- 10 Nisan 2014
- 42.767
- 114.286
- 798
- Konu Sahibi Kahlofrida
-
ben bi el atayım size.Annem de öğretmendi severim öğretmenleri.Valla bizim okulda 30+olan 6 kişi falan varız, bizim okulun uğursuzluğu galiba
Reklamlar...
Sen çok yanlış gelmişsin panpa
Burası evde kalmışların konusu
eski bir evde kalmış olarak ben de burdayım ha ha
Olsun be yani bilgi bilgidir.
Sığ mı düşünüyorum? Bana başarı öykülerini örnek vermeyin. Benim kaç tane tanıdigimin rahmi alindi 40 tan once kendi kuzenim annemin kuzeni cocuk sahibi olmak icin yillardir uğraşıyorlar sizin verdiğiniz ornek %10 u bulmaz. Bizler büyük sehirlerde yaşıyoruz ilacli gdolu gidalarla besleniyoruz. Ben ameliyat geçirdim genc yaşımda anne olmazsam ilerde cocugumu buyuturken zorlanacagim lutfen yargilarken iki kere düşünün şu uslubunuzdan da vazgecinkadın sağlıklıysa 45 e kadar en az yolu var bebegın.amma sığ düşünüyorsunuz.ha ben genç anne olmak istiyorum dersiniz ona saygı duyarım anca
genel olarak yazdım ben k.k ya niye üstünüze alınıyorsunuz sadeceSığ mı düşünüyorum? Bana başarı öykülerini örnek vermeyin. Benim kaç tane tanıdigimin rahmi alindi 40 tan once kendi kuzenim annemin kuzeni cocuk sahibi olmak icin yillardir uğraşıyorlar sizin verdiğiniz ornek %10 u bulmaz. Bizler büyük sehirlerde yaşıyoruz ilacli gdolu gidalarla besleniyoruz. Ben ameliyat geçirdim genc yaşımda anne olmazsam ilerde cocugumu buyuturken zorlanacagim lutfen yargilarken iki kere düşünün şu uslubunuzdan da vazgecin
Yok bu sadece bana özgü diğer 26 liklar bir 4 sene daha bekleyebilirBende 26 yaşındayım, konu sahibi.
Şimdi bende mi evde kaldım??
Vahvah'lanmaya başlamalımıyım?
Sığ mı düşünüyorum? Bana başarı öykülerini örnek vermeyin. Benim kaç tane tanıdigimin rahmi alindi 40 tan once kendi kuzenim annemin kuzeni cocuk sahibi olmak icin yillardir uğraşıyorlar sizin verdiğiniz ornek %10 u bulmaz. Bizler büyük sehirlerde yaşıyoruz ilacli gdolu gidalarla besleniyoruz. Ben ameliyat geçirdim genc yaşımda anne olmazsam ilerde cocugumu buyuturken zorlanacagim lutfen yargilarken iki kere düşünün şu uslubunuzdan da vazgecin
yA bunu mu taktın kafana nasip işi 26 yaşındayım 30 a kadar yolu var ama evlilik yaşı arttıMerhaba hanımlar aslında benim bu mevzu yeni değil benim için ama aksam aksam yine bir üzüldüm yine bir dertlendim. Bütün arkadaşlarım evlendi evlenmeyenler en kötü ihtimal nisanlanli ya da sözlü. Ben ne yaptıysam bir türlü olmadı. Tavsiye usulü görüşmelere gittim içim ısınmadı. Bana yaklaşmaya çalışanlar oldu ama bir türlü emin olamadım. Benim yürüdüklerim bana oralı olmadı. Velhasıl geldim 26 ya 1991 doğumluyum. Yani hayatımda biri olmadığını düşünürsek ne ara olacak belli değil. Annem akrabalar herkes üstüme geliyor patlama noktasına geliyorum bazen. Sürekli birileriyle görüşmek de istemiyorum artık. Çünkü ben de hayallere kapılıyorum hemen. Ya bekledigim gibi olmuyor ya da karşı tarafın beklediği gibi. Artık ne yapsam bilmiyorum. Türbelere falan gitmeye başladım her duamda bu var. Hani düşünme bu kadar hayırlısı diyeceksiniz. Ben zaten dusunmemeye calisiyorum2. Ama bunun sonu yok gibi bilmiyorum. Dua edip ya da baska bir sekilde evlenen var mi yanlis anlamayın ben hep hayırlıs gönlüme göre biri diye dua ederim tabiki mutsuz bir evliliktense bekarlik iyidir. Yine de tavsiyeleriniz varsa benimle paylaşırsanız memnun olurum. Lutfen sizde bana dua edin. Müslümanın müslümana temiz ağızdan duası makbuldür insallah. Hepinize iyi aksamlar.
Ya dogur doğur Allah devletimize zeval vermesin cocuk gibi güzel şey mi var ya :)Ben mesela fazla idealist düşünüyorum.
Böyle bir dünya ya çocuk getirmek istemem
3.cü dünya savaşı koptu kopacak.
Kıtlık,
Küresel ısınma,
Su|Enerji problemi vs...
Tabi ki aşık olmak, sevilmek ve evlenmek isterim. Ama acelem yok.
Fakat çocuk getirmek istemem.
İdealist ve Anarşik kanım batsın...
Sırf düzenli cinsellik icin ekmeğini kazanmadan çocuğuma iyi bi gelecek vermeden evlenmek bana çok korkutucu geliyorevlenen herkes evlenip ne yapacaksın diyor sözleşmiş gibi..insanlara hala tahammülün varken, birini tanımaya enerjin varken neden evlenmeyesin ki..evli insanların hepsi evlilik diyince eşinin ailesi aklına geldiğinden güzel taraflarından niyeyse kimse bahsetmiyor.yukarıda bir arkadaş cinsellik ihtiyacı ne olacak demiş,çok yerinde bir tespit ,insan cinsellik yaşamayı çok istiyor gençken, bu yalan değil hepimizin yaşadığı bir durum. bu hevesin kaybolmasını mı seyredeceğiz.daha fazla geç kalmadan bu duyguları yaşamak isteyebilir genç bi bayan hepimiz istiyoruz manevi anlamda doyuma ulaşmak evlilikle sevdiğinle olmakla mümkünse bunun için niye bekleyelim?çocuk yapmak o duyguyu tatmak istiyor olabilir insan.kısmet olmaz o ayrı mesele ama yok kendini geliştir ne yapacaksın yok yurtdışına çık yok şu yok bu..ben yurtdışına eşimle çıkmak istiyorum mesela hayalim bu. arkadaş beni kesmiyor ailede kesmiyor tek başıma da gitmek istemiyorum. evliliği öcü gibi göstermeyin .evlenmek isteyen insanları da koca meraklısı gibi algılamayalım lütfen.duygusal ve manevi doyum diye bişey var ve bu boşluk okulla işle yabancı dille dolmuyor.umarım biz bekarlar tam istediğimiz kişiyle evleniriz ve bütün bu bekleyiş mutlu sonla biter..
Allah Senln icin de güzel günler nasip eder insBen hem aldatılıyorum
Hem de paramı yedirip ortada kalıyorum
Yaş 25
Evet bazen yuva hayali tatlı ama
Evlenmeye asla cesaret edemem.
Kadın erkek hegomanyasını yenip, mutlu olan çiftlere mutluluk dilerim.
Evliliğe inancım kalmadı, kuşlarım bana yeter.
Şimdilik :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?