Kimler zayıflama arkadaşı arıyor

Bulbulasikgule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
61
34
3
45
:kk77: yürürüm sağlıklı beslenirim her yediğimi gün sonunda da olsa yazarım,arkadaşlarımı destekler moral veririm,kilo vermem şekle girmem lazım diyorsanız burayaaaa

92 kg ile 7 Ekim de başladım yeme içme alışkanlığımı değiştirmeye. Çok hareket etmeyen ben 5000 adım ile yürüyüşe başladım şu an 8000_10.000 adım arası yürümeye çalışıyorum. 88 kg civarına indim. Yürüyüş beş gün evde uzanırken bile ayaklarımı ileri geri sallayıp karnımı çek bırak yapıp hareket olmasını sağlamaya çalışıyorum. Yıllarca diyet yaptım verdim fazlası ile aldım. Yavaş ve sağlıklı verelim. Yıldırıcı ve bıktırıcı sağlıksız diyet yapmayacağız. Pes etmek yok

Şimdi de beslenme şeklimizi anlatayım. Önce alışveriş lor alın nasıl seviyorsanız Yumurta, bol sebze meyve yoğurt, esmer iri bulgur, yeşil mercimek, kepekli Etimek, nesfit tarzı birşey de bulundurabilirsiniz. Bakliyat tavuk kıyma balık sakatat ne seviyorsanız Protein olarak .

Sabah kalkın Bismillah. İki bardak ılık su için. Sirkeli ve ballı olursa süper olur. Yürüyüş yapın en az 25 dk. Kahvaltı:
lorla domates yeşillik biber salatalık ile salata yapabilirsiniz müthiş tok tutuyor. Bir dilim form Etimek kırıyorum ben. Doyun arkadaşlar.. Yumurta haşlanmış katı doymazsanız üzerine yiyebilirsiniz

Esmer bulgur pk nin dörtte biri kadarını haşlayıp süzün dolapta muhafaza edin soslanmamış salata hazırlayıp sabahtan koyun dolaba. Yeşil mercimek de haşlıyorum çok diriliğini kaybetmeden üzerine tuz ve karabiber ekleyip kaşıklıyorum protein ve demir kaynağı ve tok tutuyor sirke ve maydanoz ile salata gibi de yapın. Nohut da olur. Maş fasulyesi de börülcede . bulguru salataya katıp kısır olarak yiyin. Nohutlu bulgurlu yoğurtlu bir karışım yapıyorum çok leziz. Brokoli,karnabahar, patates havuç Brüksel lahanası haşlanabilir zevke göre tüketin. Yulaf tan kakao tarçın kuru üzüm vs ile lapa yapabilirsiniz ani tatlı ihtiyacı için

İki ara üç ana öğün yapıyoruz. Abur cuburu bırakın ve çok yemek isterseniz tadın sadece o kadar. Az yağlı olan sebze et vs olan yemekleri yiyin doyun salata yiyin yoğurt yiyin. Çorba tek olarak ara öğünlerde fincanla yudum yudum için

Akşam yemeklerinde bakın menüde ne var en çok içinden hangisini seviyorsanız onu yiyin sadece. Pilav yada makarna ise en fazla beş kaşık yoğurt yasa salata serbest

Sucuk Sosis salam belki hafta sonu bir iki dilim . jambon iyi bir seçenek hindi olanı tabi. Gözünüz doysun şöyle ki. Büyük bir tabağa yeşillik, üç kaşık lor, bir haşlanmış yumurta, iki dilim jambon, beş zeytin domates biber salatalık bir ince dilim tam buğday ekmeği şeklinde

Canınız pizza istedi mantar az kaşar domates yeşil biber kapya mısır zeytin ile kepekli lavaş üzerine az ketçap sürüp üzerine malzemeleri koyun pişirip yiyin sadece bir tane yanına ayran ile

Fit kek yapın tam buğday unu yumurta pekmez tarçın zencefil kuru üzüm elma havuç bir kaşık yağ ile pekmez bir küçük çay bardağı. Kakao da koyun kabartma tozu Vanilya az süt yapın işte kafanıza göre. Hafta da bir iki dilim yenebilir

Çok güzel bilgiler inş uygular ben Karatay beslenmeyi tercih ediyorum oda çok doy7rucu

Bugün sabah çeyrek kepek ekmeği iki kaşık lor on zeytin bir dilim peynir ve kuşburnu çayı ile geç bir kahvaltı ile başladım güne..
Beni uzun süre tok tutar sanırım. Üç litre su içtim kalktığımda beri

Benim bir tarif geldi aklıma mesela. Kabak bitmeden canınız börek istediğinde yapabilirsiniz.
İki üç kabak
Bir patates
Bir havuç
Yarımşar dereotu maydanoz nane
İki yumurta
Bir iki kaşık un ( kepekli , tam, yulaf, mısır unu olabilir) Tuz pul biber. Arzuya göre patates havuç yerine lor. Ve bir kuru soğan . küçük doğra yada kalın tarafında rendele tavaya bir kaşık zeytinyağı sonra karışım önlü arkalı pişir

Back
X