- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
- #2.361
Bencede ısırma☺☺☺☺☺Hahahahahahahahha allah iyiligini versin emiben isircam dedim de ta orasini dimedim kiyabili mim ben usagima uy tobeee
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede ısırma☺☺☺☺☺Hahahahahahahahha allah iyiligini versin emiben isircam dedim de ta orasini dimedim kiyabili mim ben usagima uy tobeee
![]()
Vallah ben bilmemMerhaba bakarmisiniz adetimin 14. Gunu basladim teste ayin 7 sinde. Adetim tam duzenli degil 27-29-30-31 gun gibi degisiyor sirkulasyonum 7 sinde baslayim sabak aksam yaptum test en net ayin 9 unda cikti t cizgisi. Bir yorum yapabilirmisiniz ayin 9 u mu sizce yumurtlamam testim laboquickEki Görüntüle 1830203
Baaaa belli olmazBencede ısırma☺☺☺☺☺
9 gun yumlamissin3 gun calossssss full time
Bende kız olursa cemre günce erkek olusa osman mirza yada musab istiyom.Ahhh ahhh eger olsa bebek erkek olursa esik adini hizir koycakmis kiz olursada ben ecrin koycam diyodum esim kizda olsa erkekte olsa keske olsa dyo ahhh ahh insaAllah rabbim nasio etsinvallahi ikizde olsa gikim cikmicak yaaa
Sen bugunde calis neme lazim7si 9u ve 10 u calistik, 2. denememiz bakalim hayirlisi
Ahhhh ahhhh hele bi olsaaaaaaaaâaaaaaaaa sabir ya rabb sabir ne diyeyim bebgim ah bi olsa keske ikizde olsa vallahi gikim cikmicak yaBende kız olursa cemre günce erkek olusa osman mirza yada musab istiyom.
Kızımın adıda ceren gökçe☺
Isır ısır bakem kıyabilcenmi ağlarken sende ağlamazsan bende nolim☺Baaaa belli olmazama tuluklarini isiracam bu kadar nazlanmasinin hesabini soracam ona
![]()
He ya eltimin bebegi agldginda nasi icim gidiyodu sorma ya valla kiyamamIsır ısır bakem kıyabilcenmi ağlarken sende ağlamazsan bende nolim☺
Bize bi bebe lazım oda bugece lazım oh ohhh haydeeSen bugunde calis neme lazim![]()
Hahahaha demi giii ben calismayi birakali 5 gun olduBize bi bebe lazım oda bugece lazım oh ohhh haydee![]()
Sen gıkın çıkmaz sanırsın ama keşke her acı onu hayata getirmek kadr zevk verse inşallah sende tadarsınAhhhh ahhhh hele bi olsaaaaaaaaâaaaaaaaa sabir ya rabb sabir ne diyeyim bebgim ah bi olsa keske ikizde olsa vallahi gikim cikmicak ya![]()
Amin cnm bnm insaAllah ya aynrn oyle rabbik taddirsin boylesi datli aciyi biz ecatir catir dogurak emiSen gıkın çıkmaz sanırsın ama keşke her acı onu hayata getirmek kadr zevk verse inşallah sende tadarsın
Hahahaha demi giii ben calismayi birakali 5 gun olduhoron tepe tepe oooo ooooo ooo cayir cimen geze geze heeyyyttt
[/QUOTE
Haydi lililili lililili bebeler bekletmeyin bizi
Çalışmaktan helak olduk bu dertten kurtarın bizi hayde haydee![]()
Amin yavrumAmin cnm bnm insaAllah ya aynrn oyle rabbik taddirsin boylesi datli aciyi biz ecatir catir dogurak emi![]()
Canım sen kan testi mi yaptırdın?Ayaklarım donuyo yine şimdi ısıtıcıyı açtım ısıtıyorum sizdede oluyormu kızlar kan tahlilimde kansızlıkda çıkmadı adet dönemim diye etkisi var biliyorum ama geneldede el ayak çok üşür bende![]()
Canım sen kan testi mi yaptırdın?