- 31 Temmuz 2010
- 395
- 372
- 303
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #2.261
slmlar hanımlar bende uğraşnlardanım inşallah bu ay olur rabbm sağlıklı mubarek evlatlar versin hepimize ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E yani yaratmak ra allaha mahsuzdur hik deyince burnumuzdan dusmuyo ya laf iste sanki cocuk oyunca ha deyince olacakmis gibi ne kadar kolay geliyo onlara ya bizim cktikleirmixn onsa birni cekseler emin olun giklari cikmazdi zalimler zalimmmmAl bendende o kadarbazıları gerçekten çok patavatsız hadsizce konuşuyolar ayrıntısına kadar soruyorlar karı koca arasındaki mahrem konu bu anlatmak zorunda değilim bazıları da çocuk olmuyo gözüyle bakıyo ne biliyosun belki yeni düşünmeye başladım... bundan sonra canımı sıkan olursa koycam lafı...çok meraklıysan sen yap dicem
kimsenin keyfi için çocuk yaratamayız
Cnm ne yaptın isim değişmiş zor buldum seni..Test yaptim cani %95 negatif![]()
Merhaba cnm inşallah olur inşallahslmlar hanımlar bende uğraşnlardanım inşallah bu ay olur rabbm sağlıklı mubarek evlatlar versin hepimize ...
aynen benimde öyle şuan yumurtlama dönemi bat 24 mayıs o zamana kadar da nasıl bekliceksek en zoru da bu demi :)merhaba kızlarr bende beklemedeyim yumurtlama dönemi geçmek üzere hayırlıısı ALLAHtan diyelim artık bekleme aşamasına geçiçem .. hepimize bol hamişli günlerrr..
aynen benimde öyle şuan yumurtlama dönemi bat 24 mayıs o zamana kadar da nasıl bekliceksek en zoru da bu demi :)
İnşallah cnm hayırlısıyla olur.aynen benimkide tahminen 23 24 mayıs bat hayırlısı olsun yaa inşaallaah güzel haberler veririz bu ay..
10 gün geçmiş adetin geç döllenme olabilir tebrikler :)Kızlar son ilişki 14 nsan.30 nsam adet dün kanda HCG 14,2.geç döllenme mi szce
Kk nin rengi mi değişti??
Adetim geçmedi ki cnm 30 unda oldum10 gün geçmiş adetin geç döllenme olabilir tebrikler :)
Evet yaa rengi çok hoş olmus :)evet sanırım. hamilelik kısmı mavi olmuş.. çok tatlı dimi?
bence yapma derim negatif çıksa bile yinede ümidini yitirmiyorsun çünkü az dayan cumaya kadar ogün kan testi yaptır çıkar zaten:)kızlaarrrrbenim bat 16 mayıs. Nasıl beklediniz bana da söyleyin dayanamıyorum test yapsam sonucu üzecek belki ama sabrım kalmadı günler geçmiyo. bi internet sitesinde hesaplamalar var son adet tarihini giriyorsun. sana hafta hafta herşeyi söylüyor. aşağıdıda böyle yazıyor. sizce ne yapayım.
- Mayıs 12 2016 4. hafta
Hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz.
Bebeğinizin hızla yeni evine, yani ana rahmine doğru ilerliyor. Bu haftanın sonunda hamilelik testi yaptırırsanız pozitif sonuç alabilirsiniz.