Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Bence bi an once git canım yukselmisse vardır zaten yoksa adetin bari gelsin rahatla ki diğer aya hemen hhazırlan
Kizlar gene test yaptim evde gene silik cikti ve baya snr akayboldu bizde ablamla kararlastrdik braz daha beklicez oyle gdecem dedidigi gibi kanda cikmayabilir hemen bndr braz beklocem bakalim nolcak en gec carsamba gderim dra bi on oniki gum olsun en kesin snucu anlarim cnki halen belirti ve batmalar bulantilar hassaasiyetler veee akinti devam ediyo yogun sekilde oyuzden beklicem biraz hayirlisi kizlar ya acele edip strese girmeye gerek yok napim baska kafami toplayamiyom smdo rahatladim ama tekrar silik grunce gorumcemde dedi ilkkez byle oldu bekle az dedi

Anam biz adet olsak da acaba üstüne mi görüyz diyz Artık ben şakır şakır oluym valla rahatladım yoksa beynini bari bosaltirsn inan böylesi daha zor kardeşim
Valla nedense ablam oyle deyince icimden bi ses bekle dyo yuzlesmekten mi tirsiyom ne anlamadim :KK43:

Anam biz adet olsak da acaba üstüne mi görüyz diyz Artık ben şakır şakır oluym valla rahatladım yoksa beynini bari bosaltirsn inan böylesi daha zor kardeşim
Bacim dayanamadim bu sabah gittim dra yeni geldim daha bni kimse toparlayamaz daha acayip dercede parcalanmis haldeyim yavrum tutunamamos annesine rahim duvarim cok inceymis hormon testi verdi yaptir dedi bide rahim filmi cektir dedi ama seninle isimiz uzun her ihtimale karsi esibede bakicaz bisi oldunu sanmiyorum ama bakalim yinede dedi cnku yumurta dollenmis ama tutunamadi yaninda bide extradan kist olusmus tamam topla bakalim kendini elifff yok ya vallahide yok bn hissedyorum ve dogru cikiyo hep kaliyorum ama tutunamiyo ins baska bisi yoktur cunku bi fazlasini kaldiramicam dunya kadar para istediler testlere....:( :(:KK61::mad:

Canım biliyorum çok zor ama sabredicez tedavisi vardır nelere çöźüm bulunuyor bunada bulurlar korkma lütfen . Sadece beklememiz gerekiyor kendini saliverme hemen sen güçlü bir kızsın. Lütfen üzme kendiniii :KK43:

Canım biliyorum çok zor ama sabredicez tedavisi vardır nelere çöźüm bulunuyor bunada bulurlar korkma lütfen . Sadece beklememiz gerekiyor kendini saliverme hemen sen güçlü bir kızsın. Lütfen üzme kendiniii :KK43:
Sandigim kadar degilmisim yaaa neyse bi trafimizi da yirtsak olmayacaksa olmuyo iste ben rabbimden ilk once sabir istyorum sabir olursa stres olmaz olmayincada cocuk olur en azndan yani insaAllah ... mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler ne zormus yaaaa kadin olmak cokkkk zor :(

Kafanı dağıtacak başka meşaleler bul oyalan bu surede tedaviye devam et bak suan benimde 2 yakin arkadasim hamile ama rabbimin vardir bir bildigi diyorum bizim hayir dediklerimizde ser, ser dediklerimizdede varmis bir hayir.. icimizi ferah tutalim kuzum nolur uzme kendni bak hergun giriyorum buraya sizinle konusmaya dertlesmeye birbirimizi toparlayacagiz moral olucaz birbirimize sen cokersen bizde üzuluruz

Kafanı dağıtacak başka meşaleler bul oyalan bu surede tedaviye devam et bak suan benimde 2 yakin arkadasim hamile ama rabbimin vardir bir bildigi diyorum bizim hayir dediklerimizde ser, ser dediklerimizdede varmis bir hayir.. icimizi ferah tutalim kuzum nolur uzme kendni bak hergun giriyorum buraya sizinle konusmaya dertlesmeye birbirimizi toparlayacagiz moral olucaz birbirimize sen cokersen bizde üzuluruz
sey haklısın ya :110:bugün bana müsade kızlar önce kendmi tolayayım acayip uyku bastrdı bni snra konusuruz her serde vardır bir hayır cok zor ama mecburum güçlü olmaya eşim için herkes için kendim ve gelecekteki bebeğim için :KK42::KK42:yaradan büyük

benim de adetim 5 gün gecikti.ve normalde hiç şaşmaz 28 günde bir gelir.çok umutluydum aslında ama az önce adet oldum.nedense normal adet ağrım yok,hiç olmuyor gibiyim.sadece sızlama oluyor inceden garip bir şekilde.umut fakirin ekmeği işte,hala içimden bi ses var diyor.... :(

benim de adetim 5 gün gecikti.ve normalde hiç şaşmaz 28 günde bir gelir.çok umutluydum aslında ama az önce adet oldum.nedense normal adet ağrım yok,hiç olmuyor gibiyim.sadece sızlama oluyor inceden garip bir şekilde.umut fakirin ekmeği işte,hala içimden bi ses var diyor.... :KK43:

inşallah vardır.. ama değilsede moralini bozma bu ay olur inşallahh

Kızlar bana yardım.edn acil bir akil verin şimdi ben sabah yolculuk yaptım sabah birşey yoktu şimdi hafif eke gelmiş neden olabilir sizce ne olur birşey söyleyin cook korkuyorum:(

Can
Sandigim kadar degilmisim yaaa neyse bi trafimizi da yirtsak olmayacaksa olmuyo iste ben rabbimden ilk once sabir istyorum sabir olursa stres olmaz olmayincada cocuk olur en azndan yani insaAllah ... mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler ne zormus yaaaa kadin olmak cokkkk zor :KK43:
Üzme kendini sağlıklı olsa tutunurdu. Demekki değilmiş ayrıca eğer Dr progesteron hormonu verdiyse bence önümüzdeki ay tutunacaktir eğer adet olmadiysan progesteron tutunmasini bile sağlar o yüzden sen Dr dediğini dinle testlere bir kere vereceksin para evet pahali ama en azından inşallah sonuç alacaksin

Can

Üzme kendini sağlıklı olsa tutunurdu. Demekki değilmiş ayrıca eğer Dr progesteron hormonu verdiyse bence önümüzdeki ay tutunacaktir eğer adet olmadiysan progesteron tutunmasini bile sağlar o yüzden sen Dr dediğini dinle testlere bir kere vereceksin para evet pahali ama en azından inşallah sonuç alacaksin
Tarlusal veridi adet sokucu daha asil ilac tedavi sinie baslicak iste :(

Kızlar bana yardım.edn acil bir akil verin şimdi ben sabah yolculuk yaptım sabah birşey yoktu şimdi hafif eke gelmiş neden olabilir sizce ne olur birşey söyleyin cook korkuyorum:KK43:
dinlenmen gerek bu ara çok hareket etme lekenin rengi miktarıda önemli tabi.

Hic umudum yok ama ya bende senin gibi dayanamayip dr a gidicem bu hafta kuzum cunku gecen hafta dr enfeksiyon ve myom var dedi ikiside ciddi bisey degil dedi ama hic guvenemedim bu dr a simdi farkli bir dr a gidicem dua et bana kuzum ya enfeksiyondan korkuyorm korkulacak birsey degil dedi ama hayirlisi bakalim @Ecrin ensar bebek_elif

Back
X