- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Doğru söylüyorsunuz, bana iftira atma ihtimalini daha çok ciddiye almalıydım. Şimdi aklıma geldi, sevgilisiyle görüştüğü hattı kocası görmüş bi kez. Bu ne deyince hattın benim olduğunu, bahçede düşürdüğümü söylemiş. Olur da bir gün yakalanırsa bile bilmiyormuş gibi yapmayı düşünüyorum hatta. Çünkü kocası da pek normal bi insan değil. İlk sevgilisiyle konuştuğundan şüphelenmiş, telefon dökümü istemiş ve öğrenmiş yıllar önce. Bal gibi biliyor onunla konuştuğumu ama neden yaptın diye bile sormadı dedi. Yani öğrense belki de tepki bile vermeyecek. Onlar barışır kabak benim başıma patlar. İçim içimi kemirmeye başladı umarım ilişkimi kesmeyi söylediğimde işleri zorlaştırmaz. Tatsızlık yaşansın istemiyorum. Uğraşmak da istemiyorum.
Israrla neden annene söylemek istemiyorsun ?
Israrla neden annene söylemek istemiyorsun ?
Zulme seyirci kalan zulme ortaktır...
Eğer bir fenalık veya kötülük görürseniz elinizle uzaklaştırın.
Eğer buna gücünüz yetmiyorsa dilinizle söz konusu kötülüğü düzeltmeye çalışın.
Tam bana ders vermesi gereken cinsten hadisler bunlar. Teşekkür ederim. Elimle de dilimle de düzeltmeye çalıştım çok kez ama ben artık inanmıyorum düzeleceğine. Hatasından ders alıp düzelmeye niyeti olan insan tekrarlamaz, ki bu 3 kez tekrarladı aynı hatayı. Arkadaşların da fikir vermesiyle aldığım kararla ben kendisiyle bir daha görüşmemeyi düşünüyorum. Hatta bugün yaptığım gibi sert ve kesin bir dille söyleyeceğim ilk fırsatta.
Kızlar haber vereyim dedim.. Annem ve eski binamızdan iki komşu teyzemle ( Kendileri annemden farksızdır, çok yakınız) birlikteyken birden cesaret geldi içime ve her şeyi anlattım. Şok olmuş bir vaziyette dinlediler beni. Yorumlarınızdan bahsettim. Annene söylemen gerek, böyle bir insan yarın öbür gün başı sıkışınca sana iftira da atabilir dediler dedim. Doğru söylemişler dedi. Bildiğimi belli etmem ama mesafemi net bir şekilde koyarım. Artık o kadın bu eve giremez dedi. Üstümden kocaaa bir yük kalktı. Öyle rahatladım ki..
çok iyi yaptın
öyle bu işi alışkanlık haline getiren şeref yoksunu pisliklerle selamın bile olmasın
Keşke anneniz tek başınayken söyleseymişsiniz,
iki kişinin bildiği sır değildir derler Konudakı tum yorumları okuyamadım ama umarım konu herkes tarafından duyulmadan Ayşe aklını başına alır.
Kızlar haber vereyim dedim.. Annem ve eski binamızdan iki komşu teyzemle ( Kendileri annemden farksızdır, çok yakınız) birlikteyken birden cesaret geldi içime ve her şeyi anlattım. Şok olmuş bir vaziyette dinlediler beni. Yorumlarınızdan bahsettim. Annene söylemen gerek, böyle bir insan yarın öbür gün başı sıkışınca sana iftira da atabilir dediler dedim. Doğru söylemişler dedi. Bildiğimi belli etmem ama mesafemi net bir şekilde koyarım. Artık o kadın bu eve giremez dedi. Üstümden kocaaa bir yük kalktı. Öyle rahatladım ki..
ohh benim bile içim rahatladı valla..çok iyi yapmışsın canım,ayşeyi de Allah kurtarsın ıslah etsin inşallah,çocuklarına yazık valla..
Hiç yüzüne bile bakmayın artık. Bu işin kokusu elbet çıkar.
Bu iğrençlikten uzak durun ki sizede sıçramasın
Ya eşine sizinle gezdiğini , sizde olduğunu söylediği zamanlarda yapıyorsa bunları.
Bu arada hep hasta olan çocuğunu ne yapıyor.
Tövbe yarabbim ya içim bulandı bu hikayelerden. Nasıl insanlar bunlar
Bence yakalanmadığı müddetçe uslanmayacak. Pişman olacak, hatalarından ders alacak aşamayı çoktan geçti canım. Dediğin gibi, çocuklarına üzülüyorum ben de zaten.
Söylemen yükünü hafifletmiştir canım senin adına çok sevindim. O alışmış bırakmaz daha eşi öğrenip boşansa bayram eder hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?