• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimliksiz otel

Hayır tabiki kimse kimliğini unutmuyor. Size normal geldiğine göre siz unutuyorsunuz herhalde? Eğer kimlik bu kadar önemli birşey olmasaydı, çalındığında kaybedildiğinde hemen koşup polise haber verilmez, tutanak tutulmazdı ve yenisi çıkartılmazdı değil mi? Ama siz kaybedince de amaaan ne var insanlik hali biraz da kimliksiz gezelim ölmeyiz ya diyorsanız bilemem tabii
bazi insanlar unutkan olabiliyor kusurabakmayin herkes sizin gibi olamayabilir. sizin gibi olabilmek icin büyük çaba sarf edecegiz ;) kimligim hep çantamda durduğu için hic unutmadim cok şükür ama önemli farkli seyler unutmuslugum var eşim de bu huyumdan sikayetci ama napayim unutkanligin caresini çözemedim :( sizi de tebrik ediyorum :KK9: ama ben gibi unutkan insanlari ezmeyin lütfen elimizde değil :KK12:

Ben kimliksiz şehir dışına çıksam, polis çevirse, yanımda da kocam olsa, kocam beynimi yer beynimi. Adam kendini sorgular nasıl bir kadınla evlendim ben diye :KK70: Ben de kimliğimi yanıma alamayacak kadar nasıl şuurumu kaybettim diye kendimi sorgularım... Değil buraya gururla yazmak, hiç kimseye anlatamam bu olayı... Takdir ettim sizi bravo :KK48:
Abarttın abarttın yavaş
Ayıp bişeymiş gibi kimlik unutmak

Millet iyice uçmuş. Çeşitli konularda yorumları okuyorum da cidden saçma insanlar dolmuş diye düşündüm. Unuttuysa unuttu. Elinizde olsa kadını beline kadar gömüp taşlayacaksınız.

Millet iyice uçmuş. Çeşitli konularda yorumları okuyorum da cidden saçma insanlar dolmuş diye düşündüm. Unuttuysa unuttu. Elinizde olsa kadını beline kadar gömüp taşlayacaksınız.

Aynen öyle, kafalar iyice gitmiş. bir kendinize gelin yahu.
Mune Mune konum kapanabilir mi? Daha fazla sinirlerim bozulsun istemiyorum

Back
X