Kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyorum?

Ya hu yaşın genç diyorum bunları düşünmek için. Türbe ye gidecek kadar neyin paniği. Evlenmeyi bu kadar kafaya takan kimseyi anlamam, anlayamam. Hayat amacın evlilik olmasa vakti geldiğinde olur elbet derdin. Bu zihniyet bana çok ters. Asla keşke evlensem demedim. Diyen olunca şaşırıyorum.

canım evlilik amacın değil mutlu olmak için aracın olsun. tabi ki isteyebilirsin ama hayatının merkezine koyacak kadar kafana takmamalısın. akışına bırak rahatla, unutma her nasip kendi vaktine esirdir.

Amin isteyen herkese inşallah

Tamam ben buralardayim vaktim geldiginde yaz hatırlat bana beni benden iyi biliyorsun baksana madem

Evlenmenin özgürlük verdiğini düşünüyor bazıları. Aslında bir kadın özellikle ekonomik özgürlüğü varsa birçok şeyleri başarabilir. Tek başına yurtdışına gittiğimde oldu; tatile çıktığımda. Erkeksizde birçok şey başarılabilir.

Zaten biraz daha özgür olalim diye istiyoruz biz de evlenmeyi

27 yaşında evlendim. Şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim. Evlilik değişik bir kurgu. Adapte olamıyorum. Hele e kaynanan varsa işin daha zor. gez ye iç özgürce yaşa boşver. elinde sonunda ayaklarına biri dolanacak ne de olsa.

27 yaşındayım 1 söz 1 nişan attım. şuan biriyle beraberim ama evlenmek istemiyorum. evlenmek şart değil herkes ille evlenecek diye bir kural da yok ayrıca. çevreyi aileyi boşver sen nasıl mutluysan öyle yaşa. ailene bağımlı değilsen ayrı eve çık

Ruh eşini bulmuşsa eğer insan,evlilik dünyanın en güzel şeyi bence,ve onunla birlikte bir can meydana getirmek anlatılmaz yaşanır,kimisi tek başına iyi hissediyodur kendini,çünkü tatmamıştır diğer yarısını bularak,onunla yaşamın güzelliğini,o yüzden insanların isteklerine,duygularına saygı duyalım,siz mutlu değilsiniz,yanlış insanı seçtiniz diye herkes öyle olacak değil,hem yalnızlık Yaradana mahsus,çift yaratılmış insanoğlu ve bunu kim usülünce,nikahla yaşamak istiyorsa, kimseye başka söz düşmez...

Son düzenleme:
kız biz de buluyoruz da noluyor.
2 senemizi, 3 senemizi veriyoruz boşa hep..
kimse ilk zamanların minnoşluğunda kalmıyor..
içini ferah tutup sosyalleşmeye bak..
o kurs bu kurs derken bulursun elbet ama güzelce ölç biç tart.
her şeyin hayırlısını dileyelim kızlar..

çok güzel yorum tebrikler

Bunu kötü manada yazmadım 30dan sonra cocuk sahibi olmanın sıkıntıları başlıyor her seyden onemlisi kendi adıma konuşuyorum iliskilerde tahammül bile azalıyor
kadın sağlıklıysa 45 e kadar en az yolu var bebegın.amma sığ düşünüyorsunuz.ha ben genç anne olmak istiyorum dersiniz ona saygı duyarım anca

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…