Eşini sevmemesi babası tarafından zorla evlendirilmiş olması kocasını aldatmasını gerektirmez !!!
İlk kez bir hemcinsimden utandım ve tiksindim !
Bir de bebeği varmış.
O bebeğe üzülüyorum.
O kadına zerre kadar üzülmedim.
Yok güvenlik görevlisi tehdit etmiş de bilmem ne bilmem ne!
Namuslu olaydın da yapmayaydın efendim !
Ar damarı çatlamış!
Banlanmak istemiyorum devam etmeyeceğim.
Konu sahibi sana tek tavsiyem : ACİLEN İLŞKİNİ KES !
bence açık açık söyle ayşeye artık bu yaptıklarından dolayı senle görüşmek istemiyorum de..kırılırsa kırılsın...bana arkadaşını söyle sana kim oldunu söyleyim demişler..yarın öbür gün ayşenin yaptıkları ortaya çıksa duyan gören olsa herkes sana sen ayşeyle samimiydin dicek...Allah korusun farkında bile olmadan işin içinde bulursun kendini...yazkı günah hasta evladı var onu düşünmeyen seni hiç düşünmez sıkıştığı anda sana da bulaşır,iftira atar ne olur ne olmaz..
Kesinlikle katılıyorum. Ben anne değilim ama kendimi onun yerine koyunca bir anne bebeği hastayken (ki ciddi rahatsızlığı var, yavrucak ölümlerden döndü kaç kez.) nasıl yapar, hastanede bebeğiyle kalırken nasıl böyle şeyler yapar düşünür anlamıyorum. Kocasını aldatmasını gerektirmez kısmında da size sonuna kadar katılıyorum. Ondan bu şekilde intikam aldığını sanıyor ama kocasına bi şey olduğu yok, ne yapıyorsa kendisine yapıyor..
Bu kadın anne olmayı bile zerre kadar haketmiyor.
Kaç yaşında bu kadın?
Kadın demeye bile dilim varmıyor inan ki.
Sende de hata var.Bula bula bunu mu buldun arkadaş olarak.
Ben senin yerinde olsam kocasına gizli nodan tel açıp herşeyi anlatırdım.
Adam kandırılıyor yazık.
allah allah kimseye güvenemeyecekmiyizartık....
madem sevmiyo kocasını boşansın sonra kiminle aşk :98:yaşarsa yaşasın........
böyle arkasından oyun oynamaya ne gerek var.....
Bir süre Ankarada çalışmıştım. İş arkadaşım evli bir bayanla görüşüyordu, kadın 88-87 doğumlu falan. Aile zoruyla evlendirilmiş, 3-4 yaşında bi çocuğu vardı bundan 3buçuk yıl falan önce. İş arkadaşım onun evine falan giderdi. Diğerlerine anlatırken istemeden öğrendim. Sonra o kadın iş yerine gelip karşıma oturdu ben o zaman tektim kimse yoktu. Ben bilmiyomuş gibi yaptım ama kendisi açık açık anlattı ben eşimi sevmiyorum falan filan. Ben de pek muhatap olmadım kendisiyle.
bence açık açık söyle ayşeye artık bu yaptıklarından dolayı senle görüşmek istemiyorum de..kırılırsa kırılsın...bana arkadaşını söyle sana kim oldunu söyleyim demişler..yarın öbür gün ayşenin yaptıkları ortaya çıksa duyan gören olsa herkes sana sen ayşeyle samimiydin dicek...Allah korusun farkında bile olmadan işin içinde bulursun kendini...yazkı günah hasta evladı var onu düşünmeyen seni hiç düşünmez sıkıştığı anda sana da bulaşır,iftira atar ne olur ne olmaz..
Söylemesine söylerim orda sıkıntı yok. Ki bana söz vermişti başı belaya girdiğinde eğer kurtulursa bir daha tekrarlamayacağına dair ama durmadı sözünde. Benim aslında sormak istediğim anneme bahsetmeli miyim.. Çünkü ben onla küssem konuşmasam da eşiyle çocuklarıyla eski komşumuz sıfatıyla yine gelip gidecek. Annem anlayacaktır aramızda tatsızlık olduğunu. Neden konuşmuyorsun dediğinde anneme anlatmalı mıyım sizce? Bunu defalarca kez düşündüm ama sizin de söylediğiniz gibi başı sıkışınca bana saldırır diye korkuyorum. Kendisi yalana oldukça meyilli. Eşini 3 kez aldatmış bir kadından bahsediyoruz, eşine söylediği yalanların haddi hesabı yok. Bu konuda oldukça profosyonel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?