Kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyorum?

Valla canim uzulme . ama dualarinda yer et tabiki. bende senle ayni yastayim benimde iliskim var mi yok mu belli degil. ustelik su yasim oldu hala dogru durust bi iste calisamadm. sen buna uzuluyorsn belki ama bnde iş olayini da kafama cok takiyorum malesef. ayrica senide anliyorum bu yasta bulduk diyelim. snra icimin isinmasi tanima olaylari filan zaten anca 29, 30 a dayaniyo. hep hayirlisini iste bnden sana tavsiye :)

Dil öğrenmekle evlilik ne alaka? Ben 3 dil biliyorum evlenebilir miyim?

Çok çok katısınız ve üslubunuz çok kaba. Çevresindeki herkes evlenmiş olabilir canı sıkılabilir bende ne eksik var diye. Ayıp ediyorsunuz.

Çok çok katısınız ve üslubunuz çok kaba. Çevresindeki herkes evlenmiş olabilir canı sıkılabilir bende ne eksik var diye. Ayıp ediyorsunuz.
Ya yok kk da şöyle bir algı var niyeyse evlenmek istiyorum diyen kadınlar işsiz güçsüz egitimsiz kültürsüz hiçbir şey yaşamamış. Çünkü kültürlü olsa zaten evlenmek istemez ne münasebet. Varos varos. Her şeyi halletmis hayatında tek eş eksik kalmış olamaz asla.

Şu saçma yorumlari anlamıyorum. Gerçekten bir fikir ortaya atarsınız bana uyar ya da uymaz okurum almam gereken dersi alırım. Ama bazıları saçmalamaya başladı gerçekten dalga gecmek isteyen başka bir konuya geçsin.

Hepsi evlenme meraklısı ya. Ben de dahil hepimiz. Ben de çok iyi bir bölümde okuyorum okulum bitecek birçok dil birçok program biliyorum dünyayı gezdim ama koca da istiyorum herkese özeniyorum evlendiler nişanlandılar diye. Yani ben anlamıyorum millet evlenmek isteyince saldırı pozisyonu alıyor hemen. Doğanın kanunu bu eş bulmak üremek..

Yok ben bu konuya odaklanma odak noktanın değiştir dil vs öğren dedim hemen herkes saçma sapan yerlere çekmiş.
Yerini tutmadığı için faydasını olacağını düşünmüyorum ben. Ben de işsizlik dönemimde çok bunalmistim. Herkes işe girdi ben giremedim diye. Kurslara falan da gittim o dönem yüksek lisansa falan başladım ancak işe girince rahatladım. Sanki sonsuza kadar işsiz kalacak gibi hissediyordum. İnsan çok garip psikolojilere girebiliyor. Bebek istiyorum konularindaki gibi. O tip konularda daha anlayışlı üyeler ama evlenmek istiyorum diye konu açılınca bi degisik yorumlar geliyor.

Zaten farklı kulvarlar yani eğitim baska is baska evlilik baska sen egitimlisin evlenme aman paran var tadını cikar evlenme bu nedir ya sadece okumayan evde oturan kizlar mi evleniyor evlilik bu mu demek şu laf sokmaya çalışanların durumu benden daha vahim herhalde Allah yardımcıları olsun

Işte o yüzden çok oyalar diye dil konusunu dedim. Geçen yaz bu zamanlar hayatımın en zor dönemini geçirdim ve dil öğrendim evde kitaplar vs aldım filmler izledim çok kötü günler olmasına rağmennçok rahattım kafam çok dağılmıştı ondan dedim arkadaşa da.

Toplu dua edelim toplu edilen dualar kabul olurmuş :) bu arada canım istihareye yat ve 4444 tane salatı tefriciye oku. Ben bu duanın bittiği gün 2 farklı olayda etkisini direk gördüm. Ayrıca ismi azam duası oku 40 gün 40 gece birer kez.

Bende 26 yasindayim bekarim daha da beteri cevrem yok arkadas ortamim yok issizim surekli ailemleyim. O sinav senin bu sinav benim uğraşıyorum bi yere giremedim bunalimdayim. allah seninde benim de hakkimizda hayirlisi ne ise onu nasip etsin.

Amin canım inşallah Allah gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin.

Bence bu konuyu geyiği taşısınlar orda konuşalım.
"Ortalama ilk evlenme yaşı, 2016 yılında erkekler için 27,1, kadınlar için 24 oldu." TUIK 2017.
Şu da surda dursun. Koca meraklıları sizi.
Kız sen daha burdamısın
Hâlâ koca bulamadınmı geyik oldu zaten ciddiyeti kalmadi. Eli yüzü düzgünler bile bulamıyormuş koca ben şanslıyım bu tiple iyi buldum :)))

Evlenmek istemek neden alt sınıflara özgü bir istekmiş gibi görünüyor anlamıyorum. Herkes için hayatın amacı dil öğrenmek kariyer yapmak cart curt olmayabilir. Bana göre bunlardan daha üstündür sevme sevilme, sevişme, bağlılık birbirine ait olma hissi vs. fizyolojinle savaşamazsın.
Ee açık bir toplum olmadığımız için de kadınlar bunları yalnızca evlilikle tatmin ediyor olabilir. Eğer öyle olmasa ben de derdim ne gerek var ki evlenmeye kaynana dırdırı çekmeye vs diye.

Bence boşluk bazen huzursuzluktan bile kötüdür. sevip,sevildiğini bildiğin bi ilişkinin, evliliğin kavgası da cefası da çekilir. Tek başına yapabildiğin herşeyi bi eşlikçiyle yapmanın tadı hiçbişeyde yoktur eminim ki . Haliyle bunu istemek de çok doğal. Umarım hepimiz de bir olabileceğimi birileri buluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…