? Yoksa adetimi mi beklemeliyim? Bu arada eşim 2 sene önce 3 kür onkolojik tedavi görmüştü. Yani o yüzden biraz endişeliyim vücudu çok hızlı toparladı kendini ama yani sperm sayımı bu ay ve de önümüzdeki ay denedikten sonra bir daha yapılacak. Biraz bu sebeple moralim bozuk neyse allah büyük en kötü ihtimalle tüp bebek tedavisini denicez. Dediğim gibi tekrar test yapsam mı ? :KK42:
Bence biraz daha bekle canım daha yeni yapmışsın inşallh Rabbim gönlüne göre verir

Sağolun kızlar çok teşekkür ediyorum size inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir hayırlısıylao_O peki ne kadar daha beklemeliyim? Bilerek test almadım bugün ta ki testi yapacağım 1 gün öncesinde alıcam moralimi erkenden bozmamak için. Belli mi olur belki adet olurum bu arada :KK43:

Simcik bacim adete dort kala bnden mnnacik zar parcasi gekdi pembe gene nokta kadar uc drt parca snra peceteye yine pembe aknti geldi suli gene daha gelen gden olmadi adete iki kala meme ucu kasintisi ve acimasi basladi mide bulantisi falan snra test aldim adet gecti bi gun sabah test yaptim cikti bide siskinlik vardi bikini bolgesindr okadar bide suan acayip uyku bastryo acikmada cabasi doymadim mubarek bugun :-)
teşekurler canim cevap için:KK15:

Artık. Bugün yarın yapmam canım daha olmazsam bi kaç gün geçsin anca ama geçersiz değil midir eğik de durmuyodu ki boya akmış desem

Artıkolmazsam iki ggün sonra felan tekrar yaparım baya geçsin cçünkü ben 30 günde bi adet oluyodm kızlar sonra üç dört aydir 25 26 düştü Bu ay 25 günde yaptım belki 30 olacaktı bilmiym vla

Bugün kendimi dinleye dinleye bir hal oldum kizlar deli gibi belirti ariyorum. Simdi dun ilk defa sari akintim oldu bir defa. Bugünde ayni akintim oldu yine bir defa. Şuan sanki hafif klasik agrim ve bel agrim var oturuyorum ve simdi farkettim yada öyle olsun diye cabaliyorum 9 nisan adetim. Zaman geçin bir an önce ve ben mucize bir şekilde hamile olduğumu ogreneyimmmm.....NEOLUR dua edin inş. Vardır bebeğim.

Back
X