Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Bende çalışmalara devam ediyorum. :oops::oops: benim bat 16 mayıs. yumurtlama dönemimdeyim şuan. aranıza yeni katıldım. bişey sorcam ? şu ayağını kaldırma, yastık koyma işe yarıyor mu?????
Aynıyız cnm bnmde 16snda ovu testi kullanıyorum bu ay ilk defa inşallah bu ay pozitifleri görürüz :KK49:

Merhaba kızlar, bende aranıza yeni katıldım, 3 aylık evliyim bizde çocuk istiyoruz ve 2 aydır deniyoruz ama henüz olamadı :110: yarın adet günüm bu sabah bi test yaptım ama tek çizik çıktı ilk testimdi dayanamadım yaptım ama tık yok muhtemelen yarın adet:110:

Son düzenleme:
Selam kızçelerr:) Hamile kalmaya isteyen ve ugrasan biriyim.polikistık over varmış bunu 5. doktorumda ögrendimm.klomen ve glukofen kullandım.igneden sonra 1 hafta bir dolu bir boş birliktelik dedi.21 nisanda perşembe çatlatma ignemi oldum.cuma günü pazar pazartesi birlkte olduk.eşim rahatsız şimdii ve o bir hafta oluyor şimdi.igneden sonraki 2-3 günlük süreyi degerlendirme yapaildik sadece.böyle hamile kalan oldumu yada bu aydamı hüsran olcak bilginiz varmı :( yardım edin kızçelerr banaa ....:(

Selam kızçelerr:) Hamile kalmaya isteyen ve ugrasan biriyim.polikistık over varmış bunu 5. doktorumda ögrendimm.klomen ve glukofen kullandım.igneden sonra 1 hafta bir dolu bir boş birliktelik dedi.21 nisanda perşembe çatlatma ignemi oldum.cuma günü pazar pazartesi birlkte olduk.eşim rahatsız şimdii ve o bir hafta oluyor şimdi.igneden sonraki 2-3 günlük süreyi degerlendirme yapaildik sadece.böyle hamile kalan oldumu yada bu aydamı hüsran olcak bilginiz varmı :KK43: yardım edin kızçelerr banaa ....:KK43:
Sen stres yapmamaya dikkat et bellimi olur tek iliskiyle hamile kalanlar var sabret balim takmamay calis kafana rabbim yardimcimiz olsun

Sen stres yapmamaya dikkat et bellimi olur tek iliskiyle hamile kalanlar var sabret balim takmamay calis kafana rabbim yardimcimiz olsun
aminnn canımm inşallahhh.En kısa zamanda hayırlısyla olurr.adetim değişmezse 8 mayıs.igne olalı 1 hafta oldu ne zaman kan testi yapsam cıakr acabaa?

aminnn canımm inşallahhh.En kısa zamanda hayırlısyla olurr.adetim değişmezse 8 mayıs.igne olalı 1 hafta oldu ne zaman kan testi yapsam cıakr acabaa?
Bekle bi jafta ddaha ayrica bunlari bnde yasadim ve gercekten stres cok onemli stres yapma olur mu baya etkiliuo gercekten insaAllah balim bebisin seninledir

Canım koyman iyi olur bence beklemen de iyi ovulasyon int sipariş edebilirsin ben bu ay ettim 50li 36 lira falandır 3günde geldi basladım. Bir de şu folik asit başlamak gerekiyor muş galiba isteniyorsa baslamadım da. Bir sürü şey var inan

Canım koyman iyi olur bence beklemen de iyi ovulasyon int sipariş edebilirsin ben bu ay ettim 50li 36 lira falandır 3günde geldi basladım. Bir de şu folik asit başlamak gerekiyor muş galiba isteniyorsa baslamadım da. Bir sürü şey var inan
L
Başladım ben folik asite 2 ay oldu deniyoruz işte bugün erken gebelik testi olan testlerden yaptım dayanamadım ama tek çizgi çıktı yarın adet günüm belirtileri de var :(

L
Başladım ben folik asite 2 ay oldu deniyoruz işte bugün erken gebelik testi olan testlerden yaptım dayanamadım ama tek çizgi çıktı yarın adet günüm belirtileri de var :KK43:
Üzülme canım daha yeni başlamıştım bizim bir yıl oldu ama umudumuz var Elhamdülillah dua et

kızlar merhabaaa
benim de bat 24 mayıs. 2 aydır deniyoruz. ilk denememizde kan testinde 5.25 çıktı sonra ne oldu anlamadım değer sıfıra düştü :( o stresle reglim de 1 ay atladı :( neyseki Nisan ayında regl oldum. Bakalım bu ay ne olacak :KK17:adetim bittikten 1 gün sonra başladık çalışmalara :-) bu ay da olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi alacağım..

Back
X