- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #2.221
Eger yumurtaların sağlıklı grlistiyse aksine erken getiriyor adeti.Klomen gecikme de yapiyormus sanirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger yumurtaların sağlıklı grlistiyse aksine erken getiriyor adeti.Klomen gecikme de yapiyormus sanirim.
Ahhh ahhh habu icimde firtina kopuuo ama goya gucluyum ben hemde ne guzel olucak yaaa haykirmam cunku nispete girer bu ve ben burdaki herkesi cok iyi anliyrum emin ol balim ins alirim guzel haberi de sizlerle paylasirim burda taniyip tnimdim herkese dua ediyorum rabbim hyirli evlat versin bize yaaa bana dua edin olur muErken gebelik testi kesin gösterir dicektim ama zaten kan verecekmissin. Nasıl heyecan vardır şimdi sende. Haberi aldığın anın ve en guzel dogumgunu hediyem diye haykirmanin hayalini kuruosun dimi. İnşallah aldığın en güzel hediye olur. Haberdar et bizi de emii
Hahshahahh valla ne yalan soylim cok gicik bi durum sesimiz gitti mi noldu falan ene adami deli ediyo hee ama oluyo tabi stressiz olmasi lazim stresle grilen iliski fos cikiyo ya bi halta yrami bak filomlere bi gecede hamis kaliyolar askla oluyo keisn ondanAynen canım 4 gunlugune geldiler ama ona denk geldi yaptk valla stres coktu.ama alisik degilim ben rahatliga alismisim.:)
Canım gec yumurtlama bir sorun değil. Yumurtlama hiç olmuyorsa sıkıntı. Kan değerin için bekle biraz daha. Geç dollenme olma ihtimalin yüksek. Geç yumurtluyorsun haliyle dollenme de geç olacaktır. Sabrederek bekle inşallah tutarMerhabalar
bişey sormak istiyorum.
Bende geç yumurtlama var adetimden 4gün geçince hcg yaptırdım 2.19çıktı ilk defa böyle oluyor daha önce 0.01/0.02/0.05 çıkardı şuan adetimden 8gün geçti acaba bu değerin yükselebikme ihtimali varmıdır
Hayırlısı bakalım c.tesi bat ne olacak o zamana kadar ara sira kasiklara tuhaf agrilar giriyor ama sanirim dusunmekten psikolojik :) halsizim aksam erken uyuyorum ama progestan ilac iciyorum o uyku yapiyormus bas dönmesi flan oluyor ilactan dolayi uyuyorum yani :)Eger yumurtaların sağlıklı grlistiyse aksine erken getiriyor adeti.
KiZlar bide bi kac gundur aksam 7 dedi mi uyku bastiryo beni de he acahip hemdeHayırlısı bakalım c.tesi bat ne olacak o zamana kadar ara sira kasiklara tuhaf agrilar giriyor ama sanirim dusunmekten psikolojik :) halsizim aksam erken uyuyorum ama progestan ilac iciyorum o uyku yapiyormus bas dönmesi flan oluyor ilactan dolayi uyuyorum yani :)
Ayy aynen valla :)Hahshahahh valla ne yalan soylim cok gicik bi durum sesimiz gitti mi noldu falan ene adami deli ediyo hee ama oluyo tabi stressiz olmasi lazim stresle grilen iliski fos cikiyo ya bi halta yrami bak filomlere bi gecede hamis kaliyolar askla oluyo keisn ondanbiz bi taraflari yirtiyoz gene yoh gene yoh
![]()
Bende oyleyim ama benim ilactan kesinKiZlar bide bi kac gundur aksam 7 dedi mi uyku bastiryo beni de he acahip hemde![]()
Sadece kendim için değil isteyen herkes için dua ediyorum. filmlerdeki dizilerde gibi bi kerede tutsa ne kaaa güzel olur dimiiAhhh ahhh habu icimde firtina kopuuo ama goya gucluyum ben hemde ne guzel olucak yaaa haykirmam cunku nispete girer bu ve ben burdaki herkesi cok iyi anliyrum emin ol balim ins alirim guzel haberi de sizlerle paylasirim burda taniyip tnimdim herkese dua ediyorum rabbim hyirli evlat versin bize yaaa bana dua edin olur mu![]()
Bende de var o. Tavuk diyo eşim bana.Bende oyleyim ama benim ilactan kesin
Canım gec yumurtlama bir sorun değil. Yumurtlama hiç olmuyorsa sıkıntı. Kan değerin için bekle biraz daha. Geç dollenme olma ihtimalin yüksek. Geç yumurtluyorsun haliyle dollenme de geç olacaktır. Sabrederek bekle inşallah tutar
Hshhahahhahaha ahhh ahhh keske ne de guzel olcek ama iste biz mi beceremiyoz anlamadim gitti askla yPiyoz gene yoh gene yohh yav formulu mu var ne allahim ya ummadugimiz anda vereck bize biz bi biraklim su calisma isini o ay kesin hamis kalacaz da iste bi birakabilsek belki bu ay tutar misali gene ipin ucunu birakmiyoz bakalim hayirlisi sabir ver rabbim bizeSadece kendim için değil isteyen herkes için dua ediyorum. filmlerdeki dizilerde gibi bi kerede tutsa ne kaaa güzel olur dimii
Bende de var o. Tavuk diyo eşim bana.
Ben bu ay hicbi ilac almadim bakalim nolcekBende oyleyim ama benim ilactan kesin
Hshhahahhahaha ahhh ahhh keske ne de guzel olcek ama iste biz mi beceremiyoz anlamadim gitti askla yPiyoz gene yoh gene yohh yav formulu mu var ne allahim ya ummadugimiz anda vereck bize biz bi biraklim su calisma isini o ay kesin hamis kalacaz da iste bi birakabilsek belki bu ay tutar misali gene ipin ucunu birakmiyoz bakalim hayirlisi sabir ver rabbim bize
He kesin oykeidr adet yaklasinca deli deli srular sarmistir seni yeme beni kiz biraktim deyince birakilmiyo andir is anam uohh en az iko ay birakacan ben smdi hamis degilsem once hsg yi cektircem snra iki ay d.k hapi kullancam yumlamayi duzene koyuyomus ondan snra calis anam calos yapaacmBen geçen ay bıraktım gine olmadı☺
He kesin oykeidr adet yaklasinca deli deli srular sarmistir seni yeme beni kiz biraktim deyince birakilmiyo andir is anam uohh en az iko ay birakacan ben smdi hamis degilsem once hsg yi cektircem snra iki ay d.k hapi kullancam yumlamayi duzene koyuyomus ondan snra calis anam calos yapaacm![]()
Duygular içindeyimDoğru söylüyosun ozamn kısmen bıraktım diyelim☺
Valla bebek için bile olsa bi süre sora istek kalmıyo ya nekadr üstüne düşşen olmuyo olmayoncada insan soğuyo belkide umudu kırılıyo ne bilim tarifsiz d
Hahahah len su isten bikmadan olsaydi bebemiz iyiydi heee ondan tirsiyom yavvvDoğru söylüyosun ozamn kısmen bıraktım diyelim☺
Valla bebek için bile olsa bi süre sora istek kalmıyo ya nekadr üstüne düşşen olmuyo olmayoncada insan soğuyo belkide umudu kırılıyo ne bilim tarifsiz d
Aynen canim. Ama insan çok istediği birseyi çıkaramıyor aklından. Çıksa da zaten elalem sokuyo aklına. Hele sorulariyla bunaltan tek marifet çocuk doğurmak zanneden, doğurdu diye kendini benden dha üstün görenler, aa olmadı mii diyen cokbilmisler yok muuuu sinir oluyorum.Hshhahahhahaha ahhh ahhh keske ne de guzel olcek ama iste biz mi beceremiyoz anlamadim gitti askla yPiyoz gene yoh gene yohh yav formulu mu var ne allahim ya ummadugimiz anda vereck bize biz bi biraklim su calisma isini o ay kesin hamis kalacaz da iste bi birakabilsek belki bu ay tutar misali gene ipin ucunu birakmiyoz bakalim hayirlisi sabir ver rabbim bize
Kullandigim ilac dusuk riski olanlar iciyormus doktor tedbir amacli verdi sanirmBen bu ay hicbi ilac almadim bakalim nolcek![]()
Onlara dalasim geliyorr sanki bizim elimizde tövbe tövbeAynen canim. Ama insan çok istediği birseyi çıkaramıyor aklından. Çıksa da zaten elalem sokuyo aklına. Hele sorulariyla bunaltan tek marifet çocuk doğurmak zanneden, doğurdu diye kendini benden dha üstün görenler, aa olmadı mii diyen cokbilmisler yok muuuu sinir oluyorum.