Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

dualarım sizinle bacucuklarım :):KK68::KK19::KK19:
canım herkeslerein regaip kandili ve 3 mübarek ayları mübarek olsun Dualarım sizinle sabah hepinizlere dua ettim inşaallah allah hayırlı evlatlar nasip edecek :KK70:
ay canım ya nasıl geçecek 5 e kadar valla seninle heyecanla bekleyecem inan.Allah dualarımızı kabul ederde hayırlı haber alırsın

Mrb kizlar herkesin kandili mubarrk olsun lutfen bnim icinde dua edermisiniz 9 aylik evliyim hic korunmadik ama nasip olmuyor cok kafaya takar oldum cok sukur bir sorunda yok dualariniza ihtiyacim var lutfen dualarinizi esirgemeyin allah gonlumuze gore versin ins

herkese merhaba, bu yolda çok işe yaradığını düşündüğüm arı sütü polen ve propolis karışımı ürünler kullanmanızı tavsiye ederim, hem tadı güzel hemde sağlıklı diyebilirim. daha önce bim marketinden satın almıştık şimdi balgurmesi.com adresinden alıyoruz ve severek kullanıyoruz. kesinlikle tavsiye ederim.

BİRBİRİMİZE DUA EDELİM HAYIRLI KANDİLLER

(Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

(Bir kimsenin, birine gıyabında yaptığı dua müstecâb olur. Yapılan duaya bir melek, “Âmin, aynı şeyler sana da olsun” der.)
[İbni Ebi Şeybe]

(Bir kimse, gıyabında birine dua ederse, melekler, aynı şekilde ona dua ederler.)
[Müslim]

(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]

ya dün gece uyku arasında kasığımda damar çeker gibi bişey hissettim uyandım tekrar uyudum ve bu baya bi kaç gündür devam ediyor ara ara garip bi şey paylaşmak istedim

canım herkeslerein regaip kandili ve 3 mübarek ayları mübarek olsun Dualarım sizinle sabah hepinizlere dua ettim inşaallah allah hayırlı evlatlar nasip edecek :KK70:
ay canım ya nasıl geçecek 5 e kadar valla seninle heyecanla bekleyecem inan.Allah dualarımızı kabul ederde hayırlı haber alırsın
aminnn aminnnn ağzin bal damlıyo gııııııı allah razı olsun dualarımdasın bacım :)

@Ecrin ensar bebek_elif kuzummm hadi sonuçları bekliyoruz heyecanla yaz bize mutlaka
değerim düşük çık ış kimyasal olablirmiş nasip deilmiş rbbim büyük haftaya gdecem dra ne olacaksa olsun hasta mı olurum yoksa ne bliyorum akısına braktım bu ay dnlenicem nasip değilmiş :(

değerim düşük çık ış kimyasal olablirmiş nasip deilmiş rbbim büyük haftaya gdecem dra ne olacaksa olsun hasta mı olurum yoksa ne bliyorum akısına braktım bu ay dnlenicem nasip değilmiş :KK43:
YAAAAAAAAAAAAAAAAAA allah tutundursun diyorum canım inşallah dr yanılmıştır. ama değilse bile hayırlısı allahtandır deyip sabır etmek gerekiyor ama en azından bi oluşum var inan bu bile bir şey

YAAAAAAAAAAAAAAAAAA allah tutundursun diyorum canım inşallah dr yanılmıştır. ama değilse bile hayırlısı allahtandır deyip sabır etmek gerekiyor ama en azından bi oluşum var inan bu bile bir şey
Yavrum bnm zaten beni de bu motive ediyo guclu kadinim bunuda atlatirim ben hayirlisi olsun ne diyeyim

değerim düşük çık ış kimyasal olablirmiş nasip deilmiş rbbim büyük haftaya gdecem dra ne olacaksa olsun hasta mı olurum yoksa ne bliyorum akısına braktım bu ay dnlenicem nasip değilmiş :KK43:

Yaa canim canim hayirlisi olsun sen güçlü ve pozitif bir kadinsin bunu atlatrsin

eveeeetttttttttttttttttt kızlar sonunda kan verdimmmmm çokkk şükür testin sonucu akşam 5te çıkıcak ve cesaret edemedim içün akşam eşim gidip alıcak anca oraya kadar yedim daha yiyemiyo totom:KK70::KK70: hayrlısını allah versin bi rüya gördüm bakalım çıkıcak mı oyyyy akşamı nası edecem hemde ben bnm gibi pozitif bi kız aaaaa yakışmıyo bna da şu heyecan olmasa dua edin bacularum kandaada tesçilleyeyim gebeliği ama var bebeğim benimle biliyorum bunu :) inşaallah rabbim güzel haberlerle dolu bi gün yaşatır bize aaaaminnnnnnn:KK70::rolleyes::anneadayı::KK46::21::KK25::KK28::KK68::KK69::KK69::KK70::KK70::KK70:
cnm noldu haberle ne durumda :))

Nerde yanlış yapıyoruzda bu kdr zor oluyor bebek sahibi olmak anlamıyorum ki?
Eskiden kadınlar hemen hamile kalıyorlarmış şimdi sorun ne yani ne hemde tıp bu kdr ilerlemişken!
cnm aynn ya cok haklısn :)
eskıden odun komur tasıolarmıs smdı bız bı ekmek posetı kaldırıoz gebelık sonlanıo :KK70:

:KK43: kıyamam cnm ya gecmıs olsn ama gnlunu ferah tut ole bıse degıldır
Sagol bacim yavvv allah buy7k gulmeye calisiyorum ondada vurdum duymaz oldum ya motive olmaya calisiyorum ama suan cok zor ama gorumcem vardir sen bakma kiza dedi hastaneyi aradim sncu ogrenmek icin bana degeriniz dusuk kimyasal olabilir dra grunseniz iyi olur gibi bisi dedi dondum kaldim kapadim tlfnu haftaya baska hastaneye gdecem kan verecem bakalim nolcak bilmiyorum sandigim ladar gucli degilmisim ama bunuda atlaticam :-)

Back
X