Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk denemem de ikinci denemem de Fulya Bahçeci de oldu. İlki tutmadı ama ikincisi tuttu çok şükür. Hem Bahçeci den hem de doktorumdan memnun kaldım. İkinci bir şansı hak ediyorlar bence.. İnş sizin de ikincide tutar rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.merhaba arkadaşlar.benim ilk denemem bahçeci umutta oldu oradan çok memnun kaldım fakat olumsuz oldu.sizler nerede olumlu olumsuz sonuç aldınız birbirinize yardımcı olalım
İnşallah Can'ım bende çok memnunum bahçeciden ama yinede kimler nerede sonuç almış araştırmak istedim.hayırlı olsun seninde.dondurulmuşlarla mı oldu sorun neydiBenim ilk denemem de ikinci denemem de Fulya Bahçeci de oldu. İlki tutmadı ama ikincisi tuttu çok şükür. Hem Bahçeci den hem de doktorumdan memnun kaldım. İkinci bir şansı hak ediyorlar bence.. İnş sizin de ikincide tutar rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
Evet canım dondurulmuş embriyoydu. Sadece benim pko sorunum vardı ama ilk denemede 1.kalite 5.gün embriyosu transfer etmelerine rağmen hiç tutunma olmadı. Bende sorunun rahimden kaynaklanabileceğini düşündüm. Histeroskopi ameliyatı oldum. Polip varmış alındı, rahim duvarlarında da damarlanmalar görüldü. Antibiyotik tedavisi gördüm. Sonrasındaki ilk transferim de tuttu çok şükür. Sizde sorun neydi? Neden tutmadığıyla ilgili bi araştırma yaptılar mı?İnşallah Can'ım bende çok memnunum bahçeciden ama yinede kimler nerede sonuç almış araştırmak istedim.hayırlı olsun seninde.dondurulmuşlarla mı oldu sorun neydi
Bizde sorun eşimin morfoloji ve hareket problemi. 5.gün iki embriyo transferi oldu fakat tutmadı.doktorum şaşırdı embriyoya biyopsi yapalım bir sonraki denemede dedi bakalımEvet canım dondurulmuş embriyoydu. Sadece benim pko sorunum vardı ama ilk denemede 1.kalite 5.gün embriyosu transfer etmelerine rağmen hiç tutunma olmadı. Bende sorunun rahimden kaynaklanabileceğini düşündüm. Histeroskopi ameliyatı oldum. Polip varmış alındı, rahim duvarlarında da damarlanmalar görüldü. Antibiyotik tedavisi gördüm. Sonrasındaki ilk transferim de tuttu çok şükür. Sizde sorun neydi? Neden tutmadığıyla ilgili bi araştırma yaptılar mı?
İnşallah Can'ım.seninde hayırlı olsun inşallah ne güzel bir oğlun var rabbim biZede en yakın Zaman'da nasip eder inşallah.sizde problem neydiÖzel gaziosmanpasa üniversite hastanesi
Dr. Murat keskin
2.ci denemede hamile kaldım
Dogurdum, oğlum 1 yaşında
3 dondurulmuş duruyor :)
Inşallah ikincide kavuşursun canım
Sorun spermdeyse 5.güne kadar gelmiş olması çok iyi aslında normalde 5.güne zor gelirler. Embriyoya genetik test yapılması çok iyi olur canım biraz maliyetli ama hiç olmazsa kesin sağlam olan embriyoyu transfer etmiş olacaklar.Bizde sorun eşimin morfoloji ve hareket problemi. 5.gün iki embriyo transferi oldu fakat tutmadı.doktorum şaşırdı embriyoya biyopsi yapalım bir sonraki denemede dedi bakalım
Evet Can'ım biZede mantıklı geldi bakalım maddi anlamda biraz toparlandıktan sonra tekrar deneyeceğiz.siz kaç aylık oldunuz ne Zaman denediniz doktorunuz kimdi arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz eminim araştıran çok vardırSorun spermdeyse 5.güne kadar gelmiş olması çok iyi aslında normalde 5.güne zor gelirler. Embriyoya genetik test yapılması çok iyi olur canım biraz maliyetli ama hiç olmazsa kesin sağlam olan embriyoyu transfer etmiş olacaklar.
3 ayım doldu çok şükür 4.ayıma yeni girdim.Evet Can'ım biZede mantıklı geldi bakalım maddi anlamda biraz toparlandıktan sonra tekrar deneyeceğiz.siz kaç aylık oldunuz ne Zaman denediniz doktorunuz kimdi arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz eminim araştıran çok vardır
Güvenç beyin ismini de çok duydum başarılı bir doktormuş, labaratuvar da çok önemli bahçeciyi çok duymuştum o yüzden gittim.zaten acıbadem memorial ve bahçeci bu işte bir numara diyorlar.senin de baya olmuş Can'ım cinsiyetini öğrenmeye az kalmış çok heyecanlı:)3 ayım doldu çok şükür 4.ayıma yeni girdim.
İlk deneme tutmayınca hemen Histeroskopi yaptık. Antibiyotik tedavisi gördüğüm için Ameliyattan sonraki ikinci adetimi bekledik sonra da ikinci denemeyi yaptık. Doktorum Güvenç Karlıkaya bu zor süreçte nazımı çok çekmiştir sağolsun :)
Bence de Bahçeci doğru adres. Hem bu işi çok uzun yıllardır yapıyorlar hem de tüp bebekteki tüm yenilikleri hızlıca merkezlerinde uygulamaya başlıyorlar. Birde her hastayı tek seferde anne yapabilseler tadlarından yenmez :))Güvenç beyin ismini de çok duydum başarılı bir doktormuş, labaratuvar da çok önemli bahçeciyi çok duymuştum o yüzden gittim.zaten acıbadem memorial ve bahçeci bu işte bir numara diyorlar.senin de baya olmuş Can'ım cinsiyetini öğrenmeye az kalmış çok heyecanlı:)
Olsun Can'ım heyecanlı bekleyişte çok güzel.kesinlikle katılıyorum bahçeci bu konuda çok iyi ben negatif alsam da çok memnun kaldım.bazıları çok paracı ilgi yok diyor şaşırıyorum.ben bütün testlerimi devlette yaptırdım kendileri diyor zaten burda pahalı diye yardımcı oluyorlar kesinlikle.ama biZde erkek problemi olduğu için ne yapacağım bilmiyorum.aslında tedavi gören herkes yorum yapsa bizde fikir sahibi oluruz.yaş kaçtı seninBence de Bahçeci doğru adres. Hem bu işi çok uzun yıllardır yapıyorlar hem de tüp bebekteki tüm yenilikleri hızlıca merkezlerinde uygulamaya başlıyorlar. Birde her hastayı tek seferde anne yapabilseler tadlarından yenmez :))
Bugün detaylı ultrason kontrolümüz vardı, belki doktor bi tahminde bulunur dedim ama daha erken dedi. Bir sonraki randevum artık 1 ay sonra, biraz daha sabredicez yani![]()
Azospermİnşallah Can'ım.seninde hayırlı olsun inşallah ne güzel bir oğlun var rabbim biZede en yakın Zaman'da nasip eder inşallah.sizde problem neydi
Anladım Can'ım azosperm le çok büyük başarı tese ameliyatı oldu büyük ihtimal eşin.kaçıncı denemende oldu Can'ım kaçıncı gün embriyosuydu yaş kaçAzosperm
Hayır tese olmadı canım :) igne ve ilaç tedavisi ile cıkış oldu. 3. Gun embriyosu transfer edildi. Ikiz olarak başladı birinin kalbi 6 + 5 günlük iken durdu. Oğlumla yola devam ettik. 24 yaşındayım :)Anladım Can'ım azosperm le çok büyük başarı tese ameliyatı oldu büyük ihtimal eşin.kaçıncı denemende oldu Can'ım kaçıncı gün embriyosuydu yaş kaç
Çok iyi Can'ım Allah bizlere de nasip eder inşallah.sağlıkla büyüt oğlunu inşallah:)Hayır tese olmadı canım :) igne ve ilaç tedavisi ile cıkış oldu. 3. Gun embriyosu transfer edildi. Ikiz olarak başladı birinin kalbi 6 + 5 günlük iken durdu. Oğlumla yola devam ettik. 24 yaşındayım :)
Amin canım çok sağol. Rabbim sizleride sevindirsin :)Çok iyi Can'ım Allah bizlere de nasip eder inşallah.sağlıkla büyüt oğlunu inşallah:)