- 21 Nisan 2016
- 200
- 157
- 103
- 35
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #2.001
Ben anlamadım toteminiBu arada totem yapmisim bennnnnnnnn 100lj katlar totem olsun ballarim ben ilk totemi yaptim gelsin bebisler dolsun gobusler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anlamadım toteminiBu arada totem yapmisim bennnnnnnnn 100lj katlar totem olsun ballarim ben ilk totemi yaptim gelsin bebisler dolsun gobusler
Aynıyız cnm bnmde 16snda ovu testi kullanıyorum bu ay ilk defa inşallah bu ay pozitifleri görürüzBende çalışmalara devam ediyorum.benim bat 16 mayıs. yumurtlama dönemimdeyim şuan. aranıza yeni katıldım. bişey sorcam ? şu ayağını kaldırma, yastık koyma işe yarıyor mu?????
Ben çok araştırmalar yaptım genelde popo altına yastık koyup en az bi yarım saat öyle yatmak gerekiyormuş.Benim bat 8 mayis kizlar gercekten ayaklari yukariya kaldirmak gercekten ise yariyormu
Ay ben sabaha kadar öyle yatıyorum yine bişi yok 2 aydırBen çok araştırmalar yaptım genelde popo altına yastık koyup en az bi yarım saat öyle yatmak gerekiyormuş.
Goya 100lu katlarda totem yapan hamis kaliyo baktom bende yapmisim aaamannn eylencesine kizzz totem kapma yarismasi gibi oluuo :)Ben anlamadım totemini![]()
Sen stres yapmamaya dikkat et bellimi olur tek iliskiyle hamile kalanlar var sabret balim takmamay calis kafana rabbim yardimcimiz olsunSelam kızçelerr:) Hamile kalmaya isteyen ve ugrasan biriyim.polikistık over varmış bunu 5. doktorumda ögrendimm.klomen ve glukofen kullandım.igneden sonra 1 hafta bir dolu bir boş birliktelik dedi.21 nisanda perşembe çatlatma ignemi oldum.cuma günü pazar pazartesi birlkte olduk.eşim rahatsız şimdii ve o bir hafta oluyor şimdi.igneden sonraki 2-3 günlük süreyi degerlendirme yapaildik sadece.böyle hamile kalan oldumu yada bu aydamı hüsran olcak bilginiz varmıyardım edin kızçelerr banaa ....
![]()
aminnn canımm inşallahhh.En kısa zamanda hayırlısyla olurr.adetim değişmezse 8 mayıs.igne olalı 1 hafta oldu ne zaman kan testi yapsam cıakr acabaa?Sen stres yapmamaya dikkat et bellimi olur tek iliskiyle hamile kalanlar var sabret balim takmamay calis kafana rabbim yardimcimiz olsun
amin inşallahhh :)Aynıyız cnm bnmde 16snda ovu testi kullanıyorum bu ay ilk defa inşallah bu ay pozitifleri görürüz![]()
Bekle bi jafta ddaha ayrica bunlari bnde yasadim ve gercekten stres cok onemli stres yapma olur mu baya etkiliuo gercekten insaAllah balim bebisin seninlediraminnn canımm inşallahhh.En kısa zamanda hayırlısyla olurr.adetim değişmezse 8 mayıs.igne olalı 1 hafta oldu ne zaman kan testi yapsam cıakr acabaa?
inşallahhhhh canımmm RABBİM isteyen Herkese Versinnn..Bekle bi jafta ddaha ayrica bunlari bnde yasadim ve gercekten stres cok onemli stres yapma olur mu baya etkiliuo gercekten insaAllah balim bebisin seninledir
Ben 15 dk falan duruyodum yastıkta koymuyodum bi kere koydum sadece ama galiba artık koymak mı gerekiyo valla çok fazla araştırma yapmakta iyi değil iyice kafa karışıklığı oluyoAy ben sabaha kadar öyle yatıyorum yine bişi yok 2 aydır![]()
LCanım koyman iyi olur bence beklemen de iyi ovulasyon int sipariş edebilirsin ben bu ay ettim 50li 36 lira falandır 3günde geldi basladım. Bir de şu folik asit başlamak gerekiyor muş galiba isteniyorsa baslamadım da. Bir sürü şey var inan
Üzülme canım daha yeni başlamıştım bizim bir yıl oldu ama umudumuz var Elhamdülillah dua etL
Başladım ben folik asite 2 ay oldu deniyoruz işte bugün erken gebelik testi olan testlerden yaptım dayanamadım ama tek çizgi çıktı yarın adet günüm belirtileri de var![]()
O ne demek ben bilmiyorumeşi varıkosel olup bebek calısması yapan var mıııı![]()