- 28 Nisan 2016
- 157
- 238
- 18
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #2.281
üstüne görme gibi bişey mi oldu o zaman senin acabaAdetim geçmedi ki cnm 30 unda oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstüne görme gibi bişey mi oldu o zaman senin acabaAdetim geçmedi ki cnm 30 unda oldum
30 unda normal bi adetmi geçirdiin yoksa kısa sürdümüAdetim geçmedi ki cnm 30 unda oldum
Bilmiyorum sadece değer çok dusuk dye korkuyorum inşallah geç dollenmedrüstüne görme gibi bişey mi oldu o zaman senin acaba
İki gün surdu sonra 3-4 gün pembe kahve akintyla devam etti.kanamadan çok kahverengi çamur gibiydi akintim ama kanlı akintimda oldu.pıhtı falan yoktu30 unda normal bi adetmi geçirdiin yoksa kısa sürdümü
Değerin çok düşük değil bence olduysa 2-3 haftalık falan oluyo benim bildiğim bu değerde. senin üstüne görmek gibi olmuş gibi geldi bana doktor bişey söylemedi mi?İki gün surdu sonra 3-4 gün pembe kahve akintyla devam etti.kanamadan çok kahverengi çamur gibiydi akintim ama kanlı akintimda oldu.pıhtı falan yoktu
Yarinda kan verip doktoruma perşembe gdecegim kan verdgmden yerde geç döllenme olabilir dedilerDeğerin çok düşük değil bence olduysa 2-3 haftalık falan oluyo benim bildiğim bu değerde. senin üstüne görmek gibi olmuş gibi geldi bana doktor bişey söylemedi mi?
1 yillik balim ve hic korunmadik2 dusuk bj kimyasal
Hadi bakalım hayırlısı o zamanYarinda kan verip doktoruma perşembe gdecegim kan verdgmden yerde geç döllenme olabilir dediler
Aynen canim.ben direkt yapıcam ama bakacak kimse yok sen bakar misin parası neyse veririm diyorum susuyolarAl bendende o kadarbazıları gerçekten çok patavatsız hadsizce konuşuyolar ayrıntısına kadar soruyorlar karı koca arasındaki mahrem konu bu anlatmak zorunda değilim bazıları da çocuk olmuyo gözüyle bakıyo ne biliyosun belki yeni düşünmeye başladım... bundan sonra canımı sıkan olursa koycam lafı...çok meraklıysan sen yap dicem
kimsenin keyfi için çocuk yaratamayız
Amin canim bnm aminnn ne zrluklar cektim sanirim ondan bu halimSelamün aleyküm.
Canım sen daha yeni evlisin yav bukadar canını sıkma rabbim isteyen herkese nasip etsin.yokluğunda aratmasın varlığunda daraltmasın.
erken gebelik testlerinden de yapabilirsin aslında :)Dün gece göğüs acımasıyla uyandım. Ama nasıl bir sizi anlatamam. Sonra kalkıp bişeyler yedim ki hiç huyum değildir. Yine de gebeliğe yormuyorum. Adet olucam gibi geliyor. Son 2 gün
Tek çizgi görmeken korkuyorum. Her ay bi ton belirti yaşayıp sonuç hüsran oldu. O yüzden adet günümde sbh kirmizilari görmezsem gidip kan testi yaptiracagim. Kan testini de ilk defa yaptiricam nasıl oluyo? Sağlık ocaginda yaptiracagim daha bekle deyip göndermezler geri dimi? Ertesi gün mü alınıyor sonuç?erken gebelik testlerinden de yapabilirsin aslında :)
Hiç yaptırmadım bende açıkçası adet günüm geçmeden yaptırmak istemiyorum bi kere erken testten yaptım bi daha da yapmam :) bildiğim duyduğum kadarıyla kan veriyosun sonrasında şu zaman sonuçlar çıkar diyolar galiba ona göre sonuç alıyosun ya da arayarak mı alıyosun o kısımlarını bilmiyorum.Tek çizgi görmeken korkuyorum. Her ay bi ton belirti yaşayıp sonuç hüsran oldu. O yüzden adet günümde sbh kirmizilari görmezsem gidip kan testi yaptiracagim. Kan testini de ilk defa yaptiricam nasıl oluyo? Sağlık ocaginda yaptiracagim daha bekle deyip göndermezler geri dimi? Ertesi gün mü alınıyor sonuç?
Teşekür ederim canım. Bende daha testte çift çizgiyi bugüne kdr goremedigim için kan testi yaptırmadim hiç. Bekleyip goricizzz. Kan testi vermek bile ne kdr büyük bişey gibi gozukuyo gozumdeeHiç yaptırmadım bende açıkçası adet günüm geçmeden yaptırmak istemiyorum bi kere erken testten yaptım bi daha da yapmam :) bildiğim duyduğum kadarıyla kan veriyosun sonrasında şu zaman sonuçlar çıkar diyolar galiba ona göre sonuç alıyosun ya da arayarak mı alıyosun o kısımlarını bilmiyorum.
Bence adet günü yapma kan testini eğer bişey yoksa daha sonuçlar çıkmadan kırmızıları görürsen de moralin bozulabilir. en azından 1-2 gün geçmesini bekle. bu arada adet belirtilerin var mı?Teşekür ederim canım. Bende daha testte çift çizgiyi bugüne kdr goremedigim için kan testi yaptırmadim hiç. Bekleyip goricizzz. Kan testi vermek bile ne kdr büyük bişey gibi gozukuyo gozumdee
Bence adet günü yapma kan testini eğer bişey yoksa daha sonuçlar çıkmadan kırmızıları görürsen de moralin bozulabilir. en azından 1-2 gün geçmesini bekle. bu arada adet belirtilerin var mı?
Her an adet olacak gibiyim. Oldu diye wc ye gidiyorum, sadece camasirim islanmis adet yok.normalde adete yakin kupkuru olurdum.göğüs acısı adette de olurdu ama bu sefer yumurtlamadan itibarwn hic gecmedi ve dun gece uykudan uyandirdi. Bel ve kasık agrisi adet zamanı da olurdu hala var. Bilemedim. Ama haklısın cnm beklemek sabret mek en doğrusu olacak sanirimBence adet günü yapma kan testini eğer bişey yoksa daha sonuçlar çıkmadan kırmızıları görürsen de moralin bozulabilir. en azından 1-2 gün geçmesini bekle. bu arada adet belirtilerin var mı?
Aynen cnm çok az daha bekle inşallah bebiş vardır.Her an adet olacak gibiyim. Oldu diye wc ye gidiyorum, sadece camasirim islanmis adet yok.normalde adete yakin kupkuru olurdum.göğüs acısı adette de olurdu ama bu sefer yumurtlamadan itibarwn hic gecmedi ve dun gece uykudan uyandirdi. Bel ve kasık agrisi adet zamanı da olurdu hala var. Bilemedim. Ama haklısın cnm beklemek sabret mek en doğrusu olacak sanirim
İnşallah hepimiz alırız canım bebek haberini. Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin.Aynen cnm çok az daha bekle inşallah bebiş vardır.