Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

eveeeetttttttttttttttttt kızlar sonunda kan verdimmmmm çokkk şükür testin sonucu akşam 5te çıkıcak ve cesaret edemedim içün akşam eşim gidip alıcak anca oraya kadar yedim daha yiyemiyo totom:KK70::KK70: hayrlısını allah versin bi rüya gördüm bakalım çıkıcak mı oyyyy akşamı nası edecem hemde ben bnm gibi pozitif bi kız aaaaa yakışmıyo bna da şu heyecan olmasa dua edin bacularum kandaada tesçilleyeyim gebeliği ama var bebeğim benimle biliyorum bunu :) inşaallah rabbim güzel haberlerle dolu bi gün yaşatır bize aaaaminnnnnnn:KK70::rolleyes::anneadayı::KK46::21::KK25::KK28::KK68::KK69::KK69::KK70::KK70::KK70:
İnşallh canım allahım gönlüne göre versin

Cümlemisin kuzum hayırlı haberlerini bekliyoz bu güzel günde
inşaallah ya burda olmakta gzel bnm gbi pozitif bi insan bile inanın acayip heyecanlanıyorum şaka gibi ama öyle işte aslında snuç pozitif çıkıcak biliyorum ama ne bilim heyecan işte :)

inşaallah ya burda olmakta gzel bnm gbi pozitif bi insan bile inanın acayip heyecanlanıyorum şaka gibi ama öyle işte aslında snuç pozitif çıkıcak biliyorum ama ne bilim heyecan işte :)
Ne güzel duygular bunlar tadını çıkar allahım herkeze nasip etsin bende ikinci bebek ićin ilk defa bu ay deniycem lütfen dua et saģlıklı bir prensesim olsun

Ne güzel duygular bunlar tadını çıkar allahım herkeze nasip etsin bende ikinci bebek ićin ilk defa bu ay deniycem lütfen dua et saģlıklı bir prensesim olsun
dualarım seninle kardeşim :) sende bna dua ette güzel haber alayım nedense sakinim heyecan var ama sanki herzaman yaptığım seymiş gbi geliyo bana :) inşaaallah tabi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez birde içim çok rahat nedense :)

Rabbim bu güzel günde dualarimizı kabul eder inşallh canım anneler hisseder eğer sen hissediyorsan pozitifdir allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin

Ben dayanamadım bir test daha yaptım yine negatif. Maalesef adet olmayı bekliyorum artık :KK17: :KK43: size de hayırlı kandiller inşallah her şey gönlünüzce olur:KK66:

arkadaşlar ben bu başlığı artık okumıycam okudukça başka birşey düşünemiyorum ve beyni de olumsuz etkilyior bence siz de bu şekilde yapmayı bir deneyin okudukça aşırı takıntılı hale gelicem kesin.. mutlu bir haber aldığımda paylaşırım herkesi öptüm

Back
X