Kimler nerede kaçıncı denemesinde olumlu olumsuz sonuç aldı

İlk denemem bahçeci umutta oldu doğru düzgün gelisen embriyom bile olmadı negatif sonuçlandı
2. Deneme gürgan klinik kimyasal gebelik
3. Deneme bahçeci umut negatif oldu
4. Deneme bahçeci umut 3. Denemeden kalan donmus, kimyasal gebelik oldu
5. Deneme şişli memorial çok şükür bir kızım var 10 aylık rabbim herkese nasip etsin
Ay ne güzel Can'ım rabbim bize de yaşatsın bu mutluluğu.sizin sorun neydi?? Bende ikinci deneme için Şişli memoriali düşünüyorum.şuan araştırıyorum sen memnun kaldın mı??

Ay ne güzel Can'ım rabbim bize de yaşatsın bu mutluluğu.sizin sorun neydi?? Bende ikinci deneme için Şişli memoriali düşünüyorum.şuan araştırıyorum sen memnun kaldın mı??

Canım benim için sonuç önemliydi çok şükür olumlu oldu orda yüzümüz güldü. Bizim net bir sorunumuz yoktu, rabbim sizede nasip eder inşallah

Canım benim için sonuç önemliydi çok şükür olumlu oldu orda yüzümüz güldü. Bizim net bir sorunumuz yoktu, rabbim sizede nasip eder inşallah
İnşallah Can'ım kaç yumurta olmuştu, kaçı döllenmişti.yumurta sayın her denemede değişti mi aynı mıydu.baya bi denemişsin Can'ım sonuç güzel olmuş ya en önemlisi o. Dondurulmuş kaldı mı

İnşallah Can'ım kaç yumurta olmuştu, kaçı döllenmişti.yumurta sayın her denemede değişti mi aynı mıydu.baya bi denemişsin Can'ım sonuç güzel olmuş ya en önemlisi o. Dondurulmuş kaldı mı

Evet cnm her denemedr farklı yumurtam oldu
İlk deneme 17 toplandı 5. Güne tek embriyo kaldı oda iyi değildi
2. Deneme 5 yumurta 3. Gun 2 transfer
3. Deneme 9 yumurta 4 embriyo gelişti 2 transfer 2 döndü
4. Deneme donmus
5 deneme 17 toplandı, 4 tane 5. Gun embriyosunun kaldı 2 si transfer, 2 tanede donmusum var

4. Deneme donmus
5 deneme 17 toplandı, 4 tane 5. Gun embriyosunun kaldı 2 si transfer, 2 tanede donmusum var
Cevabın için teşekkür ederim Can'ım.allah evladına hayırlı uzun ömürler versin

Bende bir sıkıntı şimdilik yok çok şükür eşimde sperm azlığı ce geri kaçma sorunu var boşalırken idrar kesinin ağzı kapanmıyor oraya gidiyor spermler nereye ne ladara yaptırdın acaba
Bana soruyorsan ben genetik test yaptırmadım Can'ım. Sende durum nedir

Bende bir sıkıntı şimdilik yok çok şükür eşimde sperm azlığı ce geri kaçma sorunu var boşalırken idrar kesinin ağzı kapanmıyor oraya gidiyor spermler nereye ne ladara yaptırdın acaba
Geçmiş olsun Can'ım en yakın Zaman da olumlu sonuç alırsın inşallah.bizde de problem sperm morfolojisi.bahçeci umutta tedavi oldum 6.500 merkeze ödedim 1.500 de ilaç tuttu dondurulmuş embriyom kalmadı.2 tane 5. Gün embriyo transferi oldu ama sonuç malesef negatif. Merkezi çok beğendim genelde çoğu kişinin olumlu oldu ama benim negatif nasip artık inşallah 2.deneme de yüzüm güler.sen ne zaman düşünüyorsun ilk deneme mi yaş kaç

Geçmiş olsun Can'ım en yakın Zaman da olumlu sonuç alırsın inşallah.bizde de problem sperm morfolojisi.bahçeci umutta tedavi oldum 6.500 merkeze ödedim 1.500 de ilaç tuttu dondurulmuş embriyom kalmadı.2 tane 5. Gün embriyo transferi oldu ama sonuç malesef negatif. Merkezi çok beğendim genelde çoğu kişinin olumlu oldu ama benim negatif nasip artık inşallah 2.deneme de yüzüm güler.sen ne zaman düşünüyorsun ilk deneme mi yaş kaç
İnşallah rabbim yüzünü güldürür hayırlı bir şekilde en kısa zamanda ben parayı toplar toplamaz halledeceğim inşallah onun için araltırıyorum ben 19 yaşındayım :)

Canım hayırlısı olsun inşallah ikincide bebeğin gelecek umutla yola devam et
Kaç yum toplanmıştı peki
Yumurta dondurma olayı umut tüp bebekte cok yapılmıyor gibime geldi yorumların çoğu bu şekilde bi tuhaflık var bu işte
Agustos ta selen hanımla baslıycam ama korktum acıkcası şimdi

Kaç yum toplanmıştı peki
Yumurta dondurma olayı umut tüp bebekte cok yapılmıyor gibime geldi yorumların çoğu bu şekilde bi tuhaflık var bu işte
İnşallah Can'ım. Benim arkadaşım da umutta yaptırdı onun donmuş kaldı Can'ım.hamile kaldı şuan doğum yaptı.kalmaması tamamen bizle ilgili.selen hanımdan ve umuttan çok memnundum Can'ım ben .hamile kalan çok var gönlünü ferah tut.zaten acıbadem memorial ve bahçeci en iyi merkezler.ben ikinci denememi memorial yada acıbadem düşünüyorum bakalım

Kaç yum toplanmıştı peki
Benim 10 yumurta toplandı 8 tane olgun çıktı 5 tane döllendi.3 tane 5.gün embriyosu oldu.2 tane transfer edildi. 1 tane kalanı da dondurmaya değer değil dediler.sen ağustosta başlıyorsun heralde Hakkı'nda hayırlısı olsun.sizin sorun neydi

İnşallah Can'ım. Benim arkadaşım da umutta yaptırdı onun donmuş kaldı Can'ım.hamile kaldı şuan doğum yaptı.kalmaması tamamen bizle ilgili.selen hanımdan ve umuttan çok memnundum Can'ım ben .hamile kalan çok var gönlünü ferah tut.zaten acıbadem memorial ve bahçeci en iyi merkezler.ben ikinci denememi memorial yada acıbadem düşünüyorum bakalım
Anladım canım sagolasın.Evet agustos da baslıycam sorun eşimde varikosele baglı sperm hız sayı düşüklüğü vardı ameliyat oldu bir sene bekledik yine olmadı.ameliyatın 3.ayında degerler düzeldi ürologumuz cok umitli konustu bekledik ama olmayınca olmuyor demekki
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Diğer bayrama kucaklarımız dolu dolu girelim inşallah

4. Deneme donmus
Sizin bütün yazdıklarınızı okudum süreç olarak o kadar benziyor ki bir an ben mi yazdım acaba dedim şimdiye kadar hep yumurta sayım iyi olmasına rağmen içerik kötü olduğundan son güne 1 embriyo kalıyor o da maalesef tutunamıyor. Sizin geçmiş yazılarınızda vitamin destekleri vardı arginmax women reishi mantar gibi.. bunları nasıl kullandınız, beslenme düzeni olarak nelere dikkat ettiniz? Benim şu an önümde 6 aylık bir zaman var bu süreçte elimden geleni yapmak istiyorum çok teşekkürler şimdiden:)

Sizin bütün yazdıklarınızı okudum süreç olarak o kadar benziyor ki bir an ben mi yazdım acaba dedim şimdiye kadar hep yumurta sayım iyi olmasına rağmen içerik kötü olduğundan son güne 1 embriyo kalıyor o da maalesef tutunamıyor. Sizin geçmiş yazılarınızda vitamin destekleri vardı arginmax women reishi mantar gibi.. bunları nasıl kullandınız, beslenme düzeni olarak nelere dikkat ettiniz? Benim şu an önümde 6 aylık bir zaman var bu süreçte elimden geleni yapmak istiyorum çok teşekkürler şimdiden:)

arginmax kullandim mi hatirlamiyorum onu, reisi mantarin kahvesi vardi suparano diye basliyordu sanirim esimle beraber onu ictik surekli. ari sutu aldim egricayirdan sigarayi biraktik kari koca.en onemlisi bence iyi bir merkez iyi bir labaratuar, iyi arastirin yeni teknikleri kullanan guvenilir bir tup bebek merkezini. rabbim en yakin zamanda yuzunuzu guldurur insallah

Şu anki merkezimden çok memnunum ilk defa bu kadar ilgili bir yer oldu aslında bu defa hata biraz bende oldu azıcık bir kanama görünce tutmadı diye ilaçları da bıraktım,doktorun verdiği iğneyi bıraktım, hareketlerime de çok dikkat etmedim. Kanama ertesi gün kesildi fakat benim dikkatsizliğimden dolayı bu defa tutmadı eminim buna çünkü kaç gün geçti ağrılarım daha bitmedi. Arı sütüne ben de başlayım o zaman, arginmax de sipariş ettim. O gün bu sıkıntıları yaşarken yazdıklarınıza denk geldim belki size faydası olanın bize de olur çok teşekkürler

Back
X