Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kimseyi takmam bayan olan her yerde emziriyorum.üzerimdeki bluzle göğsümü örtüyorum.pekte görünmüyo öyle olunca.bence bi sakıncası yok dünyanın en güzel şeyi.İşte tam olarak ben de bu durumdayım.
Oda abartmış birazBenim gorumce ben nisanliyken babasının eşinin nisanlimin ve ben varken öyle çıkarıp kocaman uçlarıyla emzirirdi. Ben utanır kalkar giderdim. Benim bebeğim emmedi ki ahhhhhhhhh emseydi keşke...
Ama eşim ablam annemin yanında rahat eder. Başka erkekle rin yanında emzirmez, bayanların yanında Ortu orterdim
Bende senin gibi heryerde emzirdim. Akraba yanında örtü kullanmadım. Samimi olmadığım insanların yanında kullandım sadeceKızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Ben sadece annemin ve esimin yanında emziririm nasip olursa öyle yabancilarin yaninda emzirenlere de kizarim evdeysem misafir varsa ve ya misafirlikteysem baska odaya giderim .Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Heryerde emziririm disarda da onlukle emziriyorum hatta plajda bile emzirdim millet guneslenmek icin acarken benim cocugumu doyurmam cok normal :) emzirenlerden de rahatsız olmam:)Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Açık.yerlerde emzirmek iyi güzel fikir de eşim kalpten gidiverir. Geçen gün misafirlikte emziriyorduk perdeler yarım burada nasıl emzirirsin diye söylendi :))Emzirme örtüsü demişler ama her çocuk kabul etmez ki
Zira onun yüzü örtülecek
Bir de bebek hep 2-3 aylık boyutta değil oğlum 2,5 yıl emdi kocaman çocuk kafasına bir şey örttürmez ki
Biberon ile beslerken yüzünü örtmüyorsak meme ile de örtmüyoruz
Avm de emzirme odasında emzirdim mesela ama belki daha açık yerlerde de emzirmek iyi olabilirdi toplum alışsın
Arabada emzirdim hep
Geçen tatile gittik orada tanıştığımız bayan iki erkek ve birkaç kadın olan ortamda örtüsünü örtüp süt sağdı az ötede de sağabilirdi arabada da sağabilirdi yanımıza geldi muhabbet edip sağdı
Bende senin gibi heryerde emzirdim. Akraba yanında örtü kullanmadım. Samimi olmadığım insanların yanında kullandım sadeceKızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Dogurana kadar bende öyle diyodum:) hatta dogumdan sonra herkesi odadan çıkarıp emziririm utanirim diyodum ama hicte öyle olmadi:)))Ben sadece annemin ve esimin yanında emziririm nasip olursa öyle yabancilarin yaninda emzirenlere de kizarim evdeysem misafir varsa ve ya misafirlikteysem baska odaya giderim .
Benim gibi kademeli azaltarak giderseniz göğsünüzdeki süt baskısını da azaltabilirsiniz söylemeden geçemiycem. Benim annem beni birden sütten kesmiş, haftalarca göğsümün ağrısından uyuyamadım kesince derdi. Ben kademeli gittiğim için emzirmeyi kesince en küçük bir ağrı sancı olmadı göğüslerimde. Aklınızda bulunsunTeşekkürler uygulamada denerim. Benim kız gece kendi uyuyor yatağında vızıldana vızıldana. Gece uyanınca su veriyorum. Sabaha karşı uyandığı zaman illa memeyle dalıyor. Öğlen de ya emerek ya da pusette gezerek uyuyor. Ama alkışlamak vedalaşmak güzelmiş sevdim:) Zaten 27 aylık olduğunda kreşte olacak. Hatta bir ay kadar önce alışsın diye başlatacağım. Hem kreş başlama hem memeden ayrılma travma olmasın diye 24 aylıkken bitirsem iyi olur...
Yok ben kendimi biliyorrum kimsenin yaninda emzirmem hic olmazsa arkamı dönerimDogurana kadar bende öyle diyodum:) hatta dogumdan sonra herkesi odadan çıkarıp emziririm utanirim diyodum ama hicte öyle olmadi:)))
Aynen bende sizin gibiyim daha bebegimin dogmasına vakit var ama kimsenin yaninda acipta emzirmem baska odaya gecer rahat rahat emzirirm baskasinin yaninda neden sikintiya gireyim örtmek icin vs .Yanimda bebek emzirilmesinden asla rahatsiz olmam. Ama ben kardesim annem ve esim disinda kimsenin yaninda emzirmedim (2 yil emzirdigim halde)
Hatta bikac kez ben diğer odada emzirirken iceri kayinvalidemim ya da gorumcemin girdigi oldu hemen cikmalarini istedim. Genel olarak cekingenim zaten bu konularda, rahat edemezdim.