- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #1.341
dualarım sizinle bacucuklarım :)Ama akşam üstü olmuş canım yani ben öyle gördüm geçersiz diye düşündüm bana dua edin kardeşlerim ♡♡

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dualarım sizinle bacucuklarım :)Ama akşam üstü olmuş canım yani ben öyle gördüm geçersiz diye düşündüm bana dua edin kardeşlerim ♡♡
İnşallh canım allahım gönlüne göre versineveeeetttttttttttttttttt kızlar sonunda kan verdimmmmm çokkk şükür testin sonucu akşam 5te çıkıcak ve cesaret edemedim içün akşam eşim gidip alıcak anca oraya kadar yedim daha yiyemiyo totomhayrlısını allah versin bi rüya gördüm bakalım çıkıcak mı oyyyy akşamı nası edecem hemde ben bnm gibi pozitif bi kız aaaaa yakışmıyo bna da şu heyecan olmasa dua edin bacularum kandaada tesçilleyeyim gebeliği ama var bebeğim benimle biliyorum bunu :) inşaallah rabbim güzel haberlerle dolu bi gün yaşatır bize aaaaminnnnnnn
![]()
amin canım bnm :) kandilin mübarek olsun bu arada :)İnşallh canım allahım gönlüne göre versin
Cümlemisin kuzum hayırlı haberlerini bekliyoz bu güzel gündeamin canım bnm :) kandilin mübarek olsun bu arada :)
inşaallah ya burda olmakta gzel bnm gbi pozitif bi insan bile inanın acayip heyecanlanıyorum şaka gibi ama öyle işte aslında snuç pozitif çıkıcak biliyorum ama ne bilim heyecan işte :)Cümlemisin kuzum hayırlı haberlerini bekliyoz bu güzel günde
Ne güzel duygular bunlar tadını çıkar allahım herkeze nasip etsin bende ikinci bebek ićin ilk defa bu ay deniycem lütfen dua et saģlıklı bir prensesim olsuninşaallah ya burda olmakta gzel bnm gbi pozitif bi insan bile inanın acayip heyecanlanıyorum şaka gibi ama öyle işte aslında snuç pozitif çıkıcak biliyorum ama ne bilim heyecan işte :)
dualarım seninle kardeşim :) sende bna dua ette güzel haber alayım nedense sakinim heyecan var ama sanki herzaman yaptığım seymiş gbi geliyo bana :) inşaaallah tabi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez birde içim çok rahat nedense :)Ne güzel duygular bunlar tadını çıkar allahım herkeze nasip etsin bende ikinci bebek ićin ilk defa bu ay deniycem lütfen dua et saģlıklı bir prensesim olsun
İnş.hamilesin canim test yaptin miKizlar bu sabah yine bi pembemsi leke geldi sonrasi yok hic bir agrim da yok sadece karnimda bi dolgunluk hissediyrm o kadr
Moralini bozma canm benimde iki günüm var bende hamile değilim.çünkü hic belirtim yokBen dayanamadım bir test daha yaptım yine negatif. Maalesef adet olmayı bekliyorum artık![]()
size de hayırlı kandiller inşallah her şey gönlünüzce olur
![]()
Aminn canm su mübarek gün yüzü hurmetine Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin icind bizedeKandılınız mubarek olsun kızlar allah kımsenın kucagını bos bırakmasın bızde calısmalara devam inş olur bu ay 2.ayım yaa cok ıstıyorum bı yavrum olsun
İnş.hamilesin canim test yaptin mi
Anladim canim.benim.iki gün sari akintim vardi bugün beyaza dondu.krem kivaminda.bende kendimi hic hamile gibi hissetmiyordum hic belirtim yok iki günüm kaldi.moralin bozuk bu seferde olmadi diyorumYok canim yapmadim beklemedeyim ve beklicem emin olmak icin
Adet ağrılarım başladı kesinlikle bugün yarın adet olurum artık.. çok da umudum vardı bu ay için. Kısmet değilmiş ne yapalımMoralini bozma canm benimde iki günüm var bende hamile değilim.çünkü hic belirtim yok