Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kizlar bisey sorcam ya benim adetim bittikten sonra ilskiye girdik ama sabah kirmizi bir iki damla seklinda kanama ve sonrasinda ertesi gun kahverengi cok az geldi ama sonra kesildi acaba nedendir yerlesmemi baska biseymidir acaba?

Canlarim bnm snuc cikti cok sukir prolaktin yukselmis onun disinda kotu bisi yok dedi dr ilac verdi bunu kullan dedi zati bende bu ay dinlenmeye cekilicektim oyle de yapicam zaten hayirlisi olsun ballarim cok stres iyi degil ben yaptim prolaktin cikti bosuna stres yapip sagligizdan oluyoz bu ayda boyle olsun diyelim strsten uzak olalim er yada gec geleck bebisimiz :)

Kesinlikle kullan canım. Eczane teknisyeniyim ben. Hamile kalmadan 3ay önce kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Hem anne için hemde bebeğin gelişim bozukluğunu önlemek için faydalı.
Kullaniyorum zaten benim ablamda hemsire o onermisti oda aynisini soylemisti arti olarak hamile kalmayi kolaylastirdigini soylrmistide sizlerede sorayim dedim kullanipta hamile kalanlar oldumu merak ettim

Kullaniyorum zaten benim ablamda hemsire o onermisti oda aynisini soylemisti arti olarak hamile kalmayi kolaylastirdigini soylrmistide sizlerede sorayim dedim kullanipta hamile kalanlar oldumu merak ettim
Allah nasip edecekse kullansanda kullanmasanda olcak içini ferah tut. yıllar önce folik asit mi kullanıyodu kadınlar :)Ama yinede tedbir bizden taktir Allahtan. Kullan derim ben. ve Solgar folik asit tavsiye ederim..

Kizlar bugün 12. Günüm ilk defa ovulasyon testi yaptim fotograf ekte var yorumlar misiniz? 16.günü felan yumurtluyorum diye düşünüyorum yapmaya devam edeceğim testi bakalim yakalayabilecek miyim yumurtlamayi

Eklentiler

• 14611464497251211774114.webp
    14611464497251211774114.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 38
İnşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz hayırlı evlatlar yetiştiririz :) Umudumuzu kaybetmek yok Allahın izniyle
cnm bnm bn düşük yasadım bu ay hormonlara baktı doktor süt hormnu yüksek cıktı ve bana dostinex verdi folik asiti srdum sen hamile değilsiki suan dedi kullanma hamile kalınca kullanırsın dedi bende braktım sence devam edeyimmi kullanmaya napim :(

cnm bnm bn düşük yasadım bu ay hormonlara baktı doktor süt hormnu yüksek cıktı ve bana dostinex verdi folik asiti srdum sen hamile değilsiki suan dedi kullanma hamile kalınca kullanırsın dedi bende braktım sence devam edeyimmi kullanmaya napim :KK43:

Elif sut hormonun yuksek olmasinin belirtisini yasadin mi göğüsten sut gelme felan yada başka birşey

Elif sut hormonun yuksek olmasinin belirtisini yasadin mi göğüsten sut gelme felan yada başka birşey
cnm bnm bnde öyle olmadı sadece meme ucunun kenarları varya oralarda bnek benk nokta nkta beyaz bşiler cıktı svlce sandım sıktım beyaz bişi aktı ama başka bşi yoktu bde meme ucu hafiften büyümüştü cok hafif bende nden oldu bu ne dydum dr süy hrmnun yüksek dedi ilac verdi bana iki hap var içinde brini salı gnü aldm dgerinide bi hafta snra alıcam yani salı gnü hap işe yaradı gitmeye basladı o beyaz seyler

cnm bnm bnde öyle olmadı sadece meme ucunun kenarları varya oralarda bnek benk nokta nkta beyaz bşiler cıktı svlce sandım sıktım beyaz bişi aktı ama başka bşi yoktu bde meme ucu hafiften büyümüştü cok hafif bende nden oldu bu ne dydum dr süy hrmnun yüksek dedi ilac verdi bana iki hap var içinde brini salı gnü aldm dgerinide bi hafta snra alıcam yani salı gnü hap işe yaradı gitmeye basladı o beyaz seyler

Anladim tatlim teak ediyorum

Hamileyken sut gelmesini merak etmiyorum hamile kalamama sebeplerinden biride prolaktin hormonunun yuksek olması elifin yuksek cikmis ve hamile değil her hangi bir belirtisi varmi dedim bende iki aydir demiyorum olmuyor oyuzden sordum canim acaba bendedemi yuksek dedim int okudum göğüsten sut felan geliyormuş oyuzden sende varmi boyle birşey diye sordum hamileyken gelmesi doğal:)

Hamileyken sut gelmesini merak etmiyorum hamile kalamama sebeplerinden biride prolaktin hormonunun yuksek olması elifin yuksek cikmis ve hamile değil her hangi bir belirtisi varmi dedim bende iki aydir demiyorum olmuyor oyuzden sordum canim acaba bendedemi yuksek dedim int okudum göğüsten sut felan geliyormuş oyuzden sende varmi boyle birşey diye sordum hamileyken gelmesi doğal:)
zaten hamileydim ama düşükle snuclandı ve bu catlatma iğnesni vrduktan sonra bi ay snra cıktı bnde ve azdı ozamanlar ama bu ay coğaldı ve bebek tutunamadı için rahme düştü rabbim sağlıklı evlat versin beeğim hepmize dr smdi düşürmek için ilac verdi bakalım nolcak mayısta olcakmı bebek bida tutunacakmı yoksa nolcak bnde blmyom

Back
X