kimse acıtamaz bir daha içimi...

haklısınız...size katılıyorum......ama bir daha acıtmamaları için ,o acıyı çekmemek için elimden geleni yapacağım...kimseye inanmayacağım canım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

şarkıyı dinledim...çok güzel....teşekkürler canımmmmmmmm

ne demek şekercim. Her zaman. Lütfen hayatım kimsenin içini acıtmasına izin verme.

Sevgilerimle,

Ya arkadaşım ben şuan tam bu duygular içindeyim.Varmı bu derdin bir çaresi bir reçetesi?Bu kadar büyük bir ızdırapla yaşayabilirmi insan?

seni gerçktn çok ii anlıorum desem inanır mısın bilmiorum ama benzer bi sevgiyi bnde yaşadım...herşy insanın kendinde bitio aslında nsl seviyorsan öle de unutabilirsin ... ama bunu istemioruz ve bu yüzden acı çekioruz....yaşananların bitmesine anlam veremio insan inanmak istemio herşy güselken bir anda bu hale nsl gelinir farkedemio insan keşke zmnı geri çevirebilsek...ama olmuo işte...herşeyin hayırlısını dilemek gerek....

keşke zamanı geri çevirebilsek...acılar insanı olgunlaştırıyor...ahhhhhh

EVET ÇOK ANLAMLI...klava:klava:

canim, bende bire bir ayni duygulari ayni hisleri yasiyorum, aglattin beni, oysa aglamamak icin söz vermistim kendime.
Bundan sonra benimde kimse acitamicak icimi...
Kendime söz veriyorum...

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız
Geçip giden yılların ardından bakacağız
Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız
Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız

Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz
Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz
Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde
Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde

Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde
Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde
Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde

Nerdesin serefsiz.

çok güzel bir yazı off doğru bundan sonra geçekten kimse acıtamayacak içimi

ahhhhhh nerdesin dersin ama yine yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…