Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

zaten hamileydim ama düşükle snuclandı ve bu catlatma iğnesni vrduktan sonra bi ay snra cıktı bnde ve azdı ozamanlar ama bu ay coğaldı ve bebek tutunamadı için rahme düştü rabbim sağlıklı evlat versin beeğim hepmize dr smdi düşürmek için ilac verdi bakalım nolcak mayısta olcakmı bebek bida tutunacakmı yoksa nolcak bnde blmyom
olur inşallah hayırlısı olsun herkes ıcın

Bugün 13.günüm şeffaf akintiyi gördüm hemen ovulasyon testi yaptim kizlar ekte var yorum yaparmisiniz galiba bugünü değerlendirmemin gerekiyor

Eklentiler

• 1461232479024-887602772.webp
    1461232479024-887602772.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 42
Bugün 13.günüm şeffaf akintiyi gördüm hemen ovulasyon testi yaptim kizlar ekte var yorum yaparmisiniz galiba bugünü değerlendirmemin gerekiyor
Canım, benim de salı günü bu şekildeydi. Salıyı ve dünü değerlendirdik. Bugünü de değerlendirelim diyoruz artık takdir Allah'ın. İnşallah bebiş haberlerini paylaşırız. Sen de bugünü yarını ve sonraki günü değerlendir bence.

Canım, benim de salı günü bu şekildeydi. Salıyı ve dünü değerlendirdik. Bugünü de değerlendirelim diyoruz artık takdir Allah'ın. İnşallah bebiş haberlerini paylaşırız. Sen de bugünü yarını ve sonraki günü değerlendir bence.
Ayyy inş olur canim ya valla şimdiden heyecanlandim inş dua edelim mutlaka degerlendirecegim

Ben de çift çizgiyi görünce heyecanlanmıştım canım, sanki gebelik testi yaptım. :) inşallah onu da yaparız ve çifti görürüz. Haberleşelim.
Aynen canim haberleselim ben hep 16. Gün akintiyi görürdüm ilk defa 13.günü gördüm allahim NEOLUR bu ay bütün isteyenlere nasip et hayirli evlatlari

Arkadaşlar, sabahtan beri kasıklarımda regl sancısı gibi inanılmaz bir ağrı var. Yumurtlama dönemindeyim ama önceleri bu kadar ağrı olmazdı. Bebiş oluştu da onla alakalı bir ağrı mı diye düşünmeye başladım. Benzer şeyler yaşayan var mı?

cnm bnm bn düşük yasadım bu ay hormonlara baktı doktor süt hormnu yüksek cıktı ve bana dostinex verdi folik asiti srdum sen hamile değilsiki suan dedi kullanma hamile kalınca kullanırsın dedi bende braktım sence devam edeyimmi kullanmaya napim :KK43:
Şu doktorlarıda anlamıyorum gerçekten. Hamileliği bi kenara bırakıp şöyle düşünelim Folik asit normalde de alınması gereken bir takviyeyken neden hamile kalmak istendiğinde alınmasın.? Gayetde kullanabilirsin canım iyide olur kullanman.. Benimde 8haftalıkken karnımda öldü kürtaj oldum. Kullanmaya devam ediyorum

Arkadaşlar, sabahtan beri kasıklarımda regl sancısı gibi inanılmaz bir ağrı var. Yumurtlama dönemindeyim ama önceleri bu kadar ağrı olmazdı. Bebiş oluştu da onla alakalı bir ağrı mı diye düşünmeye başladım. Benzer şeyler yaşayan var mı?

Canim ben yumurtladigimi klasik agrimda biliyorum iki gün agrim devam eder

Ah arkadaşım bende 3 ay önce kontrol için gittim doktora akintim ve agrim vardı. Doktor iltahap var dedi fitil ve antibiyotik verdi. Adetim her ay saatim bile şaşmazdi ilaçlardan sonra 3 aydır adetim düzensizleşti ve yumurtlama mi takip edemiyorum sanki hiç yumurtlama akintim olmuyor. Okadar pişmanim ki o ilaçları kullandığıma. 5 aydır çocuk istiyoruz ama hala yok.
Kızlar ben de Bebek düşündüğümde aşırı iltihabımdan dolayı doktora gittim. İyi bi doktor vardı onda sıra bulamadım başka bi doktora gittim. Bu kadın bana herşeyi deneyecez dedi. Bi üç günlük antibiyotik bi fitil ve mantar ilacı verdi. Fitil kanama yaptı bende, bi gün sonra bıraktım. Üç günlük antibiyotiği içtim.kanamadan dolayı ve herşeyi emin olmadan denediği için bu doktordan direkt soğudum. Sonra bir hafta sonra çok iyi bi doktora gittim iltihap yok dedi. Vakumlu bi aletle içimdeki akıntıları çekti baktı sorun yok dedi ve bi hafta on gün sonra hamile kaldım. Ben açıkcası akan şeylerin bayağı hamileliğe engel olacağını düşünüyordum uzun süre uğraştırur beni diye. Olabiliyor içinizi ferah tutun ve ilaçlarınızı için mutlaka.

Yumurtlama gününün ertesi günü ağrıları devam edip bir kasıklarına bir beline bir bacaklarına ağrı saplanan var mı?

Back
X