Kimlerin yanında emzirirsiniz?

magicat

tam zamanlı anne
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
5.099
18.180
248
Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...

Annem, eşim ve kardeşimin yanında emzirdim.
Biri benim yanımda emzirse rahatsız olmam, emzirme örtüsü varsa ve memesini görmüyorsam eğer tabi.
Şak diye memesini çıkarmasını istemem.
Ben de yukarıda saydığım kişilerin yanında örtüsüz emzirmedim.

Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
yani uluorta bencede emzirilmemeli çok mecbursan arkanı dön örtüyle emzir edeptendir

yanımda birisi emzirirken genel anlamda rahatsız olmam. orada bebek besleniyor nihayetinde..
bazı kadınlar aşırı aşırı rahat bir şekilde memelerini sergiliyorlar bundan çok hoşlanmıyorum.
kendimde anne olduğum zaman emzirme önlüğü ile birlikte rahat emzireceğimi düşünüyorum.

Bayan bayanin halinden anlamali Allah askina onu soyleyen bir bayan zannediyorum cunku
Ortamda erkek yoksa emziririm
Demissin ... bence rahatsiz oldugunu soyleyen bayan gercekten sorunlu bekarim anne degilim ama bebek aciktiysa ortamda musaitse kadinlarin yaninda da rahat edemeyeceksek artik yuh ...

Ben cocugum yokken yanimda emzirilmesinden rahatsizlik duyardim ben asla yapmam ne rahatlar derdim.ne kadar anlayissizmisim :) 2 cocugumu da 2 yasina yakin emzirdim cok da sik emerlerdi.artik kimse umurumda olmadi cunku her seferinde baska bir yere gecmek imkansiz bayan olan herkesin yaninda emzirmeye basladim.yeri geldi babamin oldugu odada bile emzirdim

Ben cocugum yokken yanimda emzirilmesinden rahatsizlik duyardim ben asla yapmam ne rahatlar derdim.ne kadar anlayissizmisim :) 2 cocugumu da 2 yasina yakin emzirdim cok da sik emerlerdi.artik kimse umurumda olmadi cunku her seferinde baska bir yere gecmek imkansiz bayan olan herkesin yaninda emzirmeye basladim.yeri geldi babamin oldugu odada bile emzirdim

Akrabaların bayansa tamam emzirebilirsin ama bence eşimden başka bir erkegin yaninda kardeşin dahi olsa sacma geliyor bana memenin görülmesi. Ya örtü ortersin yada baska bi odada emzirirsin

Kızım ilk doğduğunda çok hassastım. Benim özel anım kızımla. Kimseyle paylaşmam derdim. Ama kızım yarım saatte bir emmek istiyodu. Örtünüp emzirdim parkta evde emmek istediğinde emzirdim. Onun ağlamsı birinin rahatsız olmasından daha önemli çünkü. Hem kimse edep ne demek ya mememi ulu orta almıyorsa istediği yerde emzirir örtüsüyle. Siz yemek yerken
Utanıyor musunuz hiç?

Bebek bu, bekle bi sonra emersin diyemeyeceginize gore heryerde emzirebilirsiniz bence. Emzirmenize bebegin beslenmesi olarak degil de kadin memesini acti diye bakan varsa zaten kalkip gitsin.

İşte tam olarak ben de bu durumdayım.

Valla ben de emzirdim ama hiç rahat olmadım. Kendi annemin yanında bile huzursuzdum yani. Sadece eşimin yanında rahat emzirebildim, geri kalan herkesin yanında bir gerginlik oldu bende. Bebeğin beslenmesi için bile olsa mememi dışarı lönk diye çıkarmaktan hoşlanmıyorum. Ama mecbur olduğum zamanlarda el mahkum yaptım. Onu bir organ gibi değil bebeğin beslenme aracı olarak görene saygım var ama ben kasıldım şahsen. O yüzden mümkün mertebe ilk 6 ay eş dost ziyaretlerini kısıtlı sürelerde yaptık

Cocugum yok evli degilim ama ben sahsen yanimda emzirilince pek hosuma gitmiyor. Belli etmem anneye ama gozum takiliyor memelerine bakip durasim geliyor sonra sapik sanicaklae diye korkuyorum. :)
Korkma hiç bir anne çocuğunu emzirirken odadakiler mememe bakıyor mu diye bakamıyor çocuğuyla.ilgilenmekten :)

Valla ben de emzirdim ama hiç rahat olmadım. Kendi annemin yanında bile huzursuzdum yani. Sadece eşimin yanında rahat emzirebildim, geri kalan herkesin yanında bir gerginlik oldu bende. Bebeğin beslenmesi için bile olsa mememi dışarı lönk diye çıkarmaktan hoşlanmıyorum. Ama mecbur olduğum zamanlarda el mahkum yaptım. Onu bir organ gibi değil bebeğin beslenme aracı olarak görene saygım var ama ben kasıldım şahsen. O yüzden mümkün mertebe ilk 6 ay eş dost ziyaretlerini kısıtlı sürelerde yaptık
İlk 6 ayla bitmedi 20.aya girdik koltukta otururken gelip üzerimdekileri çekip emmeye başlıyor :)

2 aylık oldu oğlum. evde eşim ve eşimin tüm bayan akrabalarının yanında çekinmeden emziriyorum. Dışarda da emzirme odalarında emziriyorum.

Back
X