Kimler zayıflama arkadaşı arıyor

Dün yürüyemedim. Akşam yemeğinde yarım ızgara tavuk göğsü bir patates bir kaç kaşık nohut salatası yedim. Bir dilim de ekmek

Akşam fırın çalışmışken dedim sebze böreği yapayım. İki sap pırasa ,bir patates iki kabak bir havuç iki kaşık lor yeşillik iki kaşık yoğurt az yağ un mısır unu karışımı ve iki yumurta ile yaptım. Sabah el kadar bir dilim iki çeri domates bir salatalık taze nane ve duble Türk kahvesi tükettim. İki litre su içtim sanırım

İki gündür düzensiz besleniyorum. Regl den dolayı da 3 kilo ödem yaptım. Bugün iki dilim peynir bir kaşık reçel bir kaşık kadar yer fıstığı ve çiğdem iki elma yarım bardak süt iki kaşık yulaf yarım bardak süt yarım mandalina bir dilim fit kek dört kaşık puding bir kaşık kavurma bir kaşık pilav bir kaşık karnıyarık bir kaşık yoğurt bir kaşık salata yedim yaz yaaazz bitiremedim :)

İki gündür düzensiz besleniyorum. Regl den dolayı da 3 kilo ödem yaptım. Bugün iki dilim peynir bir kaşık reçel bir kaşık kadar yer fıstığı ve çiğdem iki elma yarım bardak süt iki kaşık yulaf yarım bardak süt yarım mandalina bir dilim fit kek dört kaşık puding bir kaşık kavurma bir kaşık pilav bir kaşık karnıyarık bir kaşık yoğurt bir kaşık salata yedim yaz yaaazz bitiremedim :)
:oha:

Sen de inşallah hedefine ulaşırsın. Sen nasıl bir sistem uyguluyorsun
ay biraz geç oldu ama :) diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum sabah klasik kahvaltı 1 dilim ekmek öğlen sebze yada et grubu çorba bol salata arada 15 tane kuruyemiş akşamda 5 kaşık sebze yemeği çorba salata yoğurt yatmadan yine yoğurt tabi :) ben bunlara ek dukan bira uyguluyorum ve faydasını gerçekten gördüm spor yapamıyorum vakit bulamıyorum çünkü.

Kızlar diyette 2.hafta 85 kilo ile başlamıştım . Şu an ise 80 kiloyum . Umarım en kısa zamanda 70 60 50 lere de inerim

Back
X