- Konu Sahibi kaderim_48
-
aşk acısı bir insanın 100 . kattan atlayıp ölmemek gibi.işte bu yüzden aşk acısı çekenler çok güçlü insanlardır.çünkü yaranın en derini yaşamışlardır.diğer yaralar hiç acıtmaz bile
çok güzeldi gerçekten sanırım ünlü bi yazarın yazısıydı bu yazı ellerine sağlık
Hayatım Şebnem Ferah- Mayın tarlası şarkısını gözlerini kapatarak dinlemeni isterim. belirli kısımları senin ruh halini süper anlatıyor. Kendini o kadar iyi analiz etmissin ki hemen anlaşılıyor içinde old durum.
Mayın tarlasında bir adam sevmişim, aşk sanıpta.
Soyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım.
ahhhi Koşmuşum, düşmüşüm, kalkmışım. Sevişmek sevmekten gelir, inanmışım. Elimden tuttuğunda öyle bir inanmışım ki sana. BİZE BİR ŞEY OLMAZ SANMIŞIM.
Paylaşımın için çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle,
ne demek şekercim. Her zaman. Lütfen hayatım kimsenin içini acıtmasına izin verme.
Sevgilerimle,[/QUOTE
siz de sizi acıtmalarına izin vermeyin...tekrar teşekkürler...a.s.lülülülülülülülülülülülü
her vurgunda yıkıldık sanırız ama
durum hiçde öle değildir
aslında herseferinde bizdende bişiyler gider
Ya arkadaşım ben şuan tam bu duygular içindeyim.Varmı bu derdin bir çaresi bir reçetesi?Bu kadar büyük bir ızdırapla yaşayabilirmi insan?
son paragraf mükemmel bencee emeğine sağlıkk..
seni gerçktn çok ii anlıorum desem inanır mısın bilmiorum ama benzer bi sevgiyi bnde yaşadım...herşy insanın kendinde bitio aslında nsl seviyorsan öle de unutabilirsin ... ama bunu istemioruz ve bu yüzden acı çekioruz....yaşananların bitmesine anlam veremio insan inanmak istemio herşy güselken bir anda bu hale nsl gelinir farkedemio insan keşke zmnı geri çevirebilsek...ama olmuo işte...herşeyin hayırlısını dilemek gerek....
Hayatım Şebnem Ferah- Mayın tarlası şarkısını gözlerini kapatarak dinlemeni isterim. belirli kısımları senin ruh halini süper anlatıyor. Kendini o kadar iyi analiz etmissin ki hemen anlaşılıyor içinde old durum.
Mayın tarlasında bir adam sevmişim, aşk sanıpta.
Soyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım.
ahhhi Koşmuşum, düşmüşüm, kalkmışım. Sevişmek sevmekten gelir, inanmışım. Elimden tuttuğunda öyle bir inanmışım ki sana. BİZE BİR ŞEY OLMAZ SANMIŞIM.
Paylaşımın için çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle,
canim, bende bire bir ayni duygulari ayni hisleri yasiyorum, aglattin beni, oysa aglamamak icin söz vermistim kendime.
Bundan sonra benimde kimse acitamicak icimi...
Kendime söz veriyorum...
Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız
geçip giden yılların ardından bakacağız
kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız
ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız
böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz
böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz
hani verdiğin sözler hani ellerin nerde
hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde
hani verdiğin sözler hani ellerin nerde
hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde
nerdesin serefsiz.
:içelim:Alışsaydım farklı olurdum inan, alışsaydım sensizliğe daha mutlu olurdum.Amadeğilim, yanıyor içim.Ve hiçbir yağmur söndüremiyor bu yangını...
Derken, seni kendine bağlayan o yürek koyboldu birden... şimdi yüreğinin yerinde bir taş var, yoksa bu kadar vurdumduymaz olamazdın... her giden bahanesini yaratır her giden acımasızdır, ama sana konduramıyorum bunu.Kimbilir, belkide sensizliğe kendime konduramıyorumdur. Bu yüzdendir haykırışım.Alışılmıyor, sensizlik kabullenilecek bir şey değil. Acım büyüyor bu yüzden. Her acı geçer biliyorum ama niye bu kadar uzun sürdü bu sefer. niye yarı ölü gibiyim hala? Her şeyde seni arıyorum lanet olsun'' Madem gidecektin söylemeliydin bana sensizliğe nasıl dayanılacağını. İnsanın yüreğinin yarasını atıp gitmesi mümkün değilki ben yapamıyorum sen yap hadi. Son kez gel yanım, çıkar yüreğimi yerinden va al götür nereye istersen. At bir kenara öyle kalsın...
bundan böyle hiç kimse yani bir yangın başlatamayacak yüreğimde,bir daha yaralayamıyacak beni. Acım o kadar derinki, kimse bir daha ACITAMIYACAK İÇİMİ...
:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook[/QUOTE
bittin bu kısımlara çok duygulandım ya...beni şuanda en güzel şekilde ifade ediyor
:içelim:Alışsaydım farklı olurdum inan, alışsaydım sensizliğe daha mutlu olurdum.Amadeğilim, yanıyor içim.Ve hiçbir yağmur söndüremiyor bu yangını...
Derken, seni kendine bağlayan o yürek koyboldu birden... şimdi yüreğinin yerinde bir taş var, yoksa bu kadar vurdumduymaz olamazdın... her giden bahanesini yaratır her giden acımasızdır, ama sana konduramıyorum bunu.Kimbilir, belkide sensizliğe kendime konduramıyorumdur. Bu yüzdendir haykırışım.Alışılmıyor, sensizlik kabullenilecek bir şey değil. Acım büyüyor bu yüzden. Her acı geçer biliyorum ama niye bu kadar uzun sürdü bu sefer. niye yarı ölü gibiyim hala? Her şeyde seni arıyorum lanet olsun'' Madem gidecektin söylemeliydin bana sensizliğe nasıl dayanılacağını. İnsanın yüreğinin yarasını atıp gitmesi mümkün değilki ben yapamıyorum sen yap hadi. Son kez gel yanım, çıkar yüreğimi yerinden va al götür nereye istersen. At bir kenara öyle kalsın...
bundan böyle hiç kimse yani bir yangın başlatamayacak yüreğimde,bir daha yaralayamıyacak beni. Acım o kadar derinki, kimse bir daha ACITAMIYACAK İÇİMİ...
:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook[/QUOTE
bittin bu kısımlara çok duygulandım ya...beni şuanda en güzel şekilde ifade ediyor
siz de benim gibi duygusalsınız herhalde...
çok güzel bir yazı off doğru bundan sonra geçekten kimse acıtamayacak içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?