- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #1.521
Bir daha ki aya artık nasip benim de lekelenmelerim oluyor acaba rahim de yara falan mı var süpheleniyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin aminnnnnnnm ins guzel haberleris paylasiriz ya pazartesi bnde druma gdecem hayirlsi yaSurekli kontrole giriyorum guzel haberler varmi diye insallah en tez zamanda hepimize buraya "kızlarrrr hamileyim " yazmak nasip olur :))))) herkese hayirli aksamlar
Aminnnn beklemek gercekten cok zormus ben bilseydim bu kadar zor oldugunu gecen seneden baslardim calismalaraaa ya :/// Test yapmismiydin ne cikti en sonki durumlari okumadimAmin aminnnnnnnm ins guzel haberleris paylasiriz ya pazartesi bnde druma gdecem hayirlsi ya![]()
Ya idrarda net bi sekilde silik cikti pazartesi persembe gunu de kan verdim 3.50 cikti hastaneyi aramistim sekrete kiz abuk subuk konusmustu kimyasal olabilir en kisa zamnda dra grunun dedi bn demistim israrda byle cikti dye ki hic yanilmaz kullndim test bilmiyorum bugun 7.gunum hala gelen gden yok akintim var ygun bisekilde ve solda batmalarim oluyo midr bulantim ve koku hassasiyetim artti yorgun ve uykusuzum srekli uykum geliyo ani hareket ettim zaman basim donuyo bilemiyorum pazartesi druma goruncem zaten cok iyi anliyo drek neyse onu syluyo moralim cok bozuk ya ins degerim artar grumcem de 8 senedir cocuk olmadi ve hep bu testleri kullanir idrar testini lesinlikle yanilma payi uok dedi bnce send evar kanda dusuk cikmistir bekle azddaha dedi bnde bkliyorum ya offf offfAminnnn beklemek gercekten cok zormus ben bilseydim bu kadar zor oldugunu gecen seneden baslardim calismalaraaa ya :/// Test yapmismiydin ne cikti en sonki durumlari okumadim
Amin insaAllah canm bnm ya bilmiyorum grumcem yukselir dedi gerci ilkkez byle oldu ama belirtiler pskolojik degil gercekten burnum hassaslasti ya esime bile sarilamiyorum parfum kokusundan midem kalkiyo sabahlari mide bulantiai uyandiriyo bni gece nasi oluyosa catlicakmisim gbi sıkısyorum ya zor atiuom wc ye kndimj bnkar ilk dusugumdede oldu smdide oluyi ama buseferki baya degisik blortiler ya ister istemez uzuluyorum ya elimde degilAyyyy inşallah hayirli haberlerler alirsin bugun tekrar yaptirsaydin keske test yukselme varmi yokmu bakardin. Kimyasal gebelik hakkinda pek bir bilgim yok ama kan degeri cok yuksek cikiyormus ve adetle atiliyormus geneli. Sen icini gonlunu ferah tut bos donmeyeceksin ins drundan dua edicem sana bugun rabbim gonlune gore verir insallah @Ecrin ensar bebek_elif
Bi senedir istyruz biz evlndkten uc ay snr adusuk yaptim yedi aydir da olsun dye kivraniyoruz dusugum kiste cevirdi malum kist kndini tekrarliyo drum rahimin anca hamike kalirsan dgum yapinca duzne girer dedi temizlenir dedi herkes oyle diyo of ya bu ay olacagindam cok eminim ama iste deger dusuk cikti kafam karisti ya batmalarim oluuo soldaKaç aydır istiyorsunuz siz @Ecrin ensar bebek_elif
InsaAllah kardesim ya insaAllah artar ya simdiHadi ya hayirlisi elimizden gelen birsey yok malesef.. bekleyecegiz pazartesi sende guzel haberlerini ver bizde umutlanalim insallah @Ecrin ensar bebek_elif
yanı cnm haklısın yok ya ne kusru ole sey olur mu :) ıns olucaz allahm ılk bas hayırlı ve saglıklısını versın aslında acele edıoruz aynn cnm :)Hee ben oyle sandim cnm bnm k bakma olsun bu ay olmazsa bidahakine olack sadece biz cok acele edyoruz ve cooookkkk istyoruz cok istememek lazim ne kadar cok istersek o kadar uzaklasir bizden en iyisi zor ama zamana birakmak bakalim bndeki sn durum ne olacak pazartesi dr gdecem hayirlisi ya hayirlisi![]()
Offf bidr sabretsek acele etmesek saldim cayira mevlam gayira akisina braktim napimm ya bakalim nolacak pazartesi haber veririm sn durumuyanı cnm haklısın yok ya ne kusru ole sey olur mu :) ıns olucaz allahm ılk bas hayırlı ve saglıklısını versın aslında acele edıoruz aynn cnm :)
aynn cnm bnm ya :) varya bn kendımı fırenlemıs durumdayım yalnız hep test yapardım yapmıom ama suan hıc uzulmekten ıyıdır :)Offf bidr sabretsek acele etmesek saldim cayira mevlam gayira akisina braktim napimm ya bakalim nolacak pazartesi haber veririm sn durumu
Evet ya en iyo snuc bi hafta gecikincr kan vermek ve oyle yizlesmek en dgrusu buaynn cnm bnm ya :) varya bn kendımı fırenlemıs durumdayım yalnız hep test yapardım yapmıom ama suan hıc uzulmekten ıyıdır :)
cnm zaten gdıosun tamam mı cıkmıo snra aglıosn uzuluosun bu sefer baska yerden umıt edıosun yok var mı yerlesme mı gec dıosun bunlarla kendımız dolduruoz aklımızı hıc gerek yok aslında bnende yenı farkına vardım :)Evet ya en iyo snuc bi hafta gecikincr kan vermek ve oyle yizlesmek en dgrusu bu
cnm ole bıse yok ama gununu soluolar bugun aksam gırın ytada gun asırı atıom 13 15 17 dıe ama saatıyle alakalı hıc bıse duymadımKizlar yumurtlamanın hangi saat çatlıyacağının saatini soluyormus dr varmi boyle biseyden bilginiz ya
Hah biliyo bak kendini gucluyuz kizim biz guclu o yuzden Rabbim bize verdi bu sorumlulugu ayakta durun ![/QUOTE][QUOecrin ensar bebek_elif, post: 45989446, member: 720881"]InsaAllah kardesim ya insaAllah artar ya simdiEvham Perisi bnm bu halimi gorse yolar bni dune kadar pozitif olan ben bu belirsizlik yuzunden gene moralim bozuldu ya beklicez ins guzel haber aliriz da paylasiriz birbirimizle ya dualarim sizle
![]()