- 11 Aralık 2016
- 2.282
- 2.530
- 133
- Konu Sahibi Kahlofrida
-
Dil öğrenmekle evlilik ne alaka? Ben 3 dil biliyorum evlenebilir miyim?Öyle deme ablası, elin oğlu yabancı dile değil yaptığı yemeğe bakar :) evlilik çok önemli bir meziyet. Ne yapacak dil öğrenip ayol? Karmaşık KV kp problemlerini çözmek ve çocuk doğurmak gibi daha önemli Meseleler varken kim neden dil öğrensin? :) baksanıza herkes yuva kurmuş o niye kuramıyormuş, kesin bir sorun var ondan kuramıyor.
Öyle deme ablası, elin oğlu yabancı dile değil yaptığı yemeğe bakar :) evlilik çok önemli bir meziyet. Ne yapacak dil öğrenip ayol? Karmaşık KV kp problemlerini çözmek ve çocuk doğurmak gibi daha önemli Meseleler varken kim neden dil öğrensin? :) baksanıza herkes yuva kurmuş o niye kuramıyormuş, kesin bir sorun var ondan kuramıyor.
Yok ben bu konuya odaklanma odak noktanın değiştir dil vs öğren dedim hemen herkes saçma sapan yerlere çekmiş.Dil öğrenmekle evlilik ne alaka? Ben 3 dil biliyorum evlenebilir miyim?
Ya yok kk da şöyle bir algı var niyeyse evlenmek istiyorum diyen kadınlar işsiz güçsüz egitimsiz kültürsüz hiçbir şey yaşamamış. Çünkü kültürlü olsa zaten evlenmek istemez ne münasebet. Varos varos. Her şeyi halletmis hayatında tek eş eksik kalmış olamaz asla.Çok çok katısınız ve üslubunuz çok kaba. Çevresindeki herkes evlenmiş olabilir canı sıkılabilir bende ne eksik var diye. Ayıp ediyorsunuz.
Ya yok kk da şöyle bir algı var niyeyse evlenmek istiyorum diyen kadınlar işsiz güçsüz egitimsiz kültürsüz hiçbir şey yaşamamış. Çünkü kültürlü olsa zaten evlenmek istemez ne münasebet. Varos varos. Her şeyi halletmis hayatında tek eş eksik kalmış olamaz asla.
Yerini tutmadığı için faydasını olacağını düşünmüyorum ben. Ben de işsizlik dönemimde çok bunalmistim. Herkes işe girdi ben giremedim diye. Kurslara falan da gittim o dönem yüksek lisansa falan başladım ancak işe girince rahatladım. Sanki sonsuza kadar işsiz kalacak gibi hissediyordum. İnsan çok garip psikolojilere girebiliyor. Bebek istiyorum konularindaki gibi. O tip konularda daha anlayışlı üyeler ama evlenmek istiyorum diye konu açılınca bi degisik yorumlar geliyor.Yok ben bu konuya odaklanma odak noktanın değiştir dil vs öğren dedim hemen herkes saçma sapan yerlere çekmiş.
Zaten farklı kulvarlar yani eğitim baska is baska evlilik baska sen egitimlisin evlenme aman paran var tadını cikar evlenme bu nedir ya sadece okumayan evde oturan kizlar mi evleniyor evlilik bu mu demek şu laf sokmaya çalışanların durumu benden daha vahim herhalde Allah yardımcıları olsunYerini tutmadığı için faydasını olacağını düşünmüyorum ben. Ben de işsizlik dönemimde çok bunalmistim. Herkes işe girdi ben giremedim diye. Kurslara falan da gittim o dönem yüksek lisansa falan başladım ancak işe girince rahatladım. Sanki sonsuza kadar işsiz kalacak gibi hissediyordum. İnsan çok garip psikolojilere girebiliyor. Bebek istiyorum konularindaki gibi. O tip konularda daha anlayışlı üyeler ama evlenmek istiyorum diye konu açılınca bi degisik yorumlar geliyor.
Yerini tutmadığı için faydasını olacağını düşünmüyorum ben. Ben de işsizlik dönemimde çok bunalmistim. Herkes işe girdi ben giremedim diye. Kurslara falan da gittim o dönem yüksek lisansa falan başladım ancak işe girince rahatladım. Sanki sonsuza kadar işsiz kalacak gibi hissediyordum. İnsan çok garip psikolojilere girebiliyor. Bebek istiyorum konularindaki gibi. O tip konularda daha anlayışlı üyeler ama evlenmek istiyorum diye konu açılınca bi degisik yorumlar geliyor.
ben bile derken?84 doğumluyum , öğretmenim , elim yüzüm düzgün , ama ben bile bir yuva kuramadım , kısmet bu işler , ne zaman geleceği belli olmazmış , hayırlısı diyelim :)
Insallah benim konum hepimize ugurlu gelir84 doğumluyum , öğretmenim , elim yüzüm düzgün , ama ben bile bir yuva kuramadım , kısmet bu işler , ne zaman geleceği belli olmazmış , hayırlısı diyelim :)
Kız sen daha burdamısınBence bu konuyu geyiği taşısınlar orda konuşalım.
"Ortalama ilk evlenme yaşı, 2016 yılında erkekler için 27,1, kadınlar için 24 oldu." TUIK 2017.
Şu da surda dursun. Koca meraklıları sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?